TwoOfUs 10.04.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 A przenosiłyście sedes ze starej łazienki do nowej? Bo ja tak - dzisiaj Ciężki jak diabli był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.04.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Ale kolorowa wiosna Ja tam nie mam tak pracowitych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.04.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Te kolorowe kojarzą mi się z miasteczkami budowanymi przed próbami atomowymi z manekinami w środku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.04.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Omg, śliczne kolory, ale w za dużym stężeniu jak dla mnie http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Drop_Inn http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png A w ogóle to nie wiem czy ze mną ostatnio wszystko dobrze, bo wykończeniówka rzuciła mi się już nawet na sny. Wczoraj na przykład całą noc wybierałam podłogę do salonu http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał mirela99 http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png Jejku a ja dzisiaj w nocy eamsy kupowałam białe Rano jak się obudziłam, to byłam w szoku, ze ich nie ma w jadalni . http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał narendil http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png A przenosiłyście sedes ze starej łazienki do nowej? Bo ja tak - dzisiaj Ciężki jak diabli był! Wy się meblujecie, a ja rodziłam drugiego synka. Wybraliśmy dla niego imię Adam(?!), które nam się w ogóle nie podobało. A do tego wszystkiego okazało się, że nasz nowy dom ma o jeden pokój za mało i chłopcy muszą spać w jednym. Obudziłam się z płaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.04.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Hello poświątecznie, z tymi koszmarami budowlanymi u mnie podobnie, czasem budzę się z ulgą ze to tylko sen Dziś pogoda u nas cudna, a ja kaca leczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.04.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Hej Witam po świętach...co słychać ??? No sny to macie ciekawe...mi jakoś nigdy wykończeniówka się nie chce przyśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.04.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Podczytałam teraz na spokojnie że lampy do kuchni zamówione i to z gratisem No i piękne kinkieciki zakupiłaś Dzięki adme Coś mi się wydaje, że lampy utknęły na etapie pakowania, ale kinkieciki już są. Dotarły tuż przed Świętami i na szczęście nie zawiodły Będę je chyba tylko musiała jakoś zabezpieczyć przed rdzą, bo to taka zupełnie surowa stal jest. Najpiękniejszych Świat życzymy asia z chłopakami Dzięki Asiu P.S. Przepiękną dekorację zmajstrowałaś. Jejku a ja dzisiaj w nocy eamsy kupowałam białe Rano jak się obudziłam, to byłam w szoku, ze ich nie ma w jadalni . A przenosiłyście sedes ze starej łazienki do nowej? Bo ja tak - dzisiaj Ciężki jak diabli był! z tymi koszmarami budowlanymi u mnie podobnie, czasem budzę się z ulgą ze to tylko sen Czyli to norma jednak? Uff! Pracowite z Was kobietki Ja tam nie mam tak pracowitych snów No sny to macie ciekawe...mi jakoś nigdy wykończeniówka się nie chce przyśnić Ale z tych snów to żadnego pożytku w sumie nie ma. Człowiek się tylko bez potrzeby produkuje, chodzi, szuka, wczuwa. A potem albo nic nie pamięta, albo budzi się rozczarowany, bo niby coś kupił, a nie kupił. Niby wybrał, a nie wybrał. Taka na darmo "robota" Te kolorowe kojarzą mi się z miasteczkami budowanymi przed próbami atomowymi z manekinami w środku Haha, ja w pierwszej chwili pomyślałam, że to plan zdjęciowy, ale zaraz potem do mnie dotarło, że po cholerę plan zdjęciowy w kreskówkowym filmie No i doczytałam, że ten dom to wygrana w pewnym konkursie zorganizowanym przez Pepsi i Fox. Niezbyt trafiona zresztą, bo jak się okazało, zwycięzca simpsonowej posesji przyjąć nie chciał. Zamiast tego wziął kasę, a dom ostatecznie został przerobiony na zdecydowanie mniej bajkowy. Teraz podobno wygląda tak: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/The_Simpsons_house.jpg Wy się meblujecie, a ja rodziłam drugiego synka. Wybraliśmy dla niego imię Adam(?!), które nam się w ogóle nie podobało. A do tego wszystkiego okazało się, że nasz nowy dom ma o jeden pokój za mało i chłopcy muszą spać w jednym. Obudziłam się z płaczem Ja dla odmiany musiałam ostatnio napisać pracę magisterską w trzy dni. Zupełnie od początku i to z mocno ograniczonymi możliwościami czasowymi. Na tyle to wszystko było wyraziste i przekonujące, że po przebudzeniu jeszcze przez kilka minut zastanawiałam się czy ja tę moją magisterkę mam już za sobą czy nie Edytowane 22 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Dziewczyny, ale Wy sny macie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.04.2012 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Jejku a ja dzisiaj w nocy eamsy kupowałam białe Rano jak się obudziłam, to byłam w szoku, ze ich nie ma w jadalni . Dzień dobry poświątecznie A przenosiłyście sedes ze starej łazienki do nowej? Bo ja tak - dzisiaj Ciężki jak diabli był! Ale z tych snów to żadnego pożytku w sumie nie ma. Człowiek się tylko bez potrzeby produkuje, chodzi, szuka, wczuwa. A potem albo nic nie pamięta, albo budzi się rozczarowany, bo niby coś kupił, a nie kupił. Niby wybrał, a nie wybrał. Taka na darmo "robota" Dropku ciekawe kiedy mnie dopadnie Moje sny też są takie jak filmy - scenariusze nie z tej ziemi - tylko ja w nocy mam ich kilka bo kilka razy zasypiam potem człowiek faktycznie się pozbierać nie może:no: A kiedy ruszacie z kominkiem :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dziewczyny, ale Wy sny macie:jawdrop: Tiaa, no to mnie się ostatnio śniło, że mnie i jakieś dwie znajome jedni chcieli zwerbować na tajne agentki, a drudzy chcieli złapać i gonili po całym hotelu. Raz im się nawet udało i mnie "torturowali" ale udało mi się uciec . Normalnie - Aniołek Charlie'go:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 nihiru - stanowczo TV powinnaś ograniczyć . Ja często mam koszmary z lat szkolnych : nieodrobione zadanie, klasówka niezpowiedziana itp . Ale zawsze to lepsze od ... wokjny. Mój mąż regularnie przeżywa wojenne sny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Jeszcze bardziej?! Ja w zasadzie tylko rodzinkę.pl, reguły gry i domo oglądam:) no dobra, przyznaję się że w poniedziałek oglądałam "zmierzch":) a z filmów wojennych to tylko zagraniczne mogę oglądać. Jak tylko zobaczyłam kawałek "czasu honoru" - choćby całkiem neutralny, bez żadnej przemocy - to potem miałam problemy z zaśnięciem, bo się zastanawiałam jakie zapasy na czas wojny należałoby zrobić i gdzie sobie zrobić kryjówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dziewczyny, ale Wy sny macie:jawdrop: Jak czytam co poniektóre Wasze opisy (nihiru ), to moje sny takie lajtowe się wydają Dzisiaj w nocy wysyłałam Lasche jej fotele. Nie znałam adresu, więc tłumaczyłam panu kierowi, że ma szukać w okolicach Wrocławia domu z żółtymi drzwiami Dropku, pytałaś o fotele. Lasche się chyba nie obrazi, jeśli wkleję jej fotele Mój częściowo już w piwnicy, częściowo jeszcze w bagażniku. Mąż wczoraj odmówił targania wszystkiego Wymiary pojedynczego: szerokość fotela z podłokietnikami - 56 cm szerokość podłokietnika - 4 cm głębokość fotela - 58 cm wysokość fotela - 79 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ale zaj@#$%e. Jakoś mi umknęło - skąd je macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 mirelko, z zlikwidowanego kina w moim mieście. Rozmawiałyśmy o tym u mnie Gdybyś chciała, to mogę jeszcze popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Są czaderskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 narendi ... gdzie ja wtedy byłam ? Myślałam, ze brałam udział w dyskusji o fotelach ... no pytasz kochana, baaaaaaaaaaaaaaaaardzo by, Cię prosiła o podpytanie. Za ile kupiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 11.04.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wczoraj zasypiałam i mi się śniło coś śmiesznego, że zaczęłam się śmiać przez sen. Mąż pochyla się nade mną i pyta, co mnie tak śmieszy. A ja się budzę zmieszana Takie sny są fajne, gorzej, jak się płacze przez sen. Kiedyś się obudziłam z całą mokrą poduszką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja jak Mirelka ciągle śnię, że nie zaliczyłam historii i mi dyplom odbiorą a ja nawet nie miałam historii na studiach. A dziś w nocy kupowałam drut zbrojeniowy i oczywiście mieli go za mało Dropku a będą zdjęcia kinkiecików Naredil fotele bardzo fajne już pisałam u ciebie, że mają ten najfajniejszy kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.04.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cudne są! Absolutnie cudne. Na takie meble "z historią" patrzy się zupełnie inaczej niż na pozostałe, nawet najbardziej "dizajnerskie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts