Geo222 10.03.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witam, znalazłam u Ciebie kolejny pochłaniacz wieczorów. Dobrze że jeszcze się nie rozrósł do setek stron i mogę go ze spokojem, bez pośpiechu ogarnąc Fajne klimaty, takie jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.03.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 ale słodkie te kurczaczki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Kibelek Cifial u mnie też zagościł, jest naprawdę fajny i wizualnie i praktycznie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.03.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 kibelek ładny, znany z FM, ja przymierzam sie do umywalki z tej serii, luby póki co jest przeciw (cenie), bo napatrzył sie w castoramie na taniebaterie ładne... ja z kolei szukałam z pokrętłami, wiec nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 vesila, nie znam cifiala, ale ta seria retro z Castoramy nie wygląda źle. No chyba, że po zobaczeniu oryginału widać znaczącą różnicę.A może to co widziałam w Casto to też jakiś markowy produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 11.03.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Hej Drop, muszę się w końcu przywitać, bo zaglądałam do Ciebie kilka razy i pewnie nie raz jeszcze wrócę Niestety nie udało mi się jeszcze przebrnąć przez wszystkie stronki, a taki mam ambitny plan, żeby się u Ciebie rozejrzeć, Mam nadzieję, że w końcu się uda Tymczasem pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.03.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Geo, joanko, cieszę się bardzo, że mi tu towarzyszycie I oficjalnie zapraszam na pogaduchy A wracając do wucetowych dylematów, w pierwszej wersji miał być u nas kibelek podwieszany, z obudowanym geberitem. Ponieważ jednak niedługo potem pojawiła się koncepcja podciągu nad wanną, czyt. dodatkowych wypustów, wystający geberit musiał zniknąć. No i zainteresowałam się Cifialem. Mąż wybór zaakceptował na szczęście - tu poszło zupełnie gładko Ale na baterie wciąż niestety kręci nosem. A właściwie na tę ich cenę niedobrą. Mnie samej też zresztą rozum podpowiada żeby to jeszcze pomyśleć, poszukać innej oferty. I ja oczywiście grzecznie słucham - myślę, sprawdzam, szukam... Tylko co z tego, kiedy serce wcale nie daje za wygraną. I też ciągle do mnie gada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.03.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 HEJ DROPKU Muszę Ci powiedzieć,że ta wiosna u Twojej Mamy przecudna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.03.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dropku fajne gadżety upolowałaś A co do tych baterii to ciężka sprawa bo piękne są. Ciężko ci będzie znaleźć znaleźć zamiennik równie ładny dobry jako jakościowo. Może ktos coś fajnego podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ale kurczaki słodziakihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Cudne są Dropku cieszę się, że z kotkiem już lepiej:wiggle: W sprawie baterii, to nie pocieszę Cię- rynek przemaglowałam jak szukjałam swoich retro i niestety kupiliśmy dość drogie, bo innych nie znalazłam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.03.2012 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 E, to już nie szukam Mam jedną ofertę, która byłaby do przełknięcia, zadzwonię tam więc jutro i poćwiczę trochę umiejętności negocjacyjne. A potem pewnie jeszcze raz poćwiczę na mężu P.S. Dziękuję za wszystkie komplementy w imieniu naszych wiosennych kurczaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mama zajmuje się hodowlą ? Pamiętam jak były takie cudaki u babci - kroiłam im jajeczka z pokrzywą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.03.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dropku kurczaczki są świetne http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Kibelek bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Hello Drop wpadłam z rewizytą i przejrzałam co sie u Ciebie dzieje-i mimo, ze jestem miłośniczką nowoczesności, to zawsze fajnie się czuję w takich retro klimatach i podziwiam -bo urządzić dom w nowoczesnym stylu nie jest trudno a pójscie pod prąd wymaga dużej odwagi i zamiłowania do tego. Od tej pory bede wpadac i postaram sie byc na bieżąco:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 12.03.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pierwsza bateria - genialna!!! Pisklaki przesłodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geo222 12.03.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dziękuję za miłe przyjęcie na pewno będę zaglądac i podglądac i się inspirowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanko 13.03.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Cześć Dropiku dziękuję za miłe przyjęcie Baterie super, pierwsza zwłaszcza i broń Boże nie rezygnuj z nich - mężula podchodź i zobaczysz będą Miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.03.2012 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) mirelko, no tak, mamę dopadła jakiś czas temu kurczakowa fascynacja i regularnie przygarnia coraz to nowe ptaszyska. Śmiejemy się, że do kolekcji brakuje jej jeszcze tylko pawia pysiaczku, bocianku, hazel, cieszę się bardzo, że wpadłaś I muszę Ci powiedzieć, że co do stylów odczucia mam podobne, tylko mnie z kolei bardzo trudno byłoby urządzić mieszkanie w klimacie nowoczesnym. Chyba po prostu nie miałabym do tego serca Geo, joanko, cała przyjemność po mojej stronie Edytowane 21 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Drop to kiedy ruszacie z łazienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja bardzo lubię ... "ptaszki". Ale mój jest na nie uczulony i UWAGA: boi się ptaków. Arcia ma takie ładne koguciki u kurki ... marzenie moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts