Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

vesila, nie znam cifiala, ale ta seria retro z Castoramy nie wygląda źle.

No chyba, że po zobaczeniu oryginału widać znaczącą różnicę.

A może to co widziałam w Casto to też jakiś markowy produkt?

Hej Drop, muszę się w końcu przywitać, bo zaglądałam do Ciebie kilka razy i pewnie nie raz jeszcze wrócę :yes:

Niestety nie udało mi się jeszcze przebrnąć przez wszystkie stronki, a taki mam ambitny plan, żeby się u Ciebie rozejrzeć, :D

Mam nadzieję, że w końcu się uda ;)

Tymczasem pozdrawiam serdecznie :bye:

Geo, joanko, cieszę się bardzo, że mi tu towarzyszycie :welcome:

I oficjalnie zapraszam na pogaduchy :)

A wracając do wucetowych dylematów, w pierwszej wersji miał być u nas kibelek podwieszany, z obudowanym geberitem. Ponieważ jednak niedługo potem pojawiła się koncepcja podciągu nad wanną, czyt. dodatkowych wypustów, wystający geberit musiał zniknąć. No i zainteresowałam się Cifialem. Mąż wybór zaakceptował na szczęście - tu poszło zupełnie gładko ;) Ale na baterie wciąż niestety kręci nosem. A właściwie na tę ich cenę niedobrą. Mnie samej też zresztą rozum podpowiada żeby to jeszcze pomyśleć, poszukać innej oferty. I ja oczywiście grzecznie słucham - myślę, sprawdzam, szukam... Tylko co z tego, kiedy serce wcale nie daje za wygraną. I też ciągle do mnie gada...

Ale kurczaki słodziakihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Cudne są:lol2:

Dropku cieszę się, że z kotkiem już lepiej:wiggle::wiggle:

W sprawie baterii, to nie pocieszę Cię- rynek przemaglowałam jak szukjałam swoich retro i niestety kupiliśmy dość drogie, bo innych nie znalazłam:no::mad:

Hello Drop:) wpadłam z rewizytą i przejrzałam co sie u Ciebie dzieje-i mimo, ze jestem miłośniczką nowoczesności, to zawsze fajnie się czuję w takich retro klimatach i podziwiam -bo urządzić dom w nowoczesnym stylu nie jest trudno a pójscie pod prąd wymaga dużej odwagi i zamiłowania do tego. Od tej pory bede wpadac i postaram sie byc na bieżąco:yes:

mirelko, no tak, mamę dopadła jakiś czas temu kurczakowa fascynacja i regularnie przygarnia coraz to nowe ptaszyska. Śmiejemy się, że do kolekcji brakuje jej jeszcze tylko pawia :D

pysiaczku, bocianku, :hug:

hazel, cieszę się bardzo, że wpadłaś :) I muszę Ci powiedzieć, że co do stylów odczucia mam podobne, tylko mnie z kolei bardzo trudno byłoby urządzić mieszkanie w klimacie nowoczesnym. Chyba po prostu nie miałabym do tego serca ;)

Geo, joanko, cała przyjemność po mojej stronie :)

Edytowane przez Drop_Inn