Drop_Inn 20.05.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Elizakop, żółwie tempo? To całkiem tak jak u nas... przewidywany termin przeprowadzki już ze 2 razy przekroczyliśmy Kasiu, no właśnie tak by mi się podobało najbardziej Gdyby lustro było kanciaste na pewno robiłabym dwa, ale przez te obłości nie jestem przekonana. Mam wielką ochotę postawić na jeden. A nuż się uda i będzie równie funkcjonalnie jak z dwoma... Yokasta, czyżby to ten, który tak dobrze się sprawuje i świeci mocno? Aniu, bardzo dobrze, że przybywasz i uspokajasz, bo decyzja jeszcze wcale nie podjęta. Ciągle myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 20.05.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Drop_lnn zagladam do Ciebie cały czas ale nie mam czasu na pisanie chyba sie nawet nie przywitałam witam się więc teraz i serdecznie pozdrawiam Wszystko co wybierasz i planujesz bardzo mi się podoba a lustro do łazienki to moje marzenie gdzie można je kupic ? ślepa chyba jestem, bo nie umiem u Ciebie znaleźć tej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.05.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 O, Kasia! Cześć kochana, cieszę się, że w końcu przemówiłaś I dziękuję za dobre słowo na dobranoc Namiar na lustro zaraz podeślę Ci na priv. Muszę go tylko odnaleźć w zakładkowym gąszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.05.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Jeszcze jedną inspirację ładną znalazłam Źródło: http://www.decorpad.com/photos/2010/09/05/cbc59dd26cc2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.05.2012 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dropku inspiracje cudniaste I ja mimo że widzę że ładne, że jeden kinkiecik pasuje - dalej jestem za 2 sztukami - ale ja mam chyba tak zakodowane w głowie, że muszą być dwa, i 2 mi się w każdej wersji łazienkowej bardziej podobają - niezależnie od jej stylu - także nie pomogę w wyborze A masz już wybrany ten kinkiet? Jeśli nie kup jakiś o podobnych wymiarach i spróbuj zobaczyć jak będzie oświetlać lustro i czy da się przy nim oko pomalować - a potem go oddaj ........... Buziaki zostawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.05.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Drop ja jestem za jednym kinkietem Inspiracje piękne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 21.05.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A mnie się wydaje, że jeden wystarczy, ponieważ: 1. dwa tak ozdobne po bokach mogłyby być o jednym za dużo A poważniej: jakoś tak lekko z jednym. Dwa musiałyby być bardzo, bardzo delikatne. 2. Admete nasze Talliny też świecą centralnie znad lustra z góry i liczę na to, że będzie dobrze 3. Każda z tych inspiracji "jednokinkietowej" jest naprawdę fajna. Może zmieniłabym zdanie widząc takie łazieneczki z dwoma po bokach. Póki co te z jednym są naprawdę fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.05.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Adme, ostatnio zamrugał do mnie ten: Klosz ma jakieś 12 cm, czyli nie za dużo chyba. Co innego ta ikeowska kulka z inspiracji od Two - jest trochę większa i świeci na wszystkie strony Yokasta ma, mówi, że u niej sprawdza się bez zarzutu Martuś, cieszę się, że znalazłam kolejną popleczniczkę wersji z jednym Aniu, zgadzam się z każdym z wymienionych Mam wrażenie, że jeden ładnie podkreśli i dopełni kształt lustra, podczas gdy dwa mogłyby a) trochę go przytłoczyć, b) odciągnąć uwagę od, c) zaburzyć proporcje... Takie mam przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A ja podrzucę jeszcze ze dwa kinkiety w podobnym stylu:D kinkiet Alfakinkiet Lemir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.05.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dropku, buziaki zostawiam:hug:oba kinkieciki, idealnie pasują do klimatu Twoich wnetrz, moich zdaniem:yes: a w yborze nie pomagam, bo jesli chodzi o takie ...wymagające wnetrza, nie widze szczegółów a jedynie całosc:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Świetne inspiracje Dropku Nadal jestem za jednym kinkietem-wygląda super:yes: Model musisz już wybrać sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 22.05.2012 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dropku, piękne inspiracje:))))pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 22.05.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Drop masz dla mnie zdjęcia? chyba zabiegana jesteś, co? czy wylegujesz się na slonku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.05.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dzięki Vesi za podrzutki Bardziej podoba mi się druga, chociaż coś mi w jej kloszu nie gra. Nie wiem, może to kwestia proporcji - szklana kula jest prawie tak duża jak metalowe mocowanie (ten okrągły element w sensie, jakkolwiek się zwie fachowo) Chyba to mi przeszkadza właśnie (no i jeszcze ten podłużny wkład w kloszu, który nie wiem czym jest właściwie). Hazelku, buziaki odsyłam I dzięki za głos. Chyba poczekam na lustro i wtedy coś dobiorę, na razie obie podobają mi się równie mocno Aga, ja się po ostatnich rozmyślaniach też coraz bardziej skłaniam ku jednemu Który to będzie konkretnie to się jeszcze zobaczy, będę Was informować Asiu, fajnie, że nadal zaglądasz. Pozdrowienia dla Cię Słoneczko, głupio mi strasznie i wstyd, ale fotek obiecanych nie zrobiłam http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif Mąż mnie poganiał i przez to wszystko zapomniałam zabrać płaskich z garażu. Zreflektowałam się na miejscu dopiero A kiedy musisz podjąć decyzję? Jeśli poczekasz do piątku obiecuję, że zrobię Przepraszam, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.05.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Drop podoba mi się ten pierwszy kinkiet, który do Ciebie zamrugał Czy możesz napisać skąd on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.05.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 zgadzam się z każdym z wymienionych Mam wrażenie, że jeden ładnie podkreśli i dopełni kształt lustra, podczas gdy dwa mogłyby a) trochę go przytłoczyć, b) odciągnąć uwagę od, c) zaburzyć proporcje... Takie mam przemyślenia Dropku Twoje argumenty faktycznie są przekonywujące Także myślę że idziesz jednak tropem Ja to jak napisałam - zawsze widziałam 2 i dlatego może 2 mi się bardziej podobają, a na inspiracjach - jeden wygląda naprawdę dobrze i jeśłi tylko da wystarczającą ilość światła to działaj w tym kierunku To Pani ma być zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Adme, ostatnio zamrugał do mnie ten: Śliczny! Rzekłabym nawet, że jeden z najładniejszych, jakie widziałam. Delikatny, nawiązujący do stylu i w ogóle ACH albo nawet AH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.05.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Dropi podsyłam jeszcze "moje" zestawienie łazienkowego oświetlenia, oczywiście wybór u mnie niedokonany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.05.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jasne pysiaczku, zaraz wrzucę Ci coś do skrzynki http://www.matrax.net/forum/images/keny/pisze.gif adme, no właśnie czuję, że jedyne co mogłoby mi pokrzyżować plany to ten niedobór światła. Ale może nie będzie tak źle... może dobra żarówka rozwiąże problem... Na to liczę Aniu, a wiesz, że ja też tak do niego wzdycham? Od kiedy tylko wpadł mi w ręce vesi, bardzo podoba mi się pierwszy Kulka mniej, ale to pewnie dlatego, że teraz mamy w łazience podobne - chyba trochę mi się już opatrzyły. Plafon z tej serii oglądałam kilka dni temu, ale nie wiem czy to jest to. Może lepiej wziąć coś z kilkoma żarówkami, jak radziły dziewczyny? Muszę poszperać jeszcze. Ciekawa jestem bardzo co wybierzesz Masz już lustro? Bo szafki chyba będziemy mieć te same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.05.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 I jeszcze taki od MagdyZZZ spodobał mi się wczoraj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts