Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie widziałam, że Hemnes ma serię łazienkową :) Jak my szukaliśmy czegoś to nie mieli. Pocieszam się tym, że i 80tka by nam nie weszła bo mieliśmy tylko 75cm na szafkę :D

Też jestem za pochowaniem czego tylko się da do mebli ale u mnie ich malutko, więc naprawdę nieraz jest ciężko ;)

NO ja właśnie dla tej nowości HEMNES/RÄTTVIKEN z Ikei, chce pozbyć sie umywalki którą luby zakupił i o dziwo chłopina nie protestuje, bardzo fajne są te nowe kolekcje w Ikei.

I wiesz co Dropi, ja na podłodze mam kwadraciki: taco marino, ino na fotkach tego nie widać, bo są ciemnogranatowe i błyszczące...:roll:

Tylko czy my podołamy???

Taki jubileusz to z tydzień wypadałoby świętować :wiggle:

Dropku, ja Wy nie dacie rady, to kto?:lol2::lol2:

Ja też większość flakonów mam pochowanych w łazience i garderobie. Nie lubię zbiorowiska kurzu:sick: Także pomysł z szafką cudny:yes::D

Dropku, ja Wy nie dacie rady, to kto?:lol2::lol2:

No właśnie kto jak nie MY :lol2:

Ja też większość flakonów mam pochowanych w łazience i garderobie. Nie lubię zbiorowiska kurzu:sick: Także pomysł z szafką cudny:yes::D

Ja w łazience praktycznie wszystko mam pochowane ... nie lubię jak coś stoi na wierzchu ... oprócz świec oczywiście :D

mirelko, narendil, mnie z kosmetyków na wierzchu skutecznie wyleczyły wystawki u rodziców. Sama już nie wiem co gorsze - czy to niekończące się wycieranie kurzu, czy to, że tubki, buteleczki i inne tym podobne już po jednym skorzystaniu z łazienki stoją krzywo. Albo tyłem do przodu :rotfl:

Cześć yokasiu! :bye: Cieszę się, że Ci się podoba :) Trochę w złej kolejności zabrałam się za to wybieranie, bo najpierw zamówiłam kinkiety, potem lustro. Mam nadzieję, że mimo wszystko będą pasować ;)

pysiaczku, gdybyś jednak kiedyś zapragnęła zmian są jeszcze 60-ki :) Chociaż mnie aż tak bardzo nie urzekły - mają tylko po jednej gałce na każdej z szuflad i na tym moim zdaniem sporo tracą.

Zgadzam się vesi, bardzo fajne :) Nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale chyba się nawet trochę cieszę, że nie załapałam się na Flarena. Teraz bym żałowała :rolleyes:

A kostki to faktycznie całkiem czarne się wydają :o

Soniu, Kasiu, ja je po raz pierwszy wypatrzyłam na stronie jakoś w okolicach Wielkanocy. Wcześniej, kiedy chciałam kupić model wiadomy poinformowano mnie, że kolejny ma wejść właśnie około marca lub kwietnia. Czyli można chyba powiedzieć, że nowość ;)

Beatko, ja też mówię 'tak' kurzołapkom, ale takim czysto dekoracyjnym. Ze 2 kremy w ładnych buteleczkach też nawet mogłabym postawić, ale cała reszta do szafy! ;)

adme, i tak bardzo Ci dziękuję za dobre chęci :hug:

I za kwiatucha :D

Niedawno próbując przegonić taką właśnie wielką osę zrzuciłam z parapetu 2 doniczki :lol2:

Edytowane przez Drop_Inn

pysiaczku[/b], gdybyś jednak kiedyś zapragnęła zmian są jeszcze 60-ki :) Chociaż mnie aż tak bardzo nie urzekły - mają tylko po jednej gałce na każdej z szuflad i na tym moim zdaniem sporo tracą.

Oj nie Dropku :no: Zmiana w najbliższym czasie (100lat :D) nie wchodzi w grę bo mąż by chyba padł na zawał :lol2:

Poza tym jest tak jak piszesz - jedna gałeczka odbiera im nieco uroku ;)