franeczka 30.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Drop wejdz na ich stronkę i zobacz bo mają też inne velt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 30.03.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lusterko ikeowskie super, a cena - WOW! Lampa Franeczki bardziej będzie pasowała do prostego nowoczesnego wnętrza, do Ciebie rzeczywiście zbyt minimalistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 masz tu jeszcze jedną betib dała link u siebie do fajnego sklepu niemieckiegohttp://www.exedra-berlin.de/images/product_images/popup_images/Art210291.jpg?XTCsid=6796fa5bc1de4fda9c1b1469fa83ef7c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dropi, z lampek, ktore pokazałaś, mi sie podoba bardziej Cornice słonce2, taka lampkę pokazałaś że normalnie zakochałam sie w niej, gdzie i po ile takie śliczności??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=pl&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.exedra-berlin.de/%26hl%3Dpl%26rls%3Dcom.microsoft:pl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7ACEW_plPL366%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.com&sl=de&u=http://www.exedra-berlin.de/index.php%3Fcat%3Dc146_LAMPEN.html%26XTCsid%3D6796fa5bc1de4fda9c1b1469fa83ef7c&usg=ALkJrhirbsKJW5czW21udabGH8DnnXF5-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dzięki słońce, przez ceny juz sie odkochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Aguś, to jest chyba jednak trochę zbyt zdobne, ale dzięki, że o mnie pomyślałaś Nie ma sprawy Dropku Na pewno coś jeszcze znajdziemy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.04.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Dropku gratki w sprawie lusterka - fajna niespodzianka Ci się z tego zapomnienia zrobiła Słońce śliczną lampkę wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.04.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Cześć dziewczyny Praca znów mnie ostatnio przygwoździła, więc wnętrzarsko trochę się obijam Ale żeby nie było, że całkiem zaniedbuję temat, wczoraj w ramach przerwy od papierkowej roboty rozrysowałam sobie podłogę w łazience. Wyszło nieźle - mimo wystających elementów przy wannie, nie powinno być większych problemów z zachowaniem symetrii. Obawiam się za to trochę o ściany, bo wstępne wyliczenia nie do końca pozwalają na taki układ, jaki sobie na początku założyłam Na razie nie chcę się zagłębiać w szczegóły - dopóki nie powstanie podciąg, nie ma co liczyć i rysować w ciemno. Mam tylko nadzieję, że ostatecznie uda się to jakoś rozwiązać i obejdzie się bez wstawiania na końcach 3-centymetrowych wypierdków Z innych nowości, dziś po południu wybraliśmy się z mężem do mieszkania obejrzeć efekty szpachlowania. Wszechobecna szarość ustąpiła w końcu miejsca bieli, także mam namiastkę moich przyszłych ścian. A właściwie ścian przedpokojowych, kuchennych i salonowych, bo sypialnia, mały pokój i łazienka nabiorą pewnie innych kolorów. Trzeba tylko jeszcze zdecydować jakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.04.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aha, lampa piękna, choć nie ukrywam, że mnie przydałby się nieco mniejszy rozmiar. No i coś mi się wydaje niestety, że dwie takie tuż obok siebie to już trochę za dużo dobrego Tak czy inaczej, dzięki słoneczko za pamięć i za link Pobuszowałam sobie właśnie po tym niemieckim sklepie i znalazłam fajne kinkiety. Fajne i drogie, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Obawiam się za to trochę o ściany, bo wstępne wyliczenia nie do końca pozwalają na taki układ, jaki sobie na początku założyłam Na razie nie chcę się zagłębiać w szczegóły - dopóki nie powstanie podciąg, nie ma co liczyć i rysować w ciemno. Mam tylko nadzieję, że ostatecznie uda się to jakoś rozwiązać i obejdzie się bez wstawiania na końcach 3-centymetrowych wypierdków Dropku, skoro znalazłaś rozwiązanie moich wypierdków, to i u siebie coś pięknego wymyślisz! Masz już wprawę Przynoszę Ci jeszcze lampy: http://www.gardentrading.co.uk/store/category.vc?categoryId=213 Może coś Ci podpasuje? Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dropku, skoro znalazłaś rozwiązanie moich wypierdków, to i u siebie coś pięknego wymyślisz! Przynoszę Ci jeszcze lampy O, jest mój ukochany Garden Trading Dobrze wiedzieć, że mają własny sklep online, bo do tej pory szukałam ich tylko na eBayu... Zwisy niestety w większości za duże (te potrójne byłyby super gdyby mieli wersję podwójną), ale znalazłam moje upatrzone szklane kinkieciki. Przyczajałam się na nie kiedyś na eBayu, tylko wtedy w ofercie był jeden - ostatni. A tu jest ich więcej i to w całkiem przyjemnej cenie Zaraz do nich napiszę i dopytam o koszt wysyłki. Jeśli kwota mnie nie zabije, biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dropku, będziesz do UK pisać?Zajrzyj do Mirelki, podawałam namiary na dwa sklepy w Polsce, które sprowadzają ich produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Właściwie już napisałam Wiem, że w Bellemaison można dostać trochę rzeczy tej firmy, ale pędzę zobaczyć gdzie jeszcze http://emoty.blox.pl/resource/go.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 OK, wysłałam zapytanie do wszystkich źródeł, łącznie z The Olive Tree. Swoją drogą, ci ostatni mają przeuroczy formularz kontaktowy. Po napisaniu wiadomości i uzupełnieniu danych kontaktowych, trzeba "nakleić" znaczek i kartka frunie do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.04.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Zaglądam z rewizytą . Zaczęłam od pierwszych stron, ale gdy zorientowałam się ile jeszcze mnie czeka, to pomyślałam, że najpierw się ładnie przywitam, bo mogę nie zdążyć do lata . Niesamowite - wątek założyłaś 3 miesiące temu i już prawie 50 stron . Widać, że sympatycznie i miło u Ciebie . Inspiracje z początku wątku są dla mnie sygnałem, że będziesz miała prześliczne, klimatyczne mieszkanie. Z przyjemnością będę zaglądać . Do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 02.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam Nie pamiętam czy już byłam oficjalnie u Ciebie czy tylko podpatrywałam z ukrycia, ale temat lamp kazał mi się odezwać. Czytam wątek od pierwszej strony i muszę powiedzieć, że Twoje wybory są bardzo trafne, inspiracje fantastyczne i nie ukrywam, że bardzo miło i fajnie czyta się Twój wątek A teraz co mnie interesuje najbardziej bardzo, ale to bardzo wpadły mi w oko te szklane kinkiety z gardentrading - Pimlico i mam prośbę jak już będziesz coś wiedzieć odnośnie wysyłki to bardzo proszę daj mi znać i jeszcze tak skromnie zapytam czy mogłybyśmy ewentualnie zrobić wspólne zamówienie na nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Cześć Julianno, miło mi bardzo, że zaglądnęłaś I od razu ściskam mocno za wszystkie ciepłe słowa, szczególnie, że nie mogę się przecież jeszcze pochwalić niczym konkretnym. Kilkoma dodatkami zaledwie Oczywiście bardzo się cieszę, że fotki przypadły Ci do gustu Choć z drugiej strony muszę Ci się przyznać, że czasem trochę się stresuję czy te fantastyczne inspiracje tylko mnie nie pogrążą. Bo tam wszystko wydaje się być przemyślane w najdrobniejszym szczególe - od początku do końca. A u mnie nie dość, że ciągle zmieniają się koncepcje, to jeszcze co rusz trzeba iść na jakieś kompromisy. Jeśli nie cenowe, czy techniczne, to "mężowe"... Tak czy inaczej, wpadaj kiedy tylko chcesz i pisz o czym chcesz. Serdecznie zapraszam! Monisiu, widzę, że upodobania w kwestii lamp mamy pokrewne, także tym bardziej cieszę się z Twojego ujawnienia Właśnie sprawdziłam pocztę - pani z Garden Trading napisała, że koszt wysyłki 2 kinkietów to Ł30. Mogę oczywiście zapytać jak się sprawy mają w przypadku 4 (chyba, że potrzebujesz jeszcze więcej). Jeśli różnica nie będzie duża, to pewnie, że zamówmy na spółę. Będzie korzystniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Drop - mi super wycenili lampę - w sumie jak patrzę na cenę w ich firmowym sklepie to zajebi...cie. Zamawiam dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Drop - mi super wycenili lampę - w sumie jak patrzę na cenę w ich firmowym sklepie to zajebi...cie. Zamawiam dzisiaj . Tą szarą? Czy jednak kremową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts