vesila 20.03.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Moje Panie, te płytki Rako color two, z tego co mi sie kojarzy, to one były kwalifikowane jako antyposlizgowe, tu można poczytać, więc możliwe że takie porowate są wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dropku i jak coś się wyjaśniło w sprawie kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 21.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie no, kropki to raczej wady, a nie efekt antypoślizgowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 21.03.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Widzisz, ja pośrednio z tego powodu zrezygnowałam z płytek RAKO do kuchni na podłogę jak zobaczyłam je na żywo. Już bym wolała dołożyć i kupić V&B i mieć pewność jakości. Pani mi tak to Rako zachwalała a klasa ich ścieralności licha. Za 1/3 ceny kupiłam swoje kafle podłogowe no name i wcale tragicznie nie wyglądają Co prawda Rako i V&B jako jedyne miały fajny niestandardowy wymiar, który wykluczał docinanie płytek... Summa summarum jestem z nich bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.03.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dziś znów musiałam posiedzieć dłużej w pracy, także zadzwonić już niestety nie zdążyłam. Spróbuję jutro, mam nadzieję, że się uda, bo strasznie jestem ciekawa o co z tymi kaflami chodzi http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 strasznie jestem ciekawa o co z tymi kaflami chodzi http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif No właśnie... Magda pisała u admete, że widziała i są ok:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.03.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No właśnie... Magda pisała u admete, że widziała i są ok:eek: były okej:yes: w każdym razie ja żadnych kropek nie odnotowałam:oops: a przecież znacie mnie - raczej prawdziwa trujdoopa ze mnie i każdy defekt wypatrżę Chyba, że pod koniec wykończeniówki człowiekowi już wzrok jedynie wybiórczo działa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.03.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No! Są wreszcie moje vivesowe dekory! http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Niełatwo było się do nich dobrać, bo każdy zawinięty w 5 m folii, ale w końcu jakoś się dokopałam. No i muszę powiedzieć, że tym razem zaskoczenie bardzo pozytywne. Przepiękne są! I wcale nie aż takie jasne jak się spodziewałam. Oglądam je teraz w kółko z każdej strony i napatrzeć się nie mogę Niestety, tak jak się obawiałam, płaskie RAKO nie pasują do nich zupełnie. To, że jedne są w macie, a drugie w połysku widać już na pierwszy rzut oka. Odcień też trochę się różni. Przede wszystkim jednak kafle i dekory mają inny rozmiar - Vives równo 20, a Rako tylko 19,7. Wydaje się niewiele, ale bez przycięcia każdej sztuki trudno byłoby je równo ułożyć. A ja chyba jednak nie chcę aż tak kombinować. Wezmę mugaty i już. Nie będzie problemu ani z rozmiarem, ani z kolorem, ani z rodzajem powierzchni Aha, do dostawcy dzwoniłam, choć na próżno trochę, bo dalej wiem tyle co dotychczas. Pan stwierdził, że nie pamięta dokładnie jak płytki wyglądają (uwielbiam takich świetnie-zorientowanych-w-temacie sprzedawców:sick:) i nie do końca wie jakie kropki mam na myśli. Najlepiej więc byłoby gdybym przesłała mu zdjęcie z opisem co konkretnie jest nie tak. Wtedy będzie mógł powiedzieć coś więcej - czy to wada, czy ich normalna struktura wynikająca z antypoślizgowości. Jakoś marnie widzę uchwycenie tego na zdjęciu, także chyba nie będę się jednak bawić w dalsze wyjaśnienia. Szczególnie, że wracamy przecież do mugatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 22.03.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Tu też jawnie pierwszy raz ale czytuje na bieżąco w zachwytach:D, szukam już od dłuższego czasu takich lamp- niby są, ale nie to samo. Zwisy mosiężne długie często dostępne na allegro, ale gdzie klosze....Podobno na Jarmarku Dominikańskim można takie spotkać- ale może być ciężko z parą, no i to dopiero w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dropku wychodzi na to że muszę te Rako jednak zobaczyć na żywo Fajnie że decyzja mugatkowa podjęta i że dekory tak cieszą oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Jak to się mówi: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Drop będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dropku fantastycznie że decyzja podjęta jeden problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.03.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Sonia: Ale fajnie, że wpadłaś Będę mieć współtowarzyszkę lampowych poszukiwań Ja też ciągle znajduję cudeńka na inspiracyjnych fotkach, a w realu jakoś nic utrafić nie mogę. To mój ideał do kuchni, tylko x2: Adme: Nie martw się, może tylko te moje takie dziwne... W sensie, może faktycznie wcisnęli mi jakiś drugi gatunek W końcu Magda niczego niepokojącego nie zauważyła, a oko ma jak wiadomo dość wymagające Rere: Karolka: O tak! Teraz jeszcze tylko 999 podobnych decyzji i mogę całkiem odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Fajny ten kuchenny ideał:yes: musisz upolować, bo czasami takie bywają w Bellemaison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.03.2012 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 O, jeszcze takie płytki przypadkiem znalazłam. Wyglądają na płaskie i chyba są w połysku. Ktoś może zna, widział??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Buziaki zostawiam i miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.03.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Piękny ten ideał do kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 23.03.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Fajny ten kuchenny ideał:yes: musisz upolować, bo czasami takie bywają w Bellemaison Ja niedawno kupiłam lampę z Bellemaison- niestety zwis jest nieciekawy- jak od starego żelazka, wisi w korytarzu, ogólnie jest ok ale do kuchni wolałam bym coś porządniejszego. Kuchnia śliczna- lampa z listy marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 23.03.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 W Warszawie w przejściu podziemnym przy metrze Centrum jest wystawka z takimi podobnymi lampami, są różne kolory i adres pracowni, która je wykonuje. Co prawda nie mają chyba tych metalowych kapturków na górze. Na Twoje nieszczęście byłam tam wczoraj i mogłam sprawdzić adres tej pracowni. Może, któraś z dziewczyn podróżuje metrem to by zerknęła? Mi zamknęli moją docelową stację i akurat omijam to miejsce szerokim łukiem - jak na złość. Jak się nie uda to obiecuje, że w przyszłym tygodniu się tam wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 23.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dropp,ile tu sie dzieje!Widze,ze na podobnym etapie jestesmy Ja tez przemysliwuje baterie (juz wybrana),plytki, zlew, podwieszany sufit,lampy... Nie jestem w stanie nadgonic tych Waszych watkow...a mialam chwilowy przesyt forumowy i musialam odpoczac I jeszcze widze,ze Twoje fotki mnie ominely :( Nie wiem czy moge sie z tym pogodzic! Acha,u nas tez kuchnia bedzie otwarta na przedpokoj.A powiedz mi ,w koncu na scianie beda mugaty,a na podlodze??Bo mi umknelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts