agawi74 06.05.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 I co, ryzykujemy? :yes: Śliczne są- u mnie na monitorze takie grafitowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.05.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 U mnie też grafitowe. I cieniowane lekko. Moja główna wątpliwość to dokładny odcień tej szarości - mam nadzieję, że nie okaże się dużo ciemniejszy niż na fotce. P.S. Aguś, ja dopiero teraz dostrzegłam, że z Ciebie oświecona góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.05.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 fajne:yes: gresowe?a pozostałych nie widziałam oprócz mugatów. przypomnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.05.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Moja główna wątpliwość to dokładny odcień tej szarości - mam nadzieję, że nie okaże się dużo ciemniejszy niż na fotce. A nie masz możliwości Aga gdzieś ich obejrzeć?Albo ryzyk-fizyk, ale powinny być ładne- firma w każdym razie porządna:wiggle: P.S. Aguś, ja dopiero teraz dostrzegłam, że z Ciebie oświecona góra :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.05.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Gresowe Słoneczko, u mnie wszystko od Vivesa. W łazience mugaty + oktagony na podłodze. Do tego czarna opaska dookoła. W kuchni mugaty + karo. Taki trochę forumowy standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.05.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 A nie masz możliwości Aga gdzieś ich obejrzeć? No właśnie wątpię, bo w naszych lokalnych sklepach Vivesy mało chodliwe. Widziałam mugaty, ale cała reszta na zamówienie z katalogu. Jedyne co mogę to zdać się na sprzedawcę internetowego i dopytać na ile zdjęcia oddają rzeczywisty kolor Albo zaufać intuicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.05.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Drop śliczne płyteczki U mnie są szare z lekką domieszką beżu jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.05.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Fajne płytki - w szarej łazience mam nową galę orientale - mają podobny kolor - piękny (tylko wymiary nie te ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.05.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Fajne płyteczki u mnie szare z domieszką beżu Może da się zamówić paczkę na próbę? Żeby na żywo za beżowe nie wyszły, chyba że to nie przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.05.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Hejka Dropi,super dobrałaś ten dekor górny do mugatów, to też vives? no i te podłogowe vives gobi też świetne, ja w ciemno kupowałam swoje podłogowe zirconio i kolorystycznie chyba nie różniły sie od tego co na monitorze miałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.05.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Pysiaczku, Two, u mnie też jest ta domieszka beżu. Delikatna bardzo, ale jest. To akurat zupełnie mi nie przeszkadza, grunt żeby nie były ciemne Szkoda, że nigdzie w sieci nie ma zdjęć przykładowych realizacji. Znalazłam 2 albo 3, ale zgadza się w sumie tylko seria - rozmiar i kolor już nie ten. Mimo to zaryzykuję chyba. Bez próbnych paczek. Wiatrołap nie jest duży - ze 3-4 pudełka powinny wystarczyć. W razie czego straty nie będą zbyt bolesne Mirelko, sprawdziłam, faktycznie są dość podobne. A jak z podobieństwem Twoich płytek w realu do tych ze zdjęć producenta? Vesi, listwa jest z mugatowej kolekcji i zwie się Remate Blanco. Udało mi się kupić ją w tym samym sklepie co płytki - za jednym zamachem i w ramach jednej wysyłki. Na stronie ich co prawda nie mieli, ale pani zobowiązała się załatwić. I załatwiła, do tego całkiem szybko A, no i mam nadzieję, że z moimi podłogowymi będzie dokładnie tak jak z Twoimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.05.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 :yes: Śliczne są- u mnie na monitorze takie grafitowe:) U mnie też grafitowe. I cieniowane lekko. Moja główna wątpliwość to dokładny odcień tej szarości - mam nadzieję, że nie okaże się dużo ciemniejszy niż na fotce. śłiczne - ale ja mało grafitu u mnie widzę bardziej beż????? Podaj mi dokładną nazwę i jakiś kodzik tych płytek może u mnie są - bo mają dużo różnych firm - a nóż widelec..... A kiedy chcesz zamawiać? P.S. Aguś, ja dopiero teraz dostrzegłam, że z Ciebie oświecona góra Nio , niedługo 10 tyś postów stuknie - ale będzie impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.05.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Aguś, byłoby super Zaraz poślę Ci na priv wszystkie dane. A w ogóle planujesz w najbliższym czasie jakieś płytkowe oglądanie? Bo nie chciałabym żebyś przeze mnie musiała po sklepach ganiać Z zamówieniem mogę się chyba trochę wstrzymać, na razie żadne terminy nas nie gonią (co zresztą wbrew pozorom nie jest wcale takie fajne;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dropi, aż weszłam na strone vivesa, by zobaczyc co to za dekor i mało szlak mnie nie trafił bo teraz mają mugaty czarne i inne nowości, a kiedy ja kupowałam to nie było czarnych mugatów tylko matowe zola :offtopic:to wybrałam granatowe....niech ich szlak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.05.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 O, nawet nie zauważyłam czarnych Fajne, pasowałyby Ci do kostek na podłodze Przepraszam vesi, już się zamykam, bo to moje gadanie nie pomaga chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.05.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 śłiczne - ale ja mało grafitu u mnie widzę bardziej beż????? A u mnie beżu niet, tylko taki szarawy... Nio , niedługo 10 tyś postów stuknie - ale będzie impreza Faktycznie:eek: Szykujcie się dziewuszki na imprezkęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/party.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.05.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Przyszłam w końcu zostawić ślad po sobie;)Troszkę mam u Ciebie i nie tylko do nadrabiania, bo ostatnio w kratkę bywam na forum....W każdym razie Witam się i już nie jestem cichym podglądaczem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.05.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A i jeszcze jeden szybki news Byliśmy w Ikei oglądać łazienkowe Hemnesy. I już postanowione: bierzemy 80-kę. Wydaje mi się zgrabniejsza niż 100-ka, a co najważniejsze, można do niej dopasować umywalkę Rattviken (czyt. moją ulubioną ostatnio). Myślałam, że ten model dostępny jest tylko w komplecie z największą szafką, a tu taka miła niespodzianka. W dodatku na żywo prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach. Razem wyglądają mniej więcej tak: Ale, ale... na tym zakupowa lista wcale się nie kończy gdyż jako zdecydowana zwolenniczka ukrywania przed światem kosmetyków i wszelkich innych łazienkowych przyborów, chciałabym też obok umywalki postawić taką szafeczkę: A lustro chyba ostatecznie będzie to (choć to już nie Ikea): Koniec listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.05.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A u mnie beżu niet, tylko taki szarawy... Hmm, może mamy takie same komputery... Będę chyba musiała sprawdzić jak się na sprawę zapatruje laptop męża Szykujcie się dziewuszki na imprezkęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/party.gif Tylko czy my podołamy??? Taki jubileusz to z tydzień wypadałoby świętować Przyszłam w końcu zostawić ślad po sobie;) Troszkę mam u Ciebie i nie tylko do nadrabiania, bo ostatnio w kratkę bywam na forum.... W każdym razie Witam się i już nie jestem cichym podglądaczem:D MarJelko, witam Cię najserdeczniej Śmiało zostawiaj kolejne ślady, a nadrabianiem się nie martw - wszystko co najważniejsze i tak dopiero przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie no, ja sobie nie wyobrażam także żadnych szpargałów w łazience. Mam szuflady pod umywalkami i wszystko tam jest pochowane. Nawet te najekskluzywniejsze perfumy w cudnych flaszkach mam głęboko skryte (przed światłem). Moje płytki wyglądają ... podobnie, może bardziej są przybrudzone, ale takie cieplejsze (ten szary na monitorze wygląda taki zimny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts