TwoOfUs 27.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A nie skojarzył Wam się z czymś przypadkiem ten fotelik? (z jakimś zwierzem sympatycznym na przykład?) a i owszem... z hipciem Pomysł z guzikami suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.04.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dokładnie podobny do hipcia jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.04.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 I nawet zęby ma hipciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.04.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Perfekcyjna pani domu właśnie sprzedała patent na usuwanie gum do żucia Tylko, że z dywanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 27.04.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Mnie się podoba ta żółta sofa Pomysł z guzikami fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.04.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Perfekcyjna pani domu właśnie sprzedała patent na usuwanie gum do żucia Tylko, że z dywanu. a jak ? a jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 27.04.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja kiedyś oglądałam, jak mówiła o usuwaniu z ubrań - że trzeba wsadzić ubranie do zamrażarki na noc, a potem gumę zeskrobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.04.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Hmm fotel się chyba nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.04.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ja mam sbsa na córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.04.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Osobiście sprawdziłam metodę usuwania poprzez zamrażanie, ale wątpię, by znalazła się zamrażarka zdolna pomieścić fotel, chociaż... No w każdym bądź razie nie widziałam takiej u nikogo w mieszkaniu. Dotąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.04.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ja mam sbsa na córkę nooo to zupełnie inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 do zamrażarki na noc, a potem gumę zeskrobać Ha! Moja teściowa ma zamrażarkę giganta w piwnicy! Podejrzewam, że niewiele młodszą od foteli. Tylko, czy zgodzi się, żeby te wszystkie zapasy wyjąć Bo moja teściowa jest gotowa na wszystko - podejrzewam, że na tych zapasach to spokojnie miesiąc można by przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.04.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Już widzę te fotele w zamrażarce i minę teściowej http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/military/smileys-military-325036.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.04.2012 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dobrze kombinujecie trzeba gumę trochę przemrozić. Jeśli nie da się dywanu wpakować do lodówki, można trochę lodówkowej zawartości przenieść na dywan (zamrażarkowej zawartości właściwie:rolleyes:). Intruza obłożyć, poczekać aż stwardnieje, i usunąć. Taka nasza perfekcyjna pani domu sprytna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.04.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Dropku byłam u Two i nie widziałam wklejonego przez Ciebie zdjęcia - i teraz u Ciebie też nie widzę dyskusja zawzięta o inspiracjach a ja nie wiem o co cho bo nic nie widzę To z z Twoim albumem coś się dzieje?czy ja mam jakieś problemy ? Zajrzę jutro może się naprawi A póki co miłego wieczorku i dużo wypoczynku w niedzielę http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Lato/028.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.04.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Hmm... zaglądnęłam właśnie do Two (swoje najświeższe fotki też sprawdziłam) i wszystko wyświetla się jak trzeba. Mówisz, że żadnej nie widzisz? Ciekawe czy inni też http://emoty.blox.pl/resource/zastanawia.gif Może faktycznie coś mi Picasa zaszwakowała... http://emotikona.pl/emotikony/pic/niewiem.gif Aguś, a teraz? To właśnie ta kropkowo-paskowa inspiracja u Two Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.04.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 U mnie wszystko widać jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 30.04.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Droppku,które to te Twoje fotele,czy ja przegapiłam jakieś foty?? Przepraszam,ale nie nadążam czasem,sama mam teraz przedremontową gorączkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.04.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dzięki za info, Two Dobrze, że jednak nie porobiło się z tymi zdjęciami nic złego. Trochę się już martwiłam, że czeka mnie przeładowywanie wszystkich Kasiu, chodzi o fotele kinowe. Te same, o których tak głośno było tu ostatnio na forum Narendil nasza kochana chyba z pół kina rozesłała po kraju. Ja miałam szczęście dostać 2 sztuki Fotek nie pstrykałam, bo w garażu i tak niewiele by z tego wyszło, ale kilka stron wcześniej narendil użyczyła mi laschowych. Wyglądają jak moje, tylko numerki mają fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 30.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 oki,już pamiętam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts