Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do zamrażarki na noc, a potem gumę zeskrobać :p

Ha! Moja teściowa ma zamrażarkę giganta w piwnicy!

Podejrzewam, że niewiele młodszą od foteli.

Tylko, czy zgodzi się, żeby te wszystkie zapasy wyjąć :rolleyes:

Bo moja teściowa jest gotowa na wszystko - podejrzewam, że na tych zapasach to spokojnie miesiąc można by przeżyć ;)

Dobrze kombinujecie :yes: trzeba gumę trochę przemrozić.

Jeśli nie da się dywanu wpakować do lodówki, można trochę lodówkowej zawartości przenieść na dywan (zamrażarkowej zawartości właściwie:rolleyes:). Intruza obłożyć, poczekać aż stwardnieje, i usunąć.

Taka nasza perfekcyjna pani domu sprytna :)

Dropku byłam u Two i nie widziałam wklejonego przez Ciebie zdjęcia - i teraz u Ciebie też nie widzę :cry: dyskusja zawzięta o inspiracjach a ja nie wiem o co cho bo nic nie widzę :(

To z z Twoim albumem coś się dzieje?czy ja mam jakieś problemy ? :o

Zajrzę jutro może się naprawi :)

A póki co miłego wieczorku i dużo wypoczynku w niedzielę http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/028.gif

Hmm... zaglądnęłam właśnie do Two (swoje najświeższe fotki też sprawdziłam)

i wszystko wyświetla się jak trzeba.

Mówisz, że żadnej nie widzisz?

Ciekawe czy inni też http://emoty.blox.pl/resource/zastanawia.gif Może faktycznie coś mi Picasa zaszwakowała... http://emotikona.pl/emotikony/pic/niewiem.gif

Aguś, a teraz?

15-unisex-boys-girls-kids-room-childrens-bedroom-childs-neutral-stripes-spots-polka-dots.jpg

To właśnie ta kropkowo-paskowa inspiracja u Two :)

Dzięki za info, Two :)

Dobrze, że jednak nie porobiło się z tymi zdjęciami nic złego. Trochę się już martwiłam, że czeka mnie przeładowywanie wszystkich :eek:

Kasiu, chodzi o fotele kinowe. Te same, o których tak głośno było tu ostatnio na forum ;) Narendil nasza kochana chyba z pół kina rozesłała po kraju. Ja miałam szczęście dostać 2 sztuki :D

Fotek nie pstrykałam, bo w garażu i tak niewiele by z tego wyszło, ale kilka stron wcześniej narendil użyczyła mi laschowych. Wyglądają jak moje, tylko numerki mają fajniejsze :p