Leia 14.04.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 aaaaaaaa..........jeszcze dla porównania szerokości... wąskie pasy http://i2.fmix.pl/fmi511/b18c877e002421664f89915a/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.04.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Aga, krótką masz pamięć Toż już się zapowiedziałaś u mnie na malowanko, więc spółka jak najbardziej! Jest nas już trzy ktoś jeszcze chce szabloniki i paseczki bądź krateczki? łuuuuuuuuuuuuuups http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif krótka pamięć raz, niewyspanie z przeziębieniem dwa http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif to żebyśmy coś zarobiły - Ty liczysz kasę Hej Leia - a gdzie Ty się kochana właśnie podziewałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Fajna ta tapeta w te szeroki pasy...może ja gdzieś taką do siebie przemycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.04.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzięki za wszystkie komplementy pod kierunkiem lamp Cieszę się, że dostrzegłyście w nich coś ciekawego, mimo że zdjęcia wyszły mi - nie oszukujmy się - średnio Narendil, Adme, to u kogo pierwsza robótka? http://emoty.blox.pl/resource/cwaniak.gif P.S. Narendilku, Ty mi chyba w myślach czytasz kochana, bo właśnie chciałam napisać o tych łazienkowych Hemnesach Muszę powiedzieć, że bardzo mi ulżyło, kiedy je kilka dni temu zobaczyłam. Do tej pory trochę się bałam, że przez tę moją niespełnioną miłość do Flarena nic mi się już tak bardzo nie spodoba. Że skończy się na robieniu identycznego modelu u stolarza No, ale obejrzałam, przemyślałam i chyba mogę oficjalnie oznajmić, że ten dwunożny Hemnes wydaje mi się całkiem przyjemny A to, że ma szuflady zamiast półeczek to już w ogóle super sprawa. Nie wiem co prawda na ile pojemna jest górna, bo gdzieś w końcu trzeba zmieścić cały mechanizm (jakkolwiek on się profesjonalnie nazywa), ale jeśli wierzyć opisowi i zapewnieniom u "unikalnej" konstrukcji syfonu, powinna być pełnowymiarowa. Najbardziej podoba mi się połączenie z umywalką Rattviken, (tą, którą wkleiła Narendil), nie jestem tylko pewna czy do mnie zmieści się taka duża szafka. Bardziej prawdopodobna wydaje się być ta: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/hemnes-odensvik-szafka-pod-umywalke-z--szufladami__0144154_PE303512_S4.JPG Myślę sobie też, że fajnie byłoby je trochę stuningować przy pomocy muszelkowych uchwytów. Na przykład takich: Ale nawet i bez tego jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) No to możliwe, że mamy ten sam problem. Ja już wiem, że u mnie 100 cm się nie zmieści, a umywalka do 80-tki mi nie leży. U siebie planuję tą: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19873361/#/S39874939 W ogóle to bym chciała umywalkę maksymalnie po prawej stronie, a z lewej kawałek blatu. I chyba nie obejdzie się bez kolejnych kombinacji, czyli robienie blatu i umywalki wpuszczanej. A tak mi się podoba pomysł zjednoczenia umywalki i blatu A Hemnes jest naprawdę ładną serią Tuning jak najbardziej, ale nie jest konieczny. Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 nie ma tego złego Dropciu co by na dobre nie wyszło Flaren miał swój urok, to wiemy ale zdecydowanie wygodniejsze przy umywalce są szuflady. Miałam kiedyś szafkę a teraz szufladę i nigdy więcej szafek, jeśli chodzi o praktyczność i wygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.04.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Hej dziewuszki !!!!!! Ja mam namiary na takie tapety...też chcę je u siebie położyć http://i1.fmix.pl/fmi1806/a8384c82001e7a354f898b23/zdjecie.jpg Leia, napisałam cały post, zachwycona, że wyszperałaś wersję z trzema pasami na rolce i dopiero kiedy do cytatu wkleiłam obrazek (zmieniając mu tym samym kolor tła), zobaczyłam, że na końcu jest jeszcze jeden W tym czasie zdążyłam się też porządnie nagłówkować jak tę tapetę ułożyć żeby uzyskać biało-szarą przeplatankę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.04.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 W ogóle to bym chciała umywalkę maksymalnie po prawej stronie, a z lewej kawałek blatu. Taką właśnie widziałam przy Hemnesach, ale to chyba znowu setka. Dla mnie ta do 80-tki to też żadne spełnienie marzeń, Rattviken przygarnęłabym dużo chętniej. W ogóle ta szersza wersja jakoś bardziej do mnie przemawia. No i miejsca na rupiecie więcej. Będę kombinować, może jeszcze będzie moja Miałam kiedyś szafkę a teraz szufladę i nigdy więcej szafek, jeśli chodzi o praktyczność i wygodę I tym mnie właśnie skusiła, spryciula No dobra, wyglądem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Hej Dropku-wczoraj jakoś nie zdążyłam zobaczyć kinkieciku i zwisu- piękne są Super trafiony zakup:wiggle: Ta szafka też fajna, a jakbyś szukała uchwytów muszelek, to całkiem spory wybór jest TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.04.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzięki Aguś I Ty i Bellemaison jak zawsze niezawodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzięki Aguś I Ty i Bellemaison jak zawsze niezawodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 15.04.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 W tym czasie zdążyłam się też porządnie nagłówkować jak tę tapetę ułożyć żeby uzyskać biało-szarą przeplatankę... [/size] Dropku...czyli taka Cię nie urządza.... lampki super, nie zdążyłam pochwalić a zwis to jaką ma wielkość ???? bo wiem, że są trzy wielkości....zobacz co na mnie czeka od dwóch miesięcy ( nie mam kiedy pojechać do tej dziewczyny po lampkę...a mogę tylko osobiście http://i2.fmix.pl/fmi2158/d36e9805001f10274f8a6621/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.04.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Dropku...czyli taka Cię nie urządza.... No nie, taka jednak za wąska dla mnie (paski za wąskie, w sensie). Ale dzięki, że wpadłaś z propozycją Szczególnie, że nie było Cię dawno zobacz co na mnie czeka od dwóch miesięcy ( nie mam kiedy pojechać do tej dziewczyny po lampkę...a mogę tylko osobiście Ooo, będziemy mieć takie same zwisy! Mój ma średnicę 18 cm. Właściwie powinien mieć - według producenta. W rzeczywistości to niewiele ponad 17. W jednym sklepie widziałam jeszcze wersję 15-centymetrową, ale pani powiedziała, że wstrzymano ich produkcję do odwołania. A jaki rozmiar ma Twój? Na zdjęciu wygląda na niewielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 16.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Świetne te kinkiety i lampa! Jestem ciekawa, jak będzie wyglądała po zawieszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.04.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Piękne kinkiety i lampa:)))bardzo, bardzo fajurskie:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.04.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Obliczenia zrobione, płytki zamówione. Za jednym zamachem do łazienki i kuchni. Mają być na początku tygodnia A dziś przyjechał kupiony kilka dni temu wc kompakt. Żeby nie było zbyt pięknie - z kompletnie potłuczonym zbiornikiem na wodę Na szczęście paczkę od razu sprawdziliśmy, kurier spisał protokół i sklep obiecał przysłać nową sztukę. Może tym razem dotrze w jednym kawałku Aha, bo ja Wam chyba zapomniałam powiedzieć, że z Cifiala jednak zrezygnowaliśmy. Kibelek będzie zupełnie zwykły, z serii Roca Viva. Ale dzięki temu kompromisowi dostanę moje wymarzone baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dropku, czyli same dobre wiadomosci-skoro kibelek wymienia:wiggle: Swoją drogą mnie sie nigdy nie udało sprawdzic przesyłki przy kurierze (oprócz lodówki z Ole Ole)-jak spróbowałam kilka razy, to skonczyło sie awantura i nieodebraniem przesyłki...... jak Ty to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 jak Ty to zrobiłaś? To normalna procedura hazel W razie czego zawsze dzwoń do centrali firmy- wtedy kurier mięknie. Zwykle mu się śpieszy i dlatego nie pozwala otwierać przesyłek:bash: Dropku super, że płytki zamówione i protokół spisany:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.04.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Właściwie to był mój pierwszy raz Do tej pory nie zamawiałam nic tak kruchego, to i sprawdzać nie trzeba było. Ale, że sklep ze trzy razy mnie uczulił, że bez protokołu reklamacji nie będzie, na wszelki wypadek zaglądnęłam. Pan kurier zgodził się z uśmiechem i ani trochę nie narzekał, że musi czekać (mówicie, że nie zawsze się zgadzają? to chyba ich obowiązek jest?). Potem powiedział, że nawet jeśli nie sprawdziłabym od razu, nic straconego. Można po niego zadzwonić w ciągu 7 dni i wtedy spisać protokół. Pan w ogóle był jakiś wyjątkowo miły, bo wcześniej pomógł mi nawet wnieść to wielkie pudło do garażu. A kilka dni temu, kiedy mama odbierała przesyłkę z napisem 'Uwaga, szkło", sam zaproponował żeby zobaczyła czy nie stłuczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dropi, to jakie te płytki zamówiłaś, mugaty czy inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts