Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja główna wątpliwość to dokładny odcień tej szarości - mam nadzieję, że nie okaże się dużo ciemniejszy niż na fotce.

A nie masz możliwości Aga gdzieś ich obejrzeć?Albo ryzyk-fizyk, ale powinny być ładne- firma w każdym razie porządna:wiggle:

P.S. Aguś, ja dopiero teraz dostrzegłam, że z Ciebie oświecona góra :D

:rotfl::rotfl:

A nie masz możliwości Aga gdzieś ich obejrzeć?

No właśnie wątpię, bo w naszych lokalnych sklepach Vivesy mało chodliwe. Widziałam mugaty, ale cała reszta na zamówienie z katalogu.

Jedyne co mogę to zdać się na sprzedawcę internetowego i dopytać na ile zdjęcia oddają rzeczywisty kolor :) Albo zaufać intuicji ;)

Pysiaczku, Two, u mnie też jest ta domieszka beżu. Delikatna bardzo, ale jest.

To akurat zupełnie mi nie przeszkadza, grunt żeby nie były ciemne :)

Szkoda, że nigdzie w sieci nie ma zdjęć przykładowych realizacji. Znalazłam 2 albo 3, ale zgadza się w sumie tylko seria - rozmiar i kolor już nie ten. Mimo to zaryzykuję chyba. Bez próbnych paczek. Wiatrołap nie jest duży - ze 3-4 pudełka powinny wystarczyć. W razie czego straty nie będą zbyt bolesne :rolleyes:

Mirelko, sprawdziłam, faktycznie są dość podobne.

A jak z podobieństwem Twoich płytek w realu do tych ze zdjęć producenta? :)

Vesi, listwa jest z mugatowej kolekcji i zwie się Remate Blanco. Udało mi się kupić ją w tym samym sklepie co płytki - za jednym zamachem i w ramach jednej wysyłki. Na stronie ich co prawda nie mieli, ale pani zobowiązała się załatwić. I załatwiła, do tego całkiem szybko :D

A, no i mam nadzieję, że z moimi podłogowymi będzie dokładnie tak jak z Twoimi ;)

:yes::yes: Śliczne są- u mnie na monitorze takie grafitowe:)

U mnie też grafitowe. I cieniowane lekko.

Moja główna wątpliwość to dokładny odcień tej szarości - mam nadzieję, że nie okaże się dużo ciemniejszy niż na fotce.

śłiczne - ale ja mało grafitu u mnie widzę :o

bardziej beż?????

Podaj mi dokładną nazwę i jakiś kodzik tych płytek może u mnie są - bo mają dużo różnych firm - a nóż widelec.....

A kiedy chcesz zamawiać?

P.S. Aguś, ja dopiero teraz dostrzegłam, że z Ciebie oświecona góra :D

Nio :yes:, niedługo 10 tyś postów stuknie :jawdrop: - ale będzie impreza :wiggle:

Aguś, byłoby super :) Zaraz poślę Ci na priv wszystkie dane.

A w ogóle planujesz w najbliższym czasie jakieś płytkowe oglądanie?

Bo nie chciałabym żebyś przeze mnie musiała po sklepach ganiać :rolleyes:

Z zamówieniem mogę się chyba trochę wstrzymać, na razie żadne terminy nas nie gonią (co zresztą wbrew pozorom nie jest wcale takie fajne;)).

śłiczne - ale ja mało grafitu u mnie widzę :o

bardziej beż?????

A u mnie beżu niet, tylko taki szarawy...:)

Nio :yes:, niedługo 10 tyś postów stuknie :jawdrop: - ale będzie impreza :wiggle:

Faktycznie:eek::eek: Szykujcie się dziewuszki na imprezkęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/party.gif

A i jeszcze jeden szybki news :)

Byliśmy w Ikei oglądać łazienkowe Hemnesy.

I już postanowione: bierzemy 80-kę. Wydaje mi się zgrabniejsza niż 100-ka, a co najważniejsze, można do niej dopasować umywalkę Rattviken (czyt. moją ulubioną ostatnio). Myślałam, że ten model dostępny jest tylko w komplecie z największą szafką, a tu taka miła niespodzianka. W dodatku na żywo prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach.

Razem wyglądają mniej więcej tak:

hemnes-rattviken-szafka-pod-umywalke-z--szufladami__0144157_PE303515_S4.JPG.jpg

Ale, ale... na tym zakupowa lista wcale się nie kończy

gdyż

jako zdecydowana zwolenniczka ukrywania przed światem kosmetyków i wszelkich innych łazienkowych przyborów, chciałabym też obok umywalki postawić taką szafeczkę:

hemnes-szafka-z-lustrem__0143673_PE303200_S4.JPG

A lustro chyba ostatecznie będzie to (choć to już nie Ikea):

2314079562.jpg

Koniec listy ;)

A u mnie beżu niet, tylko taki szarawy...

Hmm, może mamy takie same komputery... :lol2:

Będę chyba musiała sprawdzić jak się na sprawę zapatruje laptop męża ;)

Szykujcie się dziewuszki na imprezkęhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/party.gif

Tylko czy my podołamy???

Taki jubileusz to z tydzień wypadałoby świętować :wiggle:

Przyszłam w końcu zostawić ślad po sobie;)

Troszkę mam u Ciebie i nie tylko do nadrabiania, bo ostatnio w kratkę bywam na forum....

W każdym razie Witam się i już nie jestem cichym podglądaczem:D

MarJelko, witam Cię najserdeczniej :welcome:

Śmiało zostawiaj kolejne ślady, a nadrabianiem się nie martw - wszystko co najważniejsze i tak dopiero przed nami ;)

Nie no, ja sobie nie wyobrażam także żadnych szpargałów w łazience. Mam szuflady pod umywalkami i wszystko tam jest pochowane. Nawet te najekskluzywniejsze perfumy w cudnych flaszkach mam głęboko skryte (przed światłem).

Moje płytki wyglądają ... podobnie, może bardziej są przybrudzone, ale takie cieplejsze (ten szary na monitorze wygląda taki zimny).