Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To kiedy ruszacie z płytkami :wiggle:

Adme, ja już tak się boję zapeszania i poślizgów wszelkich, że wolę nic nie mówić o terminach ;) Mąż niby zapewnia, że niedługo, ale jak na moje oko 'niedługo' to już dawno minęło. Czekam więc coraz bardziej niecierpliwie i gromadzę co trzeba, licząc mocno, że kiedy w końcu ruszymy, żadnych dodatkowych opóźnień nie będzie. Przynajmniej tych zaopatrzeniowych.

A co do ewentualnych płytkowych stłuczeń, może to działa tak jak mówił ten mój sympatyczny kurier od wc. Jeśli po rozpakowaniu coś będzie uszkodzone, klient ma jeszcze 7 dni na spisanie protokołu. Niekoniecznie trzeba wszystko sprawdzać przy odbiorze. Przesyłka powinna być u nas najpóźniej we wtorek, dopytam więc od razu jak dokładnie wygląda procedura. Albo zadzwonię jeszcze na wszelki wypadek do sklepu i tam się dowiem :)

Two, pomysł ze skrzynią też podoba mi się bardzo, chętnie podejrzę jak to u Was wyjdzie.

A właśnie, widziałam niedawno tapetę z czerwonymi drzwiami i od razu pomyślałam o Twoim "union-jackowym" pokoju. Gdybyś była zainteresowana, pisz śmiało. Postaram się ją odszukać ;)

Edytowane przez Drop_Inn

Dropku świetne te inspiracje :yes:

Najbardziej podoba mi się półeczka skrzynia :yes: na przedostatnim zdjęciu i ta szafeczka okrągła :)

Jeszcze troszkę poczekasz , my z Tobą :) - a jak ruszycie to faktycznie wszystko będzie szło juz jak burza - mając wszystkie rzeczy zakupione raz dwa będziemy oglądać efekty :yes:

Miłej niedzieli :)

Mam zdjęcie zwisów :wiggle:

Odległość między jednym a drugim będzie pewnie trochę większa, ale mężowej ręki starczyło tylko na taką ;)

Najważniejsze, że po zawieszeniu nie wydają się wcale takie duże jak mi się wydawały po wyciągnięciu z paczki. Powinny się oba zmieścić :)

IMG_8242c_filtered.jpg

Edytowane przez Drop_Inn

Agawi, Mollik, Narendil, Emirando, Pysiaczku, Mugatko, Bocianku:

jakkolwiek to zabrzmi, cieszę się, że się Wam moje zwisy podobają ;)

Narendil, chyba coś jednak mają w sobie te fotele, bo podobnie jak u Mirelki, mąż od razu zaaprobował pomysł :) Nie wiem tylko czy nie za bardzo pospieszyłam się z decyzją, że się zmieszczą. Okazuje się, że wiatrołap wcale nie ma 105 cm szerokości, a niewiele ponad 90. Dzięki temu sąsiadujący z nim mały pokój jest trochę większy, ale dla foteli to żadna korzyść. Wręcz przeciwnie, przesunięcie może mi teraz łatwo zepsuć cały plan.

No nic, na razie nie panikuję. Jeśli nie w wiatrołapie, gdzieś tam się znajdzie dla nich miejsce. Coś wymyślę.

Mugatko, mąż postanowił poświęcić się tym razem dla dobra zdjęcia i oddać pierwszeństwo lampom :p;) W końcu forumki wymagające :)