TwoOfUs 21.04.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 jakie fajne inspiracje ja zamierzam wykorzystać jako stolik nocny moją skrzynię union jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.04.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 (edytowane) To kiedy ruszacie z płytkami Adme, ja już tak się boję zapeszania i poślizgów wszelkich, że wolę nic nie mówić o terminach Mąż niby zapewnia, że niedługo, ale jak na moje oko 'niedługo' to już dawno minęło. Czekam więc coraz bardziej niecierpliwie i gromadzę co trzeba, licząc mocno, że kiedy w końcu ruszymy, żadnych dodatkowych opóźnień nie będzie. Przynajmniej tych zaopatrzeniowych. A co do ewentualnych płytkowych stłuczeń, może to działa tak jak mówił ten mój sympatyczny kurier od wc. Jeśli po rozpakowaniu coś będzie uszkodzone, klient ma jeszcze 7 dni na spisanie protokołu. Niekoniecznie trzeba wszystko sprawdzać przy odbiorze. Przesyłka powinna być u nas najpóźniej we wtorek, dopytam więc od razu jak dokładnie wygląda procedura. Albo zadzwonię jeszcze na wszelki wypadek do sklepu i tam się dowiem Two, pomysł ze skrzynią też podoba mi się bardzo, chętnie podejrzę jak to u Was wyjdzie. A właśnie, widziałam niedawno tapetę z czerwonymi drzwiami i od razu pomyślałam o Twoim "union-jackowym" pokoju. Gdybyś była zainteresowana, pisz śmiało. Postaram się ją odszukać Edytowane 21 Kwietnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 21.04.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 piękne inspiracje na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.04.2012 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dropku świetne te inspiracje Najbardziej podoba mi się półeczka skrzynia na przedostatnim zdjęciu i ta szafeczka okrągła Jeszcze troszkę poczekasz , my z Tobą - a jak ruszycie to faktycznie wszystko będzie szło juz jak burza - mając wszystkie rzeczy zakupione raz dwa będziemy oglądać efekty Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.04.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A mnie najbardziej podoba sie biała sypialnia, lubię białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.04.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Mam zdjęcie zwisów Odległość między jednym a drugim będzie pewnie trochę większa, ale mężowej ręki starczyło tylko na taką Najważniejsze, że po zawieszeniu nie wydają się wcale takie duże jak mi się wydawały po wyciągnięciu z paczki. Powinny się oba zmieścić Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.04.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Zwisy pienie się prezentuję Nie są nachalne, tylko delikatne- super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.04.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 mi też się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.04.2012 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Dropku, ładne te Twoje zwisy Co mąż na fotele powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.04.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Jak na mój gust to zwisy są idealne, będą fajnie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.04.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Dropku wiszące zwisy prezentują się bosko! Fajne pomysły na stoliki nocne, szczególnie ten z krzesła z szufladką mi się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.04.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 fajnie to będzie wyglądać a mąż co się tak chowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 23.04.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ładne, delikatne, świetnie się będą komponowały Mężowska kratka idealnie kontrastuje z całością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.04.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Agawi, Mollik, Narendil, Emirando, Pysiaczku, Mugatko, Bocianku: jakkolwiek to zabrzmi, cieszę się, że się Wam moje zwisy podobają Narendil, chyba coś jednak mają w sobie te fotele, bo podobnie jak u Mirelki, mąż od razu zaaprobował pomysł Nie wiem tylko czy nie za bardzo pospieszyłam się z decyzją, że się zmieszczą. Okazuje się, że wiatrołap wcale nie ma 105 cm szerokości, a niewiele ponad 90. Dzięki temu sąsiadujący z nim mały pokój jest trochę większy, ale dla foteli to żadna korzyść. Wręcz przeciwnie, przesunięcie może mi teraz łatwo zepsuć cały plan. No nic, na razie nie panikuję. Jeśli nie w wiatrołapie, gdzieś tam się znajdzie dla nich miejsce. Coś wymyślę. Mugatko, mąż postanowił poświęcić się tym razem dla dobra zdjęcia i oddać pierwszeństwo lampom ;) W końcu forumki wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.04.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dropku piękne te zwisy, Aga dobrze napisała będą pięknym dodatkiem w kuchni, wkomponują się w całość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ale one ładne dropku słuchaj, mój zaaprobował "w ciemno". Pokazałam mu wczoraj te laschowe i ... zapytał tylko: masz jeszcze dla mnie jakieś inne równie "piękne" niespodzianki ? Ale już po ptokach - sa zakupione więc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.04.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dropku lampy prezentują się pięknie i kratka męża tez fajna Drop, Mirelka Dołączam do grona 'nawiedzonych' jak to ujął mój mąż jak mu pokazałam fotele na szczęście podziela mój entuzjazm w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.04.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Mojemu też się podobają, ale naprawdę nie mielibyśmy ich już gdzie wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.04.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Hejka Zajrzałam się przywitać po dwóch dniach niebytu na forum Zwisy super się prezentują, swego czasu myślałam o czymś podobnym nad stół kuchenny...Hmm...i nie wiem czy do tego pomysłu nie wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dropku, dzisiaj po południu paczka do Ciebie pofrunęła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts