mirela99 25.04.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 narendi ... anetka, dropp, ja ... czy my wszystkie takie same przesyłki zamawiałyśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 narendi ... anetka, dropp, ja ... czy my wszystkie takie same przesyłki zamawiałyśmy ? I jeszcze Two Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 jezu, teraz może jakiś wątek stworzymy gdzie będziemy pokazywać przeobrażenia i będziemy dzielić się doświadczeniami z obróbki fotela kinowego Ile Ty biedaku czasu spędziłaś na pakowanie tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tiaaa, a potem nas na terapię zbiorową wyślą Czasu? Troszkę Największym problemem było brak dodatkowych rąk. Tylko dwie mi wyrosły, wyobraźcie sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.04.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No jak to tak mogło się stać narendil spisałaś się na medal Nie mogę się doczekać tych Waszych poprzerabianych foteli dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Narendilku, przyjechały fotele Jeszcze nie rozpakowałam, bo pan kurier wpadł tuż przed pracą, ale może przed wieczorem zdążę. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję! Za fotele i za ich zapakowanie skrupulatne, bo teraz dopiero widzę ile tego owijania było P.S. Kurier koniecznie chciał się dowiedzieć co jest w środku. Obstawiał, że to sanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ufff! Jedne odhaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 teraz może jakiś wątek stworzymy gdzie będziemy pokazywać przeobrażenia i będziemy dzielić się doświadczeniami z obróbki fotela kinowego Albo wiecie co zróbmy? Zbiorowe przeróbki przy kawie Jest już ekipa szablonowa, przyda się i fotelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Albo wiecie co zróbmy? Zbiorowe przeróbki przy kawie Jest już ekipa szablonowa, przyda się i fotelowa Dobra, w takim razie zapraszam do mnie. Ja już więcej żadnego fotela nie zapakuję! Nawet swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Haha, to ja się może na wszelki wypadek jednak wstrzymam z tym rozpakowywaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) A widzieliście jakie fajne lampy są na Westwing? Ja kliknęłam taką (po co mi ona to jeszcze w sumie nie wiem:P) Można też nabyć wiszącą ze sweterkowym kloszem. Też bym chciała, ale na nią już na bank nie znajdę miejsca Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ej, to ja się tak nie bawię Rozpakuj, rozpakuj, bo spakowanych nie przymierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Rozpakowałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Czekam na męża, bo musimy je najpierw przenieść sprzed domu do garażu. Ale już prawie, prawie... http://emotikona.pl/emotikony/pic/46dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.04.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 oo! jakie zwisy ładne:cool: i na prawdę w niezłej cenie, teraz jak mi się jakieś podobają to kosztują ok 4 stów:eek:a na westwing zaszalałaś, do tej lampy to tylko stolik z palet trzeba wymodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Fajowe te lampy:yes: ja w sumie będę jeszcze potrzebowała 4 szt do dwóch sypialni (2 szt w każdej) więc sobie zapisuję- w odpowiednim czasie będą jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Zwisy strasznie mi się podobają ,,,takie subtelne...lampa z metalem też mi się podoba ...może by pasowała do moich żyrandoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Dropku świetne te lampy kliknęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Rozpakowałaś??? No! Wydobyliśmy je wreszcie! http://emoty.blox.pl/resource/flex.gif A ile mam teraz folii Nie chcę się cieszyć przedwcześnie, ale całkiem możliwe, że się zmieszczą (szkoda, że oparcie mają takie brzuchate, bo bez niego zmieściłyby się na pewno) http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Musimy je koniecznie zawieźć na miejsce i przymierzyć A tymczasem, kto zgadanie jakie trafiły mi się numery miejsc? Dla ułatwienia powiem, że prawidłowa odpowiedź mieści się w przedziale 1-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A tymczasem, kto zgadanie jakie trafiły mi się numery miejsc? Dla ułatwienia powiem, że prawidłowa odpowiedź mieści się w przedziale 1-15 13 i 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts