Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z innej beczki

upatrzyłam sobie jakiś czas temu okap. Prosty, czarny - z kilkoma srebrnymi guziczkami z przodu.

Taki:

i-vinchi-ho-008-60.jpg

Nie zamawiałam, bo ciągle były jakieś pilniejsze wydatki, dopiero wczoraj w końcu przymierzyłam się do zakupu.

I co?

I nie ma. Ani na allegro, ani w sklepach... nigdzie :eek: Wycofali chyba :mad:

Szukam teraz intensywnie czegoś podobnego, ale okazuje się, że wybór wcale nie jest duży. Jak już znajdę jakiś w czarnym kolorze okazuje się, że kształt ma dziwny. Jak kształt dobry to znów nie mają czarnych. A kiedy i kształt i kolor są jak trzeba cena przekracza całkowicie moje finansowe możliwości :(

Znacie może coś ładnego w tym stylu?

Coś co spełniałoby 3 kryteria:

- typ: jak wyżej (kominowy)

- kolor: czarny

- cena: niska, jak najniższa (budżet na okap mam niestety szczuplutki)

:rolleyes:

Kochana,ten kinkiet od MagdyZZZ jest mega przepiękny!Bierz go i tylko jeden ! (tylko krowa nie zmienia zdania...) :)

Co do pytania powyżej skąd łóżko? z ciekawości pytam... Moim zdaniem te lampy pasują, tylko czy nie za małe będą?

edit: już szukam miejsca u mnie na ten kinkiet...:lol2: on jest typowo łazienkowy tylko??

Edytowane przez Kasia_1982

Trochę też się właśnie boję, że małe http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif

Kinkiet (o ile dobrze pamiętam) łazienkowy, ale jeśli wpasuje się w inne wnętrze, czemu nie? Nie powinno być chyba przeciwwskazań :)

A łóżko z BRW - mamy je już od jakiegoś czasu (choć chwilowo nie użytkujemy) i jako jedno z nielicznych szczęściarzy przeprowadza się z nami ;)

Edytowane przez Drop_Inn

Nie martw się Dropinko :). Na pewno pojawią się niebawem podobne lub jeszcze ładniejsze :).

Piękne inspiracje Ci towarzyszą. Bardzo podoba mi się ten kinkiet z rozkładanym ramieniem do sypialni :).

I problem sam się jakby rozwiązał. Lampy zniknęły z Westwing. Chlip :(

Ojjj to szkoda:( ale może jeszcze będą?:)

Ja w sprawie okapu- po wyklikaniu pokazują się takie- może znasz? Najbardziej podobny do tego, który pokazałaś jest chyba Teka, ale nie wiem jak rozmiarowo. Oto link do kilku modeli:)

http://www.fuks24.pl/okapy-kominowe,cid,100,s6854.html

To ja się powtórzę, bo mam coś do powiedzenia w kwestii kinkitów nad łóżko... już narendilkowi u admete je wstawiałam (ale nie było odzewu, więc usunęłam)...

w swojej ofercie będę miała takie:

http://i3.fmix.pl/fmi2968/1e7b6a2d000217594fbca8f5/zdjecie.jpg

Nawet zamówiłam pojedynczy na próbę na ekspozycję...

Jak Ci nie podpasuje - mów - usuwam:hug:

Madziula, nie było odzewu, bo nie zdążyłam się jej dokładnie przyjrzeć :p

Rzuciłam tylko okiem i wróciłam do pracy. Jak zrobiłam sobie następną przerwę, to lampy już nie było. Planowałam się do Ciebie zgłosić :)

Zdradzisz jaki jest mniej więcej koszt tej lampy?

Madziula, nie było odzewu, bo nie zdążyłam się jej dokładnie przyjrzeć :p

Rzuciłam tylko okiem i wróciłam do pracy. Jak zrobiłam sobie następną przerwę, to lampy już nie było. Planowałam się do Ciebie zgłosić :)

Zdradzisz jaki jest mniej więcej koszt tej lampy?

Tak z głowy... bo nie mam tu ze sobą cennika... powinien kosztować między 250-300 zeta... mam nadzieję,że się nie pomyliłam i dobrze pamiętam...

Tak z głowy... bo nie mam tu ze sobą cennika... powinien kosztować między 250-300 zeta... mam nadzieję,że się nie pomyliłam i dobrze pamiętam...

:) To kiedy startujesz z interesem? Przyjadę i z chęcią pomacam!

Bardzo podoba mi się ten kinkiet z rozkładanym ramieniem do sypialni

Dropku wg mnie te kinkiety jak najbardziej pasują do takiego łóżka

O fajna lampka :wiggle:

Jak dla mnie to do łóżka pasuje

Eh, mogłam tyle nie rozmyślać tylko brać. Kosztowała zaledwie 139 zł :(

Ja w sprawie okapu- po wyklikaniu pokazują się takie- może znasz? Najbardziej podobny do tego, który pokazałaś jest chyba Teka, ale nie wiem jak rozmiarowo.

Dzięki Aguś, że ich szukałaś dla mnie :hug:

Zerknę tam jutro na spokojnie, bo dziś tylko na chwilę wpadłam. Zaraz muszę gasić kompa.

To ja się powtórzę, bo mam coś do powiedzenia w kwestii kinkitów nad łóżko...

w swojej ofercie będę miała takie:

http://i3.fmix.pl/fmi2968/1e7b6a2d000217594fbca8f5/zdjecie.jpg

Nawet zamówiłam pojedynczy na próbę na ekspozycję...

Jak Ci nie podpasuje - mów - usuwam:hug:

Magda, nie usuwaj :no: Będę się przyglądać i namyślać :)

A w ogóle gdybyś miała jeszcze jakieś inne pasujące do mieszkania mego to się bardzo chętnie zapoznam (o szczegółach pisałam kiedyś u adme, ale nie wiem czy widziałaś) :)

Bardzo poważnie rozważam też tę łazienkową lampkę, którą sobie ostatnio u Ciebie upatrzyłam. Jeśli zbliżające się zakupy podłogowe całkiem mnie nie wykończą może niedługo zrobimy pierwszy deal :D