pysiaczek 15.05.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Jestem za dużą lampą po środku, dwoma kinkietami nad lustrem i układem na cegiełkę na słupku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Hej Dropku:). Nie wiem o który filar Ci biega, ale jeśli ten przy wannie, to jestem za cięciem i kontynuacją wzoru. Cześć Rasiu Właśnie o tym filarze mowa Halogenów nie rób:no: daj ledy, zwłaszcza nad wanną. Właściwie to ja od początku miałam na myśli ledy, tylko jakoś tak je z przyzwyczajenia nazwałam halogenami Zaprzyjaźniony elektryk już mnie kiedyś uświadamiał, że zwykłe halogeny to złooo i że nie należy mylić jednych z drugimi. Ale ja chyba i tak już zawsze będę nazywać w ten sposób wszelkie oświetlenie punktowe Mi tutaj pasuje duuuża lampa po środku Moje serce też ciągle powtarza, że lampa Mirelko, a dostałaś już może kinkiety z Garden Trading? Pan mówił, że w połowie maja będą, a nie ma Trochę się martwię. Nie no,ja dostalam wiadomosc,ze pisalas do mnie ale mialam zapchana skrzynke A u mnie żadnej wiadomości, że Kasiowa skrzynka zapchana Byłam pewna, że poszło. Dropku - ja tez jestem za nie kombinowaniem ze słupem - płytki równo Konkiet jakoś też sztuk 2 mi sie lepiej wydaje - i żyrandol koniecznie -!!!!! - jak pisze Aga na 3 żarówki Jestem za dużą lampą po środku, dwoma kinkietami nad lustrem i układem na cegiełkę na słupku Ja po przespaniu się z problemem też jestem za lampą jednak. Nie wiem czy to będzie żyrandol, ale wiem, że ucieszy mnie bardziej niż najpiękniejszy halogen Nad kinkietami ciągle dumam. Dwa chyba będą pewniejsze - teraz mam dwa i jest idealnie. Może spróbuję jutro wykręcić z jednego żarówkę, będę mieć jakieś porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.05.2012 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Niby tak, ale jak kupowaliśmy gniazdka, pstryczki i chcieliśmy też żarówki ledowe w hurtowni elektrycznej, to facet po prostu nam odradził te żarówki, bo te tańsze (a przecież i tak tanie nie są) to badziew i szybko sie przepalają, ciągle mają reklamacje, no a płacić ponad sto zł za jedną żarówkę, to mija sie z celem, najdłuższą żywotność maja takie, które świecą po włączeniu długo, a w łazience/toalecie, to wiadomo nie siedzi sie długo i często zapala światło.. tyle dowiedzieliśmy sie w sklepie;) Vesilko to u mnie zdam relację jak poużytkuję - bo kupujemy wszystkie takie - wczoraj wprawdzie rachunek za żarówki do jadlani i salonu mnie zwalił z nóg - ale taki mam rozkaz- brać wszystko ledowe. Mirela już mieszka i też poleca ledy wszędzie . Dropku a te inspiracje z jednym kinkietem? no pokaż :popcorn: I jaka decyzja na słupie??? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.05.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dropku - jeszcze nie mam. Mi też mówił, że w połowie maja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.05.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Drop, jakie wizki:eek:wow ja osobiście wolałabym 2 kinkiety po bokach, tak jak ma Darcy ale u mnie będzie 1 i mąż nie chce już zmieniać, także jeśli masz inspracje z jednym, chętnie pooglądamdropku to Ty widziałaś na żywo cegiełki z v&B? nie mogę sobie przypomnieć kto o nich mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Adme, jeszcze dziś wkleję Wczoraj już nie miałam siły szukać... A słup chyba jednak bez kombinacji. Zapytam jeszcze pana glazurnika jak to widzi, może nie pomyśli, że całkiem zwariowałam Mirelko, ja do niego napiszę chyba. I tak muszę podać mu jeszcze adres do wysyłki. Słonko, to z Venuski taka wizkowa fachura (kochana, jeszcze raz: ). Ja tylko ołówkiem macham Cegiełki V&B będą u Kasi_1982. Chyba nawet całkiem niedługo, bo kuchnia już się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.05.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Trochę spóźniona ale dorzucę swoje trzy grosze Kinkiety dwa zawsze wypadają lepiej, jest więcej światła do golenia czy makeup'u. Ja przy jednym zawsze się męczę bo sobie to światło zasłaniam a może ono po prostu wisi za nisko http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-854927.gif Jak wizualnie jeden wygląda lepiej to może poszukać podwójnego? Na filarku dała bym płytki normalnie Ładne spasowanie dociętych fazowanych brzegów szczególnie na rogach będzie wyzwaniem i na pewno pan policzy sobie ciut więcej a potem i tak nikt nie zauważy różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 16.05.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Słonko, to z Venuski taka wizkowa fachura (kochana, jeszcze raz: ). Ja tylko ołówkiem macham Cegiełki V&B będą u Kasi_1982. Chyba nawet całkiem niedługo, bo kuchnia już się robi. taak?! dzięki już pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 16.05.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Co do kinkietów- jeżeli tylko masz miejsce to dwa albo jeden podwójny i oczywiście żyrandol. Pytanko- w jakim programie robisz takie śliczne wizualki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) taak?! dzięki już pędzę Jak wizualnie jeden wygląda lepiej to może poszukać podwójnego? Co do kinkietów- jeżeli tylko masz miejsce to dwa albo jeden podwójny i oczywiście żyrandol. Macie rację, że jeden może być za słaby. Teraz mam dwa, więc w ramach eksperymentu wykręciłam dziś z jednego żarówkę. No i trochę się w efekcie musiałam poprzytulać do lustra żeby dojrzeć cokolwiek Podwójny kinkiet to chyba jednak nie to czego szukam wolałabym już raczej wrócić do wersji z dwoma pojedynczymi Ale inspiracje obiecane i tak wrzucę tylko dajcie mi chwilkę Pytanko- w jakim programie robisz takie śliczne wizualki. Mrówciu, wizualki uprzejmie zrobiła dla mnie Venus Program to chyba Pro1000, czy 1000Pro. Jakoś tak Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Pierwsza - najważniejsza, bo z takim lustrem jak moje Źródło: http://2.bp.blogspot.com/_IU5sf1KNKQs/TRl3mG9KiLI/AAAAAAAAHaA/AJWIeVclP3w/s1600/dubbla%2Bhandfat%2Bidag%2B4.bmp Źródło: http://m5.paperblog.com/i/10/108762/finding-holiday-refuge-perfectly-peaceful-bat-L-a3Ii_n.jpeg Źródło: http://casacaudill.typepad.com/.a/6a00d834de455f53ef0115710ef9a1970c-500wi Źródło: http://www.countryliving.com/cm/countryliving/images/QQ/bath-reno-1-de.jpg Źródło: http://www.decorpad.com/photos/2010/08/23/fa195f1df71f.jpg Źródło: http://moregeous.files.wordpress.com/2009/12/georgian-riverside-location-10-735770.jpg?w=500 c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Źródło: http://www.basedecor.com/wp-content/uploads/2011/09/Vintage-Style-Luxury-Interior-Decor-Ideas-Bathrooms_4.jpg Źródło: http://3.bp.blogspot.com/_8X_Ly7ArV-o/TNP9S3IuM_I/AAAAAAAAAjM/PYUiAM176bw/s1600/taupe1.jpg Źródło: http://jakabare.com/wp-content/uploads/2012/01/white-bathroom-remodel-pictures-decorating-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 17.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Drop Inn ja Twój wątek odwiedzam codziennie od początku i piękne płytki do kuchni u Ciebie już oczywiscie widziałam. Chciałam takie do łazienki, ale chyba wybiorę vives aranjuez alcazar, bo zawsze chciałam coś z niebieskim. Aha i ispiracje łazienkowe cudowne. Druga jest po prostu czad. Tylko jak osiągnąc taki efekt...pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Tym milej mi Cię w końcu oficjalnie powitać Alcazar to świetny wybór Sama kiedyś o nich myślałam Będę podglądać i wyczekiwać niecierpliwie efektu, bo do tej pory nie widziałam ich jeszcze w żadnym wnętrzu. Kiedy ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 18.05.2012 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Mam nadzieje, że kupimy je w czerwcu, a ułożymy w lipcu lub sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Podrzucę jeszcze jedną fotkę i bloga może się przyda http://www.infloral.pl/murator/76.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.05.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Elizakop, czyli już całkiem niedługo Jeśli u nas nadal wszystko będzie szło w takim tempie jak do tej pory, może nawet będziesz się cieszyć nową łazienką wcześniej niż ja. Two, jaaakie piękne zdjęcie, dzięki! Są cegiełki, jest lustro... i nawet bateria trochę jak moja Lecę oglądać dalej... P.S. Ale prawda, że jeden kinkiet lepszy do tego lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 18.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Im dłużej patrzę na takie lustra tym bardziej mi się podobają Dropku u nas tempo żółwie. Mamy się wprowadzac dopiero w pazdzierniku 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.05.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 inspiracje boskie!!! nie wiedziałam,ze jeden kinkiet moze wyglądać tak super i jeśli chodzi o dokładnie takie lustro jak na pierwszym zdjęciu i tym wklejonym przez Two... kurcze,no fajnie to wyglada!rozumiem,ze o taki efekt Ci chodzi?jeszcze bym to przemyslala,ze względu na mniejsze światło jakie daje jeden-no kochana,albo design albo użyteczność Ja mam takie kinkiety jak Darcy,ale zupełnie inne lustro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.05.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Przybywam jako zwolenniczka jednego kinkietu Decyzja zapewne już podjęta, ale zawsze dodatkowy głos "ZA" uspokaja nieco myśli w stylu "czy aby na pewno dobrze wybrałam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts