Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Omg, śliczne kolory, ale w za dużym stężeniu jak dla mnie ;)

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał Drop_Inn http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

A w ogóle to nie wiem czy ze mną ostatnio wszystko dobrze, bo wykończeniówka rzuciła mi się już nawet na sny. Wczoraj na przykład całą noc wybierałam podłogę do salonu :rotfl:

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał mirela99 http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

Jejku a ja dzisiaj w nocy eamsy kupowałam białe :) Rano jak się obudziłam, to byłam w szoku, ze ich nie ma w jadalni :(.

http://forum.muratordom.pl/images/misc/quote_icon.png Napisał narendil http://forum.muratordom.pl/images/buttons/viewpost-right.png

A przenosiłyście sedes ze starej łazienki do nowej?

Bo ja tak - dzisiaj :rotfl:

Ciężki jak diabli był!

Wy się meblujecie, a ja rodziłam drugiego synka. Wybraliśmy dla niego imię Adam(?!), które nam się w ogóle nie podobało. A do tego wszystkiego okazało się, że nasz nowy dom ma o jeden pokój za mało i chłopcy muszą spać w jednym. Obudziłam się z płaczem :rotfl:

Podczytałam teraz na spokojnie że lampy do kuchni zamówione

i to z gratisem :wiggle: No i piękne kinkieciki zakupiłaś

Dzięki adme :) Coś mi się wydaje, że lampy utknęły na etapie pakowania, ale kinkieciki już są. Dotarły tuż przed Świętami i na szczęście nie zawiodły :D Będę je chyba tylko musiała jakoś zabezpieczyć przed rdzą, bo to taka zupełnie surowa stal jest.

Najpiękniejszych Świat życzymy

asia z chłopakami

Dzięki Asiu :hug:

P.S. Przepiękną dekorację zmajstrowałaś.

Jejku a ja dzisiaj w nocy eamsy kupowałam białe :) Rano jak się obudziłam, to byłam w szoku, ze ich nie ma w jadalni :(.

Ciężki jak diabli był!

z tymi koszmarami budowlanymi u mnie podobnie, czasem budzę się z ulgą ze to tylko sen :rolleyes:

Czyli to norma jednak? Uff! :rolleyes:

Pracowite z Was kobietki ;)

Ja tam nie mam tak pracowitych snów ;)

No sny to macie ciekawe...mi jakoś nigdy wykończeniówka się nie chce przyśnić :lol:

Ale z tych snów to żadnego pożytku w sumie nie ma. Człowiek się tylko bez potrzeby produkuje, chodzi, szuka, wczuwa. A potem albo nic nie pamięta, albo budzi się rozczarowany, bo niby coś kupił, a nie kupił. Niby wybrał, a nie wybrał. Taka na darmo "robota" ;)

Te kolorowe kojarzą mi się z miasteczkami budowanymi przed próbami atomowymi :D z manekinami w środku :D

Haha, ja w pierwszej chwili pomyślałam, że to plan zdjęciowy, ale zaraz potem do mnie dotarło, że po cholerę plan zdjęciowy w kreskówkowym filmie ;) No i doczytałam, że ten dom to wygrana w pewnym konkursie zorganizowanym przez Pepsi i Fox. Niezbyt trafiona zresztą, bo jak się okazało, zwycięzca simpsonowej posesji przyjąć nie chciał. Zamiast tego wziął kasę, a dom ostatecznie został przerobiony na zdecydowanie mniej bajkowy. Teraz podobno wygląda tak:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/The_Simpsons_house.jpg

Wy się meblujecie, a ja rodziłam drugiego synka. Wybraliśmy dla niego imię Adam(?!), które nam się w ogóle nie podobało. A do tego wszystkiego okazało się, że nasz nowy dom ma o jeden pokój za mało i chłopcy muszą spać w jednym. Obudziłam się z płaczem :rotfl:

Ja dla odmiany musiałam ostatnio napisać pracę magisterską w trzy dni. Zupełnie od początku i to z mocno ograniczonymi możliwościami czasowymi. Na tyle to wszystko było wyraziste i przekonujące, że po przebudzeniu jeszcze przez kilka minut zastanawiałam się czy ja tę moją magisterkę mam już za sobą czy nie :rotfl:

Edytowane przez Drop_Inn

Dzień dobry poświątecznie :)

Ciężki jak diabli był!

:rotfl:

Ale z tych snów to żadnego pożytku w sumie nie ma. Człowiek się tylko bez potrzeby produkuje, chodzi, szuka, wczuwa. A potem albo nic nie pamięta, albo budzi się rozczarowany, bo niby coś kupił, a nie kupił. Niby wybrał, a nie wybrał. Taka na darmo "robota"

Dropku :hug: ciekawe kiedy mnie dopadnie :lol2:

Moje sny też są takie jak filmy - scenariusze nie z tej ziemi ;) - tylko ja w nocy mam ich kilka bo kilka razy zasypiam :bash: potem człowiek faktycznie się pozbierać nie może:no:

A kiedy ruszacie z kominkiem :popcorn::popcorn::popcorn:

Dziewczyny, ale Wy sny macie:jawdrop::lol2::jawdrop::lol2:

Tiaa, no to mnie się ostatnio śniło, że mnie i jakieś dwie znajome jedni chcieli zwerbować na tajne agentki, a drudzy chcieli złapać i gonili po całym hotelu. Raz im się nawet udało i mnie "torturowali" ale udało mi się uciec :D. Normalnie - Aniołek Charlie'go:lol2:

Jeszcze bardziej?!:) Ja w zasadzie tylko rodzinkę.pl, reguły gry i domo oglądam:) no dobra, przyznaję się że w poniedziałek oglądałam "zmierzch":)

a z filmów wojennych to tylko zagraniczne mogę oglądać. Jak tylko zobaczyłam kawałek "czasu honoru" - choćby całkiem neutralny, bez żadnej przemocy - to potem miałam problemy z zaśnięciem, bo się zastanawiałam jakie zapasy na czas wojny należałoby zrobić i gdzie sobie zrobić kryjówkę;)

Dziewczyny, ale Wy sny macie:jawdrop::lol2::jawdrop::lol2:

Jak czytam co poniektóre Wasze opisy (nihiru :)), to moje sny takie lajtowe się wydają :p

Dzisiaj w nocy wysyłałam Lasche jej fotele. Nie znałam adresu, więc tłumaczyłam panu kierowi, że ma szukać w okolicach Wrocławia domu z żółtymi drzwiami :rotfl:

Dropku, pytałaś o fotele.

Lasche się chyba nie obrazi, jeśli wkleję jej fotele :rolleyes:

Mój częściowo już w piwnicy, częściowo jeszcze w bagażniku. Mąż wczoraj odmówił targania wszystkiego :p

Lasche_fotele.jpg

Wymiary pojedynczego:

szerokość fotela z podłokietnikami - 56 cm

szerokość podłokietnika - 4 cm

głębokość fotela - 58 cm

wysokość fotela - 79 cm

Ja jak Mirelka ciągle śnię, że nie zaliczyłam historii i mi dyplom odbiorą :lol2: a ja nawet nie miałam historii na studiach. A dziś w nocy kupowałam drut zbrojeniowy i oczywiście mieli go za mało :rotfl:

Dropku a będą zdjęcia kinkiecików :wiggle:

Naredil fotele bardzo fajne :yes: już pisałam u ciebie, że mają ten najfajniejszy kształt