Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Adme, dzięki kochana :hug: I zostawiam uściski na dobranoc.

Chociaż nie, na wieczorne uściski już za późno, pewnie i tak nie zdążysz odczytać. Miłego dnia sobotniego zatem :)

Pysiaczku, oby tylko ideał dał się gdzieś upolować ;)

Soniu, ja taką lampkę na sznurze od żelazka spotkałam kiedyś na Allegro. Podobała mi się bardzo, tylko, że tam klosz w całości był metalowy. Może dlatego tak dobrze się to wszystko skomponowało :)

Franeczko, ale mi wspaniałe wieści przynosisz :D Teraz pozostaje tylko zdobyć jakoś tę nazwę ;)

Kasiu, trochę się właśnie ostatnio zastanawiałam gdzie Ty nam z forum uciekłaś :) Widziałam, że pomysł z drewnem na podłodze jednak porzuciłaś, zaraz polecę doczytać co jeszcze się u Ciebie zadziało ;)

U mnie w kuchni niezmiennie będzie karo, waham się tylko ciągle czy na kuchni poprzestać, czy przeciągać te same płytki na przedpokój.

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na weneckie się zapatrujesz? fajne, ja wolę już nie oglądać bo zmieniłabym jeszcze koncepcję, a płytki dawno kupione:)

a lampki może takie?

lampa-4.jpg

albo ta tylko jest 1 sztuka

http://freshhome.pl/images/L_L/luty2012/lampa-3.jpg

Edytowane przez słońce 2

na weneckie się zapatrujesz?

Nie słoneczko, nie kombinuję już więcej :no: Zostaję przy mugatach :)

Ale na weneckie nadal lubię sobie popatrzeć ;)

a lampki może takie?

Dzięki za propozycje! Miło, że o mnie pamiętałaś :hug:

W pierwszej lampce bardzo podoba mi się kształt - uwielbiam takie :)

Zastanawiam się tylko jak dokładnie wygląda wzór na kloszu - czy romby są namalowane, czy to taka kryształowa "wytłaczanka" http://emoty.blox.pl/resource/zastanawia.gif

Bo nie ukrywam, że malunki widziałyby mi się średnio.

Druga jest absolutnie genialna (choć coś czuję, że z ceną możemy się nie polubić:()!

Wzięłabym choćby zaraz, tylko czemu jest cholera tylko jedna?!

Czemu, czemu!

Kasiu, trochę się właśnie ostatnio zastanawiałam gdzie Ty nam z forum uciekłaś :) Widziałam, że pomysł z drewnem na podłodze jednak porzuciłaś, zaraz polecę doczytać co jeszcze się u Ciebie zadziało ;)

U mnie w kuchni niezmiennie będzie karo, waham się tylko ciągle czy na kuchni poprzestać, czy przeciągać te same płytki na przedpokój.

Podczytuję codziennie,ale czasem muszę odetchnąć :) i zrobić małą przerwę. U mnie już byłaś to wiesz co się dzieje :) A foteczkę dostanę? :)

Fajna ta druga lampka szkoda że jedna sztuka :(

O tak! Przeżywam to boleśnie kolejny dzień już.

Na szczęście miła pani ze sklepu napisała, że za około miesiąc powinno być ich więcej, tralala :D

ja jestem na etapie poszukiwan wyposażenia w stylu retro do pokoju syna nastolatka. widzialam juz tutaj kilka fajnych rzeczy. mam prośbe jesli cos fajnrgo dla nastolatka zobaczycie podrzuccie linka;)

Cześć Rena :welcome: Cieszę się, że znajdujesz tu fajne rzeczy.

Jeśli tylko spotkam coś, co mogłoby ucieszyć oko nastolatka, na pewno się odezwę :)

Dropp no piękna dziewczyna z Ciebie,co tu dużo mówić :)

Dzięki Kasiu, aż się zarumieniłam trochę, wiesz? http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif

No i czekam teraz niecierpliwie na Twoją buźkę.

Już nawet przygotowałam miejsce w skrzynce ;)

Drop dzięki za namiary na nową serię płytek z cerkoloru.

Cześć Basiu (bo to chyba nasze pierwsze spotkanie tutaj. A przynajmniej pierwsze oficjalne) :welcome:

Piękna ta nowa seria, co? Gdybym robiła u siebie weneckie odrapańce, bardzo chciałabym mieć ten dekor z napisami ;)

Fajne te lampy, ale ta z inspiracji jest bardziej delikatna, przypomina dzwonek kwiatowy.

Taka romantyczna też bardziej, to fakt.

Ale ta podrzucona przez słońce też fajowa :yes: Gdyby tylko mieli ich więcej, już bym brała.

Eee.... fajnie będzie z mugatami :).

I tego się trzymajmy :)