narendil 08.05.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja też lubię wszystko mieć pochowane. Tylko jestem w tym upodobaniu osamotniona Ale szafki już mam rozplanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.05.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie widziałam, że Hemnes ma serię łazienkową Jak my szukaliśmy czegoś to nie mieli. Pocieszam się tym, że i 80tka by nam nie weszła bo mieliśmy tylko 75cm na szafkę Też jestem za pochowaniem czego tylko się da do mebli ale u mnie ich malutko, więc naprawdę nieraz jest ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.05.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 NO ja właśnie dla tej nowości HEMNES/RÄTTVIKEN z Ikei, chce pozbyć sie umywalki którą luby zakupił i o dziwo chłopina nie protestuje, bardzo fajne są te nowe kolekcje w Ikei. I wiesz co Dropi, ja na podłodze mam kwadraciki: taco marino, ino na fotkach tego nie widać, bo są ciemnogranatowe i błyszczące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 08.05.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wow- śliczna ta umywalka z szafką, wiesz że widzę ją pierwszy raz - ja fanka ikei...to jakaś nowość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.05.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 No ja też( niestety) lubię mieć na wierzchu takie kurzołapki, durnostojki...NIESTETY:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.05.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Mnie tez sie podoba ta seria do lazienki i tez jej nie znalam??To nowosc?? Ja lubie miec na wierzchu perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.05.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dropku jak już wiesz nie udało mi się z płytkami Buziaki zostawiam i kwiatucha http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-503339.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Tylko czy my podołamy??? Taki jubileusz to z tydzień wypadałoby świętować Dropku, ja Wy nie dacie rady, to kto?:lol2: Ja też większość flakonów mam pochowanych w łazience i garderobie. Nie lubię zbiorowiska kurzu:sick: Także pomysł z szafką cudny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dropku, ja Wy nie dacie rady, to kto?:lol2: No właśnie kto jak nie MY Ja też większość flakonów mam pochowanych w łazience i garderobie. Nie lubię zbiorowiska kurzu:sick: Także pomysł z szafką cudny:yes: Ja w łazience praktycznie wszystko mam pochowane ... nie lubię jak coś stoi na wierzchu ... oprócz świec oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.05.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) mirelko, narendil, mnie z kosmetyków na wierzchu skutecznie wyleczyły wystawki u rodziców. Sama już nie wiem co gorsze - czy to niekończące się wycieranie kurzu, czy to, że tubki, buteleczki i inne tym podobne już po jednym skorzystaniu z łazienki stoją krzywo. Albo tyłem do przodu Cześć yokasiu! Cieszę się, że Ci się podoba Trochę w złej kolejności zabrałam się za to wybieranie, bo najpierw zamówiłam kinkiety, potem lustro. Mam nadzieję, że mimo wszystko będą pasować pysiaczku, gdybyś jednak kiedyś zapragnęła zmian są jeszcze 60-ki Chociaż mnie aż tak bardzo nie urzekły - mają tylko po jednej gałce na każdej z szuflad i na tym moim zdaniem sporo tracą. Zgadzam się vesi, bardzo fajne Nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale chyba się nawet trochę cieszę, że nie załapałam się na Flarena. Teraz bym żałowała A kostki to faktycznie całkiem czarne się wydają Soniu, Kasiu, ja je po raz pierwszy wypatrzyłam na stronie jakoś w okolicach Wielkanocy. Wcześniej, kiedy chciałam kupić model wiadomy poinformowano mnie, że kolejny ma wejść właśnie około marca lub kwietnia. Czyli można chyba powiedzieć, że nowość Beatko, ja też mówię 'tak' kurzołapkom, ale takim czysto dekoracyjnym. Ze 2 kremy w ładnych buteleczkach też nawet mogłabym postawić, ale cała reszta do szafy! adme, i tak bardzo Ci dziękuję za dobre chęci I za kwiatucha Niedawno próbując przegonić taką właśnie wielką osę zrzuciłam z parapetu 2 doniczki Edytowane 9 Maja 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.05.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dropku, ja Wy nie dacie rady, to kto?:lol2: No właśnie kto jak nie MY Fakt. Jakąś wprawę delikatną już mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.05.2012 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Buziaki zostawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.05.2012 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.05.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Cześć ranne ptaszki Pozdrowienia znad wiosennych kanapek z twarożkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.05.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No i smaku mi narobiłaś, lecę coś przekąsić Nowy hemnes Fajniutki, może się skuszę do górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 a ja nadrobiłam Dropp nie mogę się doczekać kiedy łazienka zacznie powstawać, coś się zmieniło w koncepcji? Hemnes fajny, tylko uchwyty bym zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.05.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Hemnes fajny, tylko uchwyty bym zmieniła ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Dropku, jak ja sie nie moge doczekac efektu koncowego u Ciebie.... Bedzie pieknie:wiggle: Wpadnij do mnie zobaczyc pasy u Małego-rozprawiałysmy kiedys namietnie na temat Twoich,pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.05.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 pysiaczku[/b], gdybyś jednak kiedyś zapragnęła zmian są jeszcze 60-ki Chociaż mnie aż tak bardzo nie urzekły - mają tylko po jednej gałce na każdej z szuflad i na tym moim zdaniem sporo tracą. Oj nie Dropku Zmiana w najbliższym czasie (100lat ) nie wchodzi w grę bo mąż by chyba padł na zawał Poza tym jest tak jak piszesz - jedna gałeczka odbiera im nieco uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 11.05.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Droppku, Ty zamawialas lampy z Decoculture?? Ile czekalas na przesylke?? Ja wczoraj kupilam moja lampe do kuchni i okazalo sie,ze musze czekac 4 tygodnie ! :( Nosz kurna no... Acha i kontakt z pania z D. raczej sredni... jakas zakrecona czy niepociumana?? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts