mirela99 03.04.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Szarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mirelko, a w którym sklepie pytałaś? Dzwoniłaś tam czy pisałaś? Bo na mojego maila nikt inny nie odpisał Tylko Garden Trading Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 03.04.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Myślałaś już o kolorystyce pozostałych pokojów? Jestem ciekawa, ku czemu się skłaniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 decostyl journal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Bocianku, tak naprawdę to nie mam pojęcia Problem w tym, że kompletnie nie mogę się zdecydować i ciągle naiwnie liczę na jakieś cudowne olśnienie, które rozwiązałoby problem za mnie Ale już opowiadam co mi tam wstępnie chodzi po głowie W małej sypialni chętnie widziałabym tapetę - najlepiej w grube pasy i niewykluczone, że ułożone w poziomie, co by trochę poszerzyć optycznie pokój. Łazienka jest raczej niewielka i ciemna, więc tam pójdziemy pewnie w coś jasnego - jakiś pastel, szarość, albo po raz kolejny... biel Najcięższy temat to sypialnia, bo tam jeszcze nic nie wiadomo na pewno. A dopóki nie uporam się z ogólną wizją, decyzję o kolorze ścian podjąć będzie trudno Mirelko, a do mnie cholera nie napisali. Od wczoraj czekam Ale przeglądając ich stronę znalazłam genialny sklepik. Mają tam fajowe industrialne lampy tworzone z materiałów z odzysku. Oryginalne, ręcznie wykonane, często w pojedynczych egzemplarzach. A że ceny równie fajne co sam produkt, spontanicznie nabyłam 2 takie: Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.04.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ooooooo i fajny ten spontan mi się marzy sypialnia w błękicie i bieli, a najlepiej błękit w białe groszki ale co z mężem ? czy da radę w takim otoczeniu ? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ależ fajne kinkieciki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 03.04.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No fajowe kinkieciki Droppku ! dasz namiar na sklep na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mi się marzy sypialnia w błękicie i bieli, a najlepiej błękit w białe groszki ale co z mężem ? czy da radę w takim otoczeniu ? hehe Haha, groszkom faktycznie nie wróżę sukcesu, ale na błękit z bielą może da się namówić. W razie czego zawsze możesz spróbować przemycić błękit w dzieciowym, a potem, jeśli zostanie trochę farby, zaproponować ten sam kolor w sypialni. No bo szkoda by było przecież żeby tyle "resztek" się zmarnowało Ależ fajne kinkieciki! Oby tylko na żywo było równie dobrze http://emoty.blox.pl/resource/stres.gif No fajowe kinkieciki Droppku ! dasz namiar na sklep na priva? Pewnie. Już ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Super fajne te kinkieciki:jawdrop: Kto nie ryzykuje ten nie mam, więc mam nadzieję, że na żywca będą jeszcze piękniejsze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mi też kinkieciki się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.04.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 A o które pytałaś ? Bo okazało się, że producent na razie ich nie ma na stanie . Mam czekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 04.04.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Bocianku, tak naprawdę to nie mam pojęcia Łazienka jest raczej niewielka i ciemna, więc tam pójdziemy pewnie w coś jasnego - jakiś pastel, szarość, albo po raz kolejny... biel Biel będzie zawsze modna i elegancka, więc czemu nie W końcu to Twój dom i możesz robić, co Ci się podoba Nie patrz na miny znajomych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.04.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Fajne kinkieciki Dropku ty to masz oko do wyszukiwania takich gadżetów mi się marzy sypialnia w błękicie i bieli, a najlepiej błękit w białe groszki ale co z mężem ? czy da radę w takim otoczeniu ? hehe U mojego groszki w żadnej postaci by nie przeszły ale błękitna sypialnia w paseczki pewnie już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.04.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Aguś, Maju, Two, cieszę się, że się Wam moje kinkieciki podobają Bo jeśli jest tak jak mówicie, to chyba znak, że jednak całkiem nie zwariowałam kupując jakieś stare żelastwo Mirelko, ja pytałam o lampę Pimlico - taką ze szklanym koszem. Ale sklep w dalszym ciągu mnie ignoruje, więc chyba w końcu strzelę focha i dam sobie spokój z zakupami u nich. Bocianku, znajomymi nie martwię się zupełnie, ale zdanie męża muszę czasem wziąć pod uwagę A jego zaczęła chyba trochę przerażać ta wszechobecna biel, bo kiedy tylko pokazuję mu coś w tym kolorze, od razu pada pytanie: 'Znowu białe?!' P.S. Pamiętacie jak kilka dni temu jeden ze sklepów obiecał, że sprawdzi dla mnie w magazynie dostępność lamp Cornice? Długo się nie odzywali, bo jak wyjaśniła pani z obsługi, ich nowy pracownik "nie mógł się ogarnąć" (). W końcu jednak uporali się z wyzwaniem i znaleźli dokładnie tyle, ile potrzebowałam Do tego w ramach rekompensaty za zwłokę załapałam się na darmową wysyłkę Edytowane 21 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 04.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Drop, gratulacje. Masz co chcialas i to z gratisem Swietne te lampy. Mają swoj klimat Ja chcialam cos podobnego do mojej kuchni ale szczerze Ci powiem, ze ja juz sama nie wiem co do niej bedzie pasowało (zeby nie bylo, to ja tu zagladam zagladam, tylko oszczedna w slowach jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 uporali się z wyzwaniem i znaleźli dokładnie tyle, ile potrzebowałam Do tego w ramach rekompensaty za zwłokę załapałam się na darmową wysyłkę Czyli pełen sukces i lampki do kuchni odhaczone Przeczytałam w którymś wątku, ze Twój mąż bywa we Francji. W zeszłym roku we francuskiej castoramie i leroy były całkiem fajne lampy, nawet pamiętam podobną do tych tylko szkło miały gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć Dropku urocze te twoje kinkieciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.04.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Dropku, nie pogniewasz sie? Kochani, rusza nasza forumowa akcja : "Zajączek dla Frania" Franio, http://images40.fotosik.pl/1473/b25f65fdfc715948m.jpg to wspaniały i dzielny Chłopiec, który zmaga się z Potworzastym- nieuleczalną dziś chorobą genetyczną- SMARD1. Jest bohaterem bloga pisanego przez swoją Mamę: mojsynfranek.pl. Nasza akcja, na początku miała polegac na zbiórce pieniążków na remont łazienki dla naszego niebieskookiego Dzielniaka, ale ponieważ Franio jest podopiecznym fundacji, możemy zrobić to tylko poprzez wpłate na subkonto fundacji, co wbrew naszym obawom, nie jest złą wiadomoscią. Forumowicze-to jest, my w tytule wpłaty wpisujemy: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą” Bank BPH 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 tytułem: 13984 Trzęsowski Franciszek – darowizna na pomoc i ochronę zdrowia/murator/nick np: emiranda i wówczas nasze pieniązki zostaną zliczone przez fundacje, a kwota podana na Blogu:yes: Mama Frania zobowiązuje sie do podania konkretnej kwoty przypisanej danemu nick'owi. Wiec, jak widzicie nasza wspólna akcja ma bardzo duży sens. Mama Frania, dziękowała nam jeszcze przed rozpoczęciem akcji: "Forumowiczom z Muratora już dziś dziękujemy za chęć i zryw do pomocy." Franio, trzymaj kciuki za swoje Muratorowe Ciocie i Wujków! Akcja "Zajączek dla Frania" kończy sie we wtorek-10 kwietnia Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.04.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Błąd, który sie wkradł Mamie Frania w numerze konta-poprawiony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts