agawi74 12.04.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Bardzo ładne te panele Dropku Tez mamy v-fugę- podłoga od razu inaczej wygląda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Bardzo ładne te panele Dropku Tez mamy v-fugę- podłoga od razu inaczej wygląda:yes: Dzięki Aguś Zapomniałam napisać, że w tych dodatkowo podoba mi się to, że są dość wąskie. Węższe niż zazwyczaj. Dropku, fajne te pierwsze panele i szerokie pasy bardzo mi się podobają - może lepiej namalować niż kleić tapetę ? O, dobry pomysł, nie pomyślałam o tym Wszystkie ściany mamy już wyszpachlowane i gładziutkie, także malować jak najbardziej można. No i przy takim rozwiązaniu miałabym pewność, że pasy są dokładnie takiej szerokości jak powinny Tylko czy ja teraz znajdę kogoś, kto mi to zrobi ładnie i równo? Bo wstępnie wszystko mieliśmy ogarniać sami (całe malowanie w sensie:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.04.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Tylko czy ja teraz znajdę kogoś, kto mi to zrobi ładnie i równo? Bo wstępnie wszystko mieliśmy ogarniać sami (całe malowanie w sensie:)). Zaproś yokastę Czy my tu o tych ślicznych oryginalnych kinkiecikach i tych małych szklanych zwisach rozprawiamy? Jesli tak - to ja też domagam się fotek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.04.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dropku jak ja wymalowałam szachownice u starszaka a u młodszego pasy to ty tez dasz radę :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dropku, ja bym jednak wolała tapetę- jest znacznie przytulniejsza i milsza w dotyku. Fakt, że jest dość mały wybór pasów poziomych, ale na pewno coś znajdziemy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Zaproś yokastę ZAPRASZAM! :yes: Choćby zaraz, bo z nas to na razie tacy raczej początkujący "malarze". Szczególnie ze mnie Czy my tu o tych ślicznych oryginalnych kinkiecikach i tych małych szklanych zwisach rozprawiamy? Jesli tak - to ja też domagam się fotek;) Zwisy jednak nie takie małe, ale może jakoś je wszystkie (czyt. 2) pomieszczę Tak łatwo mi się z tej kuchni nie wymiksują A fotki będą, będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dropku tak na szybko biało-szare poziome pasy na fizelinie w rozsądnej cenie. Mam tez w zanadrzu takie po 300 za rolkę jakby co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dropku jak ja wymalowałam szachownice u starszaka a u młodszego pasy to ty tez dasz radę :yes: Dropku da się namalować samemu, naklejasz taśmę i malujesz, nic prostszego, zwłaszcza takie szerokie! Myślicie? Z drugiej strony, Kasia_sw sama położyła płytki, to może i ja dam radę ze ścianą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.04.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Powiem tak ja na dole mam pasy pionowe ale to tapeta w której się zakochałam. Uwielbiam ją ale myślę że bez problemu mogłabym takie pasy sama strzelić .Warunek ściana musi być wytynkowana wtedy wychodzi ładnie.Nie powiem jest trochę roboty ale dużo taniej niż zakup fajnej tapety Wrzucę na moment moje dzieło pasy u maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) biało-szare poziome pasy na fizelinie w rozsądnej cenie. Aguś, te za wąskie niestety Potrzebowałabym pewnie coś z jednym pasem szarym i jednym białym. Rasch ma z dwoma w każdym kolorze i to już wydaje mi się dużo... Edytowane 22 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Aguś, te za wąskie niestety Potrzebowałabym pewnie coś z jednym pasem szarym i jednym białym. Rasch ma z dwoma w każdym kolorze i to już wydaje mi się za dużo... Kurczę szkoda... ja tez widziałam chyba z dwoma w każdym kolorze. Zaraz sprawdzę i jakby co, to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.04.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dropku, u mojego Synka takie pasy robię limonkowo białe-podpytam panów malarzy o ich technikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wow, karolku, pięknie Ci to wyszło! Idealnie! Jeśli z bliska jest równie dobrze, chyba jestem skłonna spróbować Zawsze mogę trochę poćwiczyć na ścianie przeznaczonej pod boazerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kurczę szkoda... ja tez widziałam chyba z dwoma w każdym kolorze. Zaraz sprawdzę i jakby co, to dam Ci znać Ja właśnie chyba też, tylko za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Kiedyś w Casto przeglądałam skrupulatnie wszystkie katalogi i to było najpewniej w którymś z nich. Niestety nie zapisałam w którym Dropku, u mojego Synka takie pasy robię limonkowo białe-podpytam panów malarzy o ich technikę O, byłoby super W tej kwestii zdecydowanie potrzebuję dokształcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.04.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wow, karolku, pięknie Ci to wyszło! Idealnie! Jeśli z bliska jest równie dobrze, chyba jestem skłonna spróbować Zawsze mogę trochę poćwiczyć na ścianie przeznaczonej pod boazerię Dropku według mnie z bliska wyszło lepiej niż szachownica. ale jak pisałam muszą być idealne ściany wiesz co najwięcej roboty jest z samym planowaniem, mierzenie i wyklejaniem. Same pasy maluje się migiem Pewnie próbuj jak nie wyjdzie poszukasz tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 wiesz co najwięcej roboty jest z samym planowaniem, mierzenie i wyklejaniem. Same pasy maluje się migiem Takie strategiczne zajęcia to ja akurat bardzo lubię (szkoda, że nie mogę Wam pokazać mojego patentu na rozplanowanie płytek w łazience:lol2:), także tym bardziej czuję się zachęcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja też uważam, że tapeta jest przyjemniejsza. A tym bardziej, ze tam małe Dropiątko ma w przyszłosci zamieszkać A jakie to lampy ? Coś mnie minęło znowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.04.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dropciu ja kiedyś przekopałam internet za szerokimi pasami i nic nie znalazłam w przyzwoitej cenie... u mnie skończyło się na RASCH "OUT OF AFRICA" ale one są wąskie w porównaniu z Twoją inspiracją ... TU masz moje foto tej tapety... ja bym malowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 13.04.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja pewnie też malowałabym, skoro trudno znaleźć szerokie pasy. Ale ta tapeta u Mugatki śliczna przyznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dropku, jeśli nie znajdziesz idealnej tapety, to na pewno dasz radę z malowaniem! Będziemy się wspierać - Ty pasy, a ja szablonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts