Drop_Inn 01.05.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Jak inwestorka spędziła pierwszy dzień majówki? Trochę popracowała, trochę posiedziała w ogrodzie, trochę pogoniła wielką osę, która jej znienacka wleciała do pokoju. Ale przede wszystkim zrobiła płytkową układankę. Wyszło tak: Oczywiście bardzo proszę nie zwracać uwagi na ubytki po bokach i te silikonowe farfocle tu i ówdzie. Nie odrywałam, bo po zabawie kafle z powrotem lądują w pudle. Lepiej żeby były bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.05.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 No, no super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 ładnie ładnie~!my dzisiaj też tak rozkładaliśmy, tylko, że z krzyżykami. jest trochę kłopotu z tymi mugatami, żeby dobrze w rogach ścian i przy szafce wyszło. ustawiliśmy szafkę z umywalką, mąż planuje ułożyc płytki do szafki i nachodzące na umywalkę. nóżki szafki mocno wykręcił, żeby spasowało. muszę kupić jakieś gałki w zamian, żeby to ładniej wyglądało.jak wiesz mamy flarena, a do kibelka będzie chyba hemnes, bardzo ładny, tylko trochę drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Pani pikne kafle. Dzisiaj przejeżdżałam bilsko Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 02.05.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 super,tez musze zrobic taka ukladanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.05.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Świetna układanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.05.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ładne te kafelki no a Pani inwestorka jaka pracowita nawet w majówkę czuwa nad postępem prac A ja się ciągle zastanawiam pun Ascot czy mugaty i zdecydować nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.05.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Dropku, to sie napracowałaś,Kochana;) Mugaty-uwielbiam. Pomimo iz ja ...no sama wiesz....buzki, szara sciana i te sprawy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 02.05.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 podrzuć mi te mugaty:))) moje marzenie...kiedyś się spełni:) pozdrawiam, udanych majówek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.05.2012 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ładniutkie mugaciki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.05.2012 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Cześć Dropku!Układanka nada rozłożona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.05.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 No, no super wygląda Dzięki Alu Trochę odetchnęłam jak sobie to wszystko porozkładałam, bo wcale nie byłam przekonana czy dobrze wyjdzie. Widziałam co prawda wcześniej jak wyglądają cegiełki, widziałam też dekory, ale każde z nich osobno. Całość do ostatniej chwili była jedną wielką niewiadomą. P.S. Nie uwierzysz, ale kilka dni temu śniło mi się Wasze majowe spotkanie w Milanówku. Właściwie można powiedzieć, że nasze, bo mnie też udało się wybrać. Zabawa była świetna, z wygłupami i podjadaniem sobie smakołyków z talerzy. Nie wiem o co dokładnie chodziło z tym ostatnim, ale najbardziej utkwiło mi w pamięci ładnie ładnie~! my dzisiaj też tak rozkładaliśmy, tylko, że z krzyżykami. jest trochę kłopotu z tymi mugatami, żeby dobrze w rogach ścian i przy szafce wyszło. Ja się kiedyś zabrałam za rozrysowywanie tego wszystkiego na kartce. Z podłogą poszło szybko, ale ściany nie tak łatwo ogarnąć jednak. Chciałabym przy brzegach wszędzie zacząć od płytki ciętej, żeby nie było różnic w wypukłości na łączeniach. Niestety jakoś tak mi się niefajnie poskładało, że w co drugim rzędzie skrajne kafle wychodzą króciutkie. Muszę to chyba rozplanować jeszcze raz, tylko bardziej precyzyjnie. Co do centymetra najlepiej a do kibelka będzie chyba hemnes, bardzo ładny, tylko trochę drogi U mnie ostatecznie też będzie Hemnes. Zastąpi wycofanego mi sprzed nosa Flarena. Nie jestem jeszcze pewna co do rozmiaru - 100-ka przoduje pod względem wizualnym, 80-ka za to bardziej ergonomiczna. Może jak je zobaczę na żywo wybór będzie łatwiejszy. Pani pikne kafle. Dzisiaj przejeżdżałam bilsko Ciebie Pani, i nic pani nie mówiła?! Bym zaprosiła na kawę Albo na soczek jakiś chociaż, bo kawy to u mnie w sumie jeszcze nie ma gdzie zrobić super, tez musze zrobic taka ukladanke Niedługo pewnie będziesz mieć już taką najprawdziwszą - na ścianie. U mnie sytuacja z fachowcem trochę się pokomplikowała ostatnio, także chwilowo zostaje mi tylko prowizorka. Świetna układanka Dzięki pysiaczku Dobrze, że mąż podrzucił mi tylko jedno pudełko, bo pewnie całą podłogę bym wyłożyła Ładne te kafelki no a Pani inwestorka jaka pracowita nawet w majówkę czuwa nad postępem prac Inwestorka chętnie czuwałaby nadal, ale chwilowo nie ma za bardzo nad czym. Dlatego też na resztę majówki zawiesiła forumowo-wykończeniowe obowiązki i z radością poleniuchowała A ja się ciągle zastanawiam pun Ascot czy mugaty i zdecydować nie mogę Kochana, jak ja Cię dobrze rozumiem. U mnie płytkowe dylematy z pół wątku zdominowały chyba. Mugaty-uwielbiam. Pomimo iz ja ...no sama wiesz....buzki, szara sciana i te sprawy.. A wiesz, że ściana najprawdopodobniej będzie właśnie taka? podrzuć mi te mugaty:) moje marzenie... kiedyś się spełni Asiu, spełniaj to marzenie czym prędzej. Będziemy mieć kolejną łazienkę do podziwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.05.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 dropku wydaje mi się ze ta 100 to bardzo ogromniasta, już 80 jest spora, widzę po moim flarenie i widzialam na zywo 60 hemnesa- ładna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.05.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ładniutkie mugaciki Cieszę się, że Ci się podobają Okazało się, że trzeba będzie domówić paczkę podłogowych do kuchni, bo trochę się machnęłam w wyliczeniach. Cześć Dropku! Układanka nada rozłożona? Już nie Poskładana, pochowana i wywieziona. Tylko fotki zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.05.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) wydaje mi się ze ta 100 to bardzo ogromniasta, już 80 jest spora, widzę po moim flarenie Właśnie. Z jednej strony 100 dobra bo pojemna - dużo pomieści i poukrywa. Z drugiej jednak sama też wymaga sporo miejsca. A nie chcielibyśmy przecież łazienki składającej się głównie z szafki Edytowane 4 Maja 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Hejka Dropku Fajne te Twoje Mugaciki Też bardzo lubię te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.05.2012 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dropku już widzę zdjątka - może o tej godzinie co byłam na forum coś się działo z Twoim albumem? Inspiracja kropkowo - paskowa - świetna A układanka - wyszło cudniaście - niech te Twoje fachowce się nie opóźniają i nie trzymają Ciebie i nas w nieepwności i ciekawości A sen może proroczy? - jak tak to znak że musisz być z nami - może dasz radę? Miłej sobotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Cześć Dropku Chciałabym przy brzegach wszędzie zacząć od płytki ciętej, żeby nie było różnic w wypukłości na łączeniach. Niestety jakoś tak mi się niefajnie poskładało, że w co drugim rzędzie skrajne kafle wychodzą króciutkie. Muszę to chyba rozplanować jeszcze raz, tylko bardziej precyzyjnie. Co do centymetra najlepiej O, ja w Ciebie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Fajne te Twoje Mugaciki Też bardzo lubię te płytki Cieszę się, że Ty też Dropku już widzę zdjątka - może o tej godzinie co byłam na forum coś się działo z Twoim albumem? Całkiem możliwe, bo miałam już kiedyś podobny problem ze zdjęciami z Allegro. I też korzystałam wtedy z Picasy. A układanka - wyszło cudniaście - niech te Twoje fachowce się nie opóźniają i nie trzymają Ciebie i nas w nieepwności i ciekawości Chyba muszę ich trochę postraszyć forumowym czarnym PR-em. Może podziała A sen może proroczy? - jak tak to znak że musisz być z nami - może dasz radę? Chciałabym bardzo, ale szanse słabe niestety Może następnym razem... Ale co do pozostałych kwestii - pewnie, że proroczy. Dlatego tak Wam zazdroszczę okrutnie O, ja w Ciebie wierzę Dzięki narendil, Ty mój dobry duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.05.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 I jeszcze szybki news: wybraliśmy wreszcie płytki do wiatrołapu Ostatnie, jakie były do wybrania - wszystkie pozostałe jak wiecie już zakupione i dostarczone szczęśliwie. Wybór może okazać się albo strzałem w dziesiątkę, albo totalnym niewypałem - wszystko zależy od tego na ile wiarygodny jest mój monitor. Mam nadzieję, że tym pierwszym jednak, bo na zdjęciu wydają się idealne. Jakby wyjęte z mojej głowy. Już Wam pokazuję http://www.vivesceramica.com/assets/images/productos/img_piezas/11D6.jpg Vives - Gobi Marengo I co, ryzykujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts