Drop_Inn 23.03.2012 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Adme, dzięki kochana I zostawiam uściski na dobranoc. Chociaż nie, na wieczorne uściski już za późno, pewnie i tak nie zdążysz odczytać. Miłego dnia sobotniego zatem Pysiaczku, oby tylko ideał dał się gdzieś upolować Soniu, ja taką lampkę na sznurze od żelazka spotkałam kiedyś na Allegro. Podobała mi się bardzo, tylko, że tam klosz w całości był metalowy. Może dlatego tak dobrze się to wszystko skomponowało Franeczko, ale mi wspaniałe wieści przynosisz Teraz pozostaje tylko zdobyć jakoś tę nazwę Kasiu, trochę się właśnie ostatnio zastanawiałam gdzie Ty nam z forum uciekłaś Widziałam, że pomysł z drewnem na podłodze jednak porzuciłaś, zaraz polecę doczytać co jeszcze się u Ciebie zadziało U mnie w kuchni niezmiennie będzie karo, waham się tylko ciągle czy na kuchni poprzestać, czy przeciągać te same płytki na przedpokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.03.2012 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 A widziałyście już nowe dekory z Serii Weneckiej Cerkoloru? Moje ulubione to te, ale jest ich sporo więcej. Tutaj jedna z kolekcji http://www.cerkolor.com.pl/data/uploadedimages/20120322114526.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 24.03.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) na weneckie się zapatrujesz? fajne, ja wolę już nie oglądać bo zmieniłabym jeszcze koncepcję, a płytki dawno kupione:) a lampki może takie? albo ta tylko jest 1 sztuka http://freshhome.pl/images/L_L/luty2012/lampa-3.jpg Edytowane 24 Marca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.03.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 na weneckie się zapatrujesz? Nie słoneczko, nie kombinuję już więcej Zostaję przy mugatach Ale na weneckie nadal lubię sobie popatrzeć a lampki może takie? Dzięki za propozycje! Miło, że o mnie pamiętałaś W pierwszej lampce bardzo podoba mi się kształt - uwielbiam takie Zastanawiam się tylko jak dokładnie wygląda wzór na kloszu - czy romby są namalowane, czy to taka kryształowa "wytłaczanka" http://emoty.blox.pl/resource/zastanawia.gif Bo nie ukrywam, że malunki widziałyby mi się średnio. Druga jest absolutnie genialna (choć coś czuję, że z ceną możemy się nie polubić)! Wzięłabym choćby zaraz, tylko czemu jest cholera tylko jedna?! Czemu, czemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 24.03.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Kasiu, trochę się właśnie ostatnio zastanawiałam gdzie Ty nam z forum uciekłaś Widziałam, że pomysł z drewnem na podłodze jednak porzuciłaś, zaraz polecę doczytać co jeszcze się u Ciebie zadziało U mnie w kuchni niezmiennie będzie karo, waham się tylko ciągle czy na kuchni poprzestać, czy przeciągać te same płytki na przedpokój. Podczytuję codziennie,ale czasem muszę odetchnąć i zrobić małą przerwę. U mnie już byłaś to wiesz co się dzieje A foteczkę dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.03.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Możemy zrobić jakąś zdjęciową wymianę Podeślesz mi swojego maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2012 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Hej - ja już od rana przebieżkę po forum robię Fajna ta druga lampka szkoda że jedna sztuka Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 25.03.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 witam wszystkich. super inspiracje. ja jestem na etapie poszukiwan wyposażenia w stylu retro do pokoju syna nastolatka . widzialam juz tutaj kilka fajnych rzeczy. mam prośbe jesli cos fajnrgo dla nastolatka zobaczycie podrzuccie linka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 25.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dropp no piękna dziewczyna z Ciebie,co tu dużo mówić Super,że teraz będę kojarzyć Twoją buźkę, inaczej się rozmawia i rozprawia o sufitach podwieszanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 26.03.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Drop dzięki za namiary na nową serię płytek z cerkoloru. W serii wenecka memory jestem już od dawna zakochana. Oj trzeba będzie zmienić koncepcję dobrze, że mam jeszcze trochę czasu do wykończeniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 26.03.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Fajne te lampy, ale ta z inspiracji jest bardziej delikatna, przypomina dzwonek kwiatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.03.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Eee.... fajnie będzie z mugatami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.03.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Fajna ta druga lampka szkoda że jedna sztuka O tak! Przeżywam to boleśnie kolejny dzień już. Na szczęście miła pani ze sklepu napisała, że za około miesiąc powinno być ich więcej, tralala ja jestem na etapie poszukiwan wyposażenia w stylu retro do pokoju syna nastolatka. widzialam juz tutaj kilka fajnych rzeczy. mam prośbe jesli cos fajnrgo dla nastolatka zobaczycie podrzuccie linka;) Cześć Rena Cieszę się, że znajdujesz tu fajne rzeczy. Jeśli tylko spotkam coś, co mogłoby ucieszyć oko nastolatka, na pewno się odezwę Dropp no piękna dziewczyna z Ciebie,co tu dużo mówić Dzięki Kasiu, aż się zarumieniłam trochę, wiesz? http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif No i czekam teraz niecierpliwie na Twoją buźkę. Już nawet przygotowałam miejsce w skrzynce Drop dzięki za namiary na nową serię płytek z cerkoloru. Cześć Basiu (bo to chyba nasze pierwsze spotkanie tutaj. A przynajmniej pierwsze oficjalne) Piękna ta nowa seria, co? Gdybym robiła u siebie weneckie odrapańce, bardzo chciałabym mieć ten dekor z napisami Fajne te lampy, ale ta z inspiracji jest bardziej delikatna, przypomina dzwonek kwiatowy. Taka romantyczna też bardziej, to fakt. Ale ta podrzucona przez słońce też fajowa Gdyby tylko mieli ich więcej, już bym brała. Eee.... fajnie będzie z mugatami . I tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 a do tych dwóch pozostałych nie dzwonilaś? czy ci się nie spieszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.03.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Niestety przed pracą zapomniałam http://emoty.blox.pl/resource/oups.gif A po było już za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.03.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) Nie rumienić mi się Samą prawdę napisałam Dropp-fotki jutro ok? Dziś już padam Edytowane 26 Marca 2012 przez Kasia_1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.03.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No to pędź kochana, wypoczywaj W końcu pełen energii wysyłający = duuużo fotek dla zniecierpliwionego oczekującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dropku, a co powiesz na takie lampy? Na dole strony jest też kilka pokrewnych.Od razu mowię, ze nie znam cen:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.03.2012 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Te też się do mnie wdzięczą, tylko w innym sklepie I nawet pod względem ceny nie pozwalają się do siebie zniechęcić, bestie przebiegłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 I nawet pod względem ceny nie pozwalają się do siebie zniechęcić, bestie przebiegłe :lol2: To dobrze- lepiej cierpieć na nadmiar możliwości niż na odwrót:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts