basiaimirek 28.03.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Cześć Basiu (bo to chyba nasze pierwsze spotkanie tutaj. A przynajmniej pierwsze oficjalne) Piękna ta nowa seria, co? Gdybym robiła u siebie weneckie odrapańce, bardzo chciałabym mieć ten dekor z napisami Dzięki za wizytę u mnie. A ja taka nie wychowana nawet się nie przywitałam. Masz rację oficjalna wizyta u Ciebie pierwsza, ale podglądam Twój wątek od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dropku pierwsze inspiracyjne lustro booooooooskie - ma świetną ramę - te kreseczki nadają jej czegoś takiego.....niepowtarzalnego. A wkleisz te dwie lampki nad którymi się zastanawiasz? Łatwiej będzie porównać i głos oddać http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 28.03.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Admete wyrecze Droppka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 28.03.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Drop odnosnie lustra,ja mam w sypialni to drugie wklejone przez Ciebie, ikeowkie, i wyglada naprawde super. Wszyscy sie nim zachwycaja i nikt nawet nie wie,ze to z Ikei ( jesli dla kogos to minus of course ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 28.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja głosuję na lampę po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.03.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie martw się Basiu, ja też się czasem gubię w tym gdzie się już ujawniałam, a gdzie nie Masz rację Adme, przepiękna jest ta rama. Tak piękna, że wlazła mi do głowy i nie chce wyjść. I teraz wszystkie lustra oceniam przez pryzmat tego jednego Dzięki Kasiu za pomoc w forumowych "obowiązkach" Dzięki temu zyskałam już jeden dodatkowy głos Ja na wszelki wypadek dorzucę jeszcze tylko tę fotkę: http://romantic-home.com.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/Lampa_wisz__ca_C_4f310a2916695_163x188.jpg Bo tu Cornice wypada trochę mniej korzystnie i nie ukrywam, że właśnie dlatego się waham... Bocianku, dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 28.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 To moze jeszcze inne typy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Admete wyrecze Droppka [ATTACH=CONFIG]108284[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]108285[/ATTACH] No to się wypowiem Obie przepiękne ale liczy się pierwsza myśl - - czyli ta po lewej - ale jak się człowiek zacznie wpatrywać to faktycznie ciężko wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dla mnie ta po prawej (z tą po lewej mam jakieś skojarzenia z musztardówkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 29.03.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ja głosuję na tę od lewej- ma ładny kształt i jest delikatna ( choć jak dla mnie- ma nieciekawy zwis , ta pop prawej wydaje się porządniejsza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.03.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Kasiu, cały czas szukam jakichś innych typów, ale przy tych dwóch większość jednak wypada słabo. Albo bardzo dobrze wypada, tylko dyskwalifikuje je cena (a takich nawet nie zapisuję żeby się nie denerwować). Adme, Mirela, Sonia, dzięki za głosy Ja ciągle nie potrafię się zdecydować, codziennie inna podoba mi się bardziej. Sklep też nie pomaga w wyborze - miał odpisać co tam jeszcze mają w magazynie, nie odpisał. Nawet mój upierdliwie przypominający e-mail nie zadziałał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.03.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Maila ze sklepu nadal nie ma, ale wskoczył inny - od Allegro. Okazało się, przez przypadek wygrałam aukcję ('przez przypadek', bo zapomniałam o niej zupełnie) i tym sposobem stałam się szczęśliwą posiadaczką takiego oto lusterka: Za całe 12,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Super to lustro:yes: A cena:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.03.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 WOW A widział ktoś gdzieś takie lusterko, tylko kwadratowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Jak ktoś chce to mam takie na zbyciu (to okrągłe ikowskie) - mi nie pasuje, używałam na poprzednim mieszkaniu z rok może, teraz leży w szafie bezużyteczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.03.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Aga, cena jest przecudowna Niża niż koszt wysyłki Narendil, nie spotkałam, ale będę o Tobie pamiętać podczas poszukiwań Mirela, szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy. Chętnie bym przygarnęła Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 29.03.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Super lusterko,dobry zakup! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Aga, cena jest przecudowna Niża niż koszt wysyłki :lol2: Dropku, czy Ty nie szukałaś tego typu lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 30.03.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 wiem, że jesteście temacie luster....Byłam wczoraj w centrum i spełniłam swoją powinność. Po drodze do Tikeja wpadłam do podziemi i mam te lampy:Może nie do końca takie jak z inspiracji ale...http://velt.pl/media/foto/lampy/2k_miodnieb_jpg_680x370_q85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Aguś, to jest chyba jednak trochę zbyt zdobne, ale dzięki, że o mnie pomyślałaś Franeczko, i Tobie bardzo dziękuję za tę wycieczkę do podziemi Trochę mi głupio, bo przed chwilą narzekałam, że źle bo na bogato, a teraz znów będę narzekać, że jest zbyt surowo Sam klosz wygląda nieźle, ale cała reszta niestety dość minimalistyczna. Zbyt minimalistyczna, kurcze Edytowane 31 Marca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts