emiranda 13.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) A takie pasy to za wąskie ? Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.04.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A tym bardziej, ze tam małe Dropiątko ma w przyszłosci zamieszkać Małe Dropiątko! Haha, ale mi poprawiłaś humor z samego rana *** Dzięki kochane za głosy i pozytywne fluidy w kwestii ściany. Nie zdążę teraz niestety odpisać każdej z Was, bo dosłownie za minutę muszę wyjść z domu, ale melduję, że lampy obfocone i gotowe do prezentacji. Będą jak tylko wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 dosłownie za minutę muszę wyjść z domu, ale melduję, że lampy obfocone i gotowe do prezentacji. Będą jak tylko wrócę Ale wredna Narobiła smaka i poszła To ile mamy czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 13.04.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.04.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) No już, już... Już wklejam te moje nabytki Kinkiet udało mi się nawet prowizorycznie zawiesić na gwoździu Na zwisy niestety dobrego sposobu nie znalazłam, przysiadły więc na podłodze. I dopiero teraz widzę jak mi się rozmazały strasznie (a to i tak najlepsze ujęcia) Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Nareszcie! :jawdrop: Szczególnie kinkiety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.04.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Nareszcie! :jawdrop: Szczególnie kinkiety! Zgadzam się z przedmówcą Piękne sOM:) A co do pasów, to ja bym malowała. Dla mnie klejenie tapety...brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.04.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A wracając do tapetowych spraw, Alu, Mugatko, bardzo fajne te Wasze paseczki, ale dla mnie jednak za wąskie. Przydałyby się przynajmniej takie jak półtora jednego AniuS, narendilku, maduś, chyba tak zrobię, bo dziś znów spędziłam mnóstwo czasu przeglądając katalogi i nie znalazłam nic wystarczająco szerokiego. P.S. Narendil, czyli szablonik jednak będzie? W sypialni? (Dobrze pamiętam?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Kinkiecik świetny...ale to już chyba wcześniej pisałam A ten zwis koniecznie chcę zobaczyć jak będzie wisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 P.S. Narendil, czyli szablonik jednak będzie? W sypialni? (Dobrze pamiętam?) Dobrze Będzie, będzie. Myślę, że do Bożego Narodzenia się wyrobię. Tylko nie pytaj, którego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.04.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A ten zwis koniecznie chcę zobaczyć jak będzie wisiał Ja też Na podłodze to tak średnio się prezentuje jednak... Dobrze Będzie, będzie. Myślę, że do Bożego Narodzenia się wyrobię. Tylko nie pytaj, którego roku Ale serio na całej ścianie?! Zawsze wiedziałam, żeś ambitna dziewczyna W sumie niewykluczone, że sama też kiedyś zrealizuję ten szalony pomysł, bo koniczynka jednak kusi strasznie, oj kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dropku a Ty byś chciała stolik coś z tego typu jak u mnie widziałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ale serio na całej ścianie?! Zawsze wiedziałam, żeś ambitna dziewczyna W sumie niewykluczone, że sama też kiedyś zrealizuję ten szalony pomysł, bo koniczynka jednak kusi strasznie, oj kusi. Mój mąż i rodzice trochę inaczej to nazywają Wiesz, rób koniczynkę Koniczynka! Koniczynka! Koniczynka! A co sama mam się męczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.04.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Maju, masz na myśli salon? Jeśli tak, stolik mam już kupiony. Zwykły, sieciówkowy. Z ikeowskiej serii Liatorp. Jest chyba trochę bardziej kwadratowy i kanciasty, ale ma półkę, tak jak Twój http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/liatorp-stolik__46269_PE143037_S4.jpg Narendil, to może jakąś spółkę założymy? Wpadnę do Ciebie na tydzień, machniemy wzorki, a potem zrobimy powtórkę u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 13.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Oo znowu koniczynka się szerzy ambitne jesteście kobitki Dropku kinkiety są piękne zwisy to było oczywiste że będą śliczne, no i maja podstawową zaletę, ładne mocowanie do sufitu Strasznie zwracam na to uwagę i większość niestety wypada słabo a Twoje są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Maju, masz na myśli salon?Jeśli tak, stolik mam już kupiony. A to w takim razie nie było pytania Zwykły, sieciówkowy. Z ikeowskiej serii Liatorp. Jest chyba trochę bardziej kwadratowy i kanciasty, ale ma półkę, tak jak Twój Ooo ...fajny ten stoliczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.04.2012 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Powinnam iść kurna spać, ale wpadłam pozachwycać sie zwisami - śliczne są; kinkiety też ładne, ale jak byłyby jeszcze w chromie to ukradłabym chyba:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dropku, wiesz, że wolałaś Flarena pod umywalkę, ale i Hemnes Ci podpasuje?http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39903102/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dropku nadrabiam pomału u Ciebie Dropku, fajne te pierwsze panele i szerokie pasy bardzo mi się podobają - może lepiej namalować niż kleić tapetę ? Też od razu o tym pomyślałam nauczona już Twoimi pasami Czytam dalej i widzę że juz jesteś zaproszona do malowania Drop jak znajdziesz taką tapetę to i ja chętnie pooglądam - bo już wcześniej miałam pomysła dać taką do salonu - ale chyba kiepsko jest z takimi poziomymi tapetami. Będziemy najwyżej malować przyjadę ja do Ciebie i Ty do mnie na party painting http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/painting/smileys-painting-887798.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/painting/smileys-painting-837105.gif Drop śliczna w ogóle ta inspiracja z pasami na ścianie Wybór paneli też super Ja tu juz zaplanowałam i upisałam o naszej spółce a Wy tu już wczoraj jedną zaplanowałyście - możemy się połączyć Narendil, to może jakąś spółkę założymy? Wpadnę do Ciebie na tydzień, machniemy wzorki, a potem zrobimy powtórkę u mnie Drop piękne te kinkiety i lampy - będą się świetnie prezentować na ścianie i suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.04.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja tu juz zaplanowałam i upisałam o naszej spółce a Wy tu już wczoraj jedną zaplanowałyście - możemy się połączyć Aga, krótką masz pamięć Toż już się zapowiedziałaś u mnie na malowanko, więc spółka jak najbardziej! Jest nas już trzy ktoś jeszcze chce szabloniki i paseczki bądź krateczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts