agawi74 18.04.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (mówicie, że nie zawsze się zgadzają? to chyba ich obowiązek jest?). To chyba też zależy pod firmy kurierskiej. A Ty widać, ze miałaś szczęście i do kuriera i do firmy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.04.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dropi, to jakie te płytki zamówiłaś, mugaty czy inne? Mugaty Białe do łazienki, waniliowe do kuchni. Udało się wszystko dostać w jednym sklepie, bez czekania, w całkiem fajnej cenie Niech mi się tylko znów w transporcie potłuką... http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 To normalna procedura hazel W razie czego zawsze dzwoń do centrali firmy- wtedy kurier mięknie. Zwykle mu się śpieszy i dlatego nie pozwala otwierać przesyłek:bash: Dropku super, że płytki zamówione i protokół spisany:wiggle: Jak kiedyś z którymś rozmawiałam, to tłumaczył, że jak nie przyjmę przesyłki z jakiegoś tam powodu, to ona ma kłopot, bo zostaje z rozwaloną paczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.04.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Dropku super ten szklany zwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 odmeldowuję się na jakim etapie jest łazienka ? mugaty zamówione to doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Mugaty Białe do łazienki, waniliowe do kuchni. Udało się wszystko dostać w jednym sklepie, bez czekania, w całkiem fajnej cenie Niech mi się tylko znów w transporcie potłuką... http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Nie potłuką, nie potłuką w koncu to tak czesto sie nie zdarza, a swoja drogą jak sprawdzić caly transport kafli? Nie jest ich przeciez tak malo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.04.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Płytki zamówione to pewnie niedługo zacznie się dziać w mieszkanku kiedy planujecie układanie? Szkoda tego WC super że pan bez problemu przyjął reklamacje ale znowu przyjdzie Wam czekać... eh te budowlane przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.04.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nie potłuką, nie potłuką w koncu to tak czesto sie nie zdarza, a swoja drogą jak sprawdzić caly transport kafli? Nie jest ich przeciez tak malo? Dokładnie o tym samym pomyślałam. Do mnie jedzie 100m2 jak ja mam to wszystko sprawdzić przecież to się wieki zejdzie żeby każdą paczkę obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.04.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nihiru, tamten kurier zostawił wszystko u mnie i kazał złożyć reklamację w sklepie. Jeśli zdecydują, że wymienią całość, przyjedzie po zepsuty kibelek i go zabierze, a mnie przywiezie nowy. Jeśli skończy się jedynie na wymianie uszkodzonej części, doślą mi ją po prostu w kolejnej paczce. Pewnie faktycznie co firma, to inne zasady Pysiu, dzięki! (Bocianku, Asiu, Wam też bardzo dziękuję za lampowe komplementy. Wybaczcie, że dopiero teraz - jakoś wcześniej umknęły mi Wasze posty. A właściwie to, że na nie nie odpisałamhttp://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif). Venusku, zakup płytek to na razie jedyny postęp Poza tym łazienka nadal stoi nieruszona i straszy gołymi ścianami. Niedługo mam nadzieję to się zmieni, ale zanim przyjdzie czas na kafle, musimy jeszcze pomajstrować trochę przy elektryce (trzeba dorobić kable pod kinkiety, o których wcześniej jakimś niezrozumiałym sposobem zapomnieliśmy ). A to oznacza kucie, kucie, kucie... Emirando, Two, też się nad tym zastanawiałam, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że jakikolwiek kurier zgodzi się na kilkudziesięciominutowe oglądanie paczek. Na stronie sklepu znalazłam coś takiego: W przypadku towarów dostarczonych na paletach należy obejrzeć je z zewnątrz, czy paleta lub pudełka nie zostały uderzone, a opakowanie nie posiada zewnętrznych uszkodzeń. Jeżeli stan wizualny przesyłki paletowej nie budzi zastrzeżeń Klient w liście przewozowym wpisuje: Towar przyjęto warunkowo bez sprawdzenia. Nie stwierdzono zewnętrznych uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.04.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ach, ci kurierzy są różni. Moja mama kiedyś zamawiała coś większego, zadzwonił do niej kurier, mówi, że jest pod domem. Ona powiedziała, że mógł dzwonić wcześniej, żeby się umówić, bo musiała wyjść z domu. On powiedział, że w takim razie paczka wraca do nadawcy, chyba że ona mu zapłaci, to on przyjedzie kolejnego dnia!!!!!! Mama była gotowa to zrobić, bo myślała, że to jej wina, ale ją uświadomiłam, że kurier MUSI przyjechać dwukrotnie. No i zadzwoniłyśmy do centrali i kolejnego dnia przyjechał już inny kurier, tym razem już nie naciągacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dropku czy Ty też masz dzisiaj imieniny, czy mi się coś po-merdało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.04.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mnie najbardziej denerwuje kiedy kurier dzwoni z wiadomością, że ma coś dla mnie, ale nie przyjedzie, bo dzisiaj już mu do mnie nie po drodze. I że mogę a) poczekać cierpliwie do jutra, b) podjechać do miejscowości X, w której on niebawem będzie i tam odebrać swoją paczkę. Nosz cholera, chyba nie po to im płacę za dostarczenie przesyłki żebym potem musiała sama po nią jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.04.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Nie Aguś, moje już były. W zimie. Ale miło, że pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.04.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Można efektywnie wykorzystać przestrzeń? Można. Więcej tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.04.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Oczami wyobraźni widzę ten tłusty kurz osiadający na pościeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.04.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Haha, a było tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.04.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Oczami wyobraźni widzę ten tłusty kurz osiadający na pościeli Przy płycie elektrycznej z dobrym wyciągiem nie jest tak źle. Ciekawa jestem jaka jest wysokość pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 21.04.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witaj! Ale u Ciebie jest pięknie! te wszystkie inspiracje podobają mi się niesamowicie i śmiało mogłabym je wstawić do swojego wątku (gdybym taki posiadała Wycieraczka, kredowe drzwi, mugaty, cegła, mmmmm.... już nie mogę się doczekać kiedy pokażesz fotki wykończonego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.04.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Dokładnie o tym samym pomyślałam. Do mnie jedzie 100m2 jak ja mam to wszystko sprawdzić przecież to się wieki zejdzie żeby każdą paczkę obejrzeć. Ja też się zaczęłam zastanawiać co robić z większą ilością płytek zamawianych przez internet . Chyba te RAKO tak będę zamawiać W przypadku towarów dostarczonych na paletach należy obejrzeć je z zewnątrz, czy paleta lub pudełka nie zostały uderzone, a opakowanie nie posiada zewnętrznych uszkodzeń. Jeżeli stan wizualny przesyłki paletowej nie budzi zastrzeżeń Klient w liście przewozowym wpisuje: Towar przyjęto warunkowo bez sprawdzenia. Nie stwierdzono zewnętrznych uszkodzeń. A co z ewentualnymi potłuczeniami w środku paczek Dowiadywałaś się może coś więcej na ten temat? To kiedy ruszacie z płytkami Miłego weekendu życzę Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.04.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) Cześć Mollik Cieszę się bardzo, że mnie odwiedziłaś Ja też nie mogę się doczekać kiedy w końcu pokażę Wam efekty całego tego wielomiesięcznego planowania, obmyślania i wyszukiwania różności. Niestety zastój wykończeniowy może jeszcze trochę potrwać, toteż przez jakiś czas nie pozostaje mi nic innego jak tylko nadrabiać inspiracjami. Dziś kilka ciekawych pomysłów na szafki nocne Edytowane 22 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts