Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Cześć Basiu (bo to chyba nasze pierwsze spotkanie tutaj. A przynajmniej pierwsze oficjalne) :welcome:

Piękna ta nowa seria, co? Gdybym robiła u siebie weneckie odrapańce, bardzo chciałabym mieć ten dekor z napisami ;)

Dzięki za wizytę u mnie. A ja taka nie wychowana nawet się nie przywitałam. Masz rację oficjalna wizyta u Ciebie pierwsza, ale podglądam Twój wątek od dawna.

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie martw się Basiu, ja też się czasem gubię w tym gdzie się już ujawniałam, a gdzie nie ;)

Masz rację Adme, przepiękna jest ta rama. Tak piękna, że wlazła mi do głowy i nie chce wyjść. I teraz wszystkie lustra oceniam przez pryzmat tego jednego :rolleyes:

Dzięki Kasiu za pomoc w forumowych "obowiązkach" :hug: Dzięki temu zyskałam już jeden dodatkowy głos ;)

Ja na wszelki wypadek dorzucę jeszcze tylko tę fotkę:

http://romantic-home.com.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/Lampa_wisz__ca_C_4f310a2916695_163x188.jpg

Bo tu Cornice wypada trochę mniej korzystnie i nie ukrywam, że właśnie dlatego się waham...

Bocianku, dzięki za opinię :)

Kasiu, cały czas szukam jakichś innych typów, ale przy tych dwóch większość jednak wypada słabo. Albo bardzo dobrze wypada, tylko dyskwalifikuje je cena (a takich nawet nie zapisuję żeby się nie denerwować;)).

Adme, Mirela, Sonia, dzięki za głosy :) Ja ciągle nie potrafię się zdecydować, codziennie inna podoba mi się bardziej.

Sklep też nie pomaga w wyborze - miał odpisać co tam jeszcze mają w magazynie,

nie odpisał.

Nawet mój upierdliwie przypominający e-mail nie zadziałał... :lol2:

Aguś, to jest chyba jednak trochę zbyt zdobne, ale dzięki, że o mnie pomyślałaś :hug:

Franeczko, i Tobie bardzo dziękuję za tę wycieczkę do podziemi :hug:

Trochę mi głupio, bo przed chwilą narzekałam, że źle bo na bogato, a teraz znów będę narzekać, że jest zbyt surowo :rolleyes: Sam klosz wygląda nieźle, ale cała reszta niestety dość minimalistyczna. Zbyt minimalistyczna, kurcze :(

Edytowane przez Drop_Inn