bogumil 23.05.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 O kurde...ale ten cudny!!!! Podglądam Dropku ale nie zawsze mam czas pisać...ale ten mnie zmusił...najpiękniejszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.05.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Eh, już prawie byłam zdecydowana, to się znów w dylemat wpędziłam Cieszę się Beatko, że zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.05.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Z innej beczki upatrzyłam sobie jakiś czas temu okap. Prosty, czarny - z kilkoma srebrnymi guziczkami z przodu. Taki: Nie zamawiałam, bo ciągle były jakieś pilniejsze wydatki, dopiero wczoraj w końcu przymierzyłam się do zakupu. I co? I nie ma. Ani na allegro, ani w sklepach... nigdzie Wycofali chyba Szukam teraz intensywnie czegoś podobnego, ale okazuje się, że wybór wcale nie jest duży. Jak już znajdę jakiś w czarnym kolorze okazuje się, że kształt ma dziwny. Jak kształt dobry to znów nie mają czarnych. A kiedy i kształt i kolor są jak trzeba cena przekracza całkowicie moje finansowe możliwości Znacie może coś ładnego w tym stylu? Coś co spełniałoby 3 kryteria: - typ: jak wyżej (kominowy) - kolor: czarny - cena: niska, jak najniższa (budżet na okap mam niestety szczuplutki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.05.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 I jeszcze... jak Wam się widzą takie kinkiety do takiego łóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 23.05.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) Kochana,ten kinkiet od MagdyZZZ jest mega przepiękny!Bierz go i tylko jeden ! (tylko krowa nie zmienia zdania...) Co do pytania powyżej skąd łóżko? z ciekawości pytam... Moim zdaniem te lampy pasują, tylko czy nie za małe będą? edit: już szukam miejsca u mnie na ten kinkiet... on jest typowo łazienkowy tylko?? Edytowane 23 Maja 2012 przez Kasia_1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.05.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ooo jaaa śliczny ten łazienkowy kinkiet ostatni... mów szybciutko jak sie zwie... mozesz na priv Łóżko fajne, a te kinkiety pasują chyba do wszystkiego do łóżka tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.05.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) Trochę też się właśnie boję, że małe http://emoty.blox.pl/resource/zhm.gif Kinkiet (o ile dobrze pamiętam) łazienkowy, ale jeśli wpasuje się w inne wnętrze, czemu nie? Nie powinno być chyba przeciwwskazań A łóżko z BRW - mamy je już od jakiegoś czasu (choć chwilowo nie użytkujemy) i jako jedno z nielicznych szczęściarzy przeprowadza się z nami Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Łóżko fajne, ale takich kinkietów to ja nie ogarniam, więc nie wiem czy będą pasować Lecę dalej na obchód ... Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.05.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 I problem sam się jakby rozwiązał. Lampy zniknęły z Westwing. Chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.05.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nie martw się Dropinko . Na pewno pojawią się niebawem podobne lub jeszcze ładniejsze . Piękne inspiracje Ci towarzyszą. Bardzo podoba mi się ten kinkiet z rozkładanym ramieniem do sypialni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.05.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 I problem sam się jakby rozwiązał. Lampy zniknęły z Westwing. Chlip Ojjj to szkoda:( ale może jeszcze będą? Ja w sprawie okapu- po wyklikaniu pokazują się takie- może znasz? Najbardziej podobny do tego, który pokazałaś jest chyba Teka, ale nie wiem jak rozmiarowo. Oto link do kilku modeli:) http://www.fuks24.pl/okapy-kominowe,cid,100,s6854.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.05.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 To ja się powtórzę, bo mam coś do powiedzenia w kwestii kinkitów nad łóżko... już narendilkowi u admete je wstawiałam (ale nie było odzewu, więc usunęłam)...w swojej ofercie będę miała takie: http://i3.fmix.pl/fmi2968/1e7b6a2d000217594fbca8f5/zdjecie.jpg Nawet zamówiłam pojedynczy na próbę na ekspozycję...Jak Ci nie podpasuje - mów - usuwam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Madziula, nie było odzewu, bo nie zdążyłam się jej dokładnie przyjrzeć Rzuciłam tylko okiem i wróciłam do pracy. Jak zrobiłam sobie następną przerwę, to lampy już nie było. Planowałam się do Ciebie zgłosić Zdradzisz jaki jest mniej więcej koszt tej lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Madziula, nie było odzewu, bo nie zdążyłam się jej dokładnie przyjrzeć Rzuciłam tylko okiem i wróciłam do pracy. Jak zrobiłam sobie następną przerwę, to lampy już nie było. Planowałam się do Ciebie zgłosić Zdradzisz jaki jest mniej więcej koszt tej lampy? Tak z głowy... bo nie mam tu ze sobą cennika... powinien kosztować między 250-300 zeta... mam nadzieję,że się nie pomyliłam i dobrze pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.05.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Dropku wg mnie te kinkiety jak najbardziej pasują do takiego łóżka Łóżko piękne tak poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Tak z głowy... bo nie mam tu ze sobą cennika... powinien kosztować między 250-300 zeta... mam nadzieję,że się nie pomyliłam i dobrze pamiętam... To kiedy startujesz z interesem? Przyjadę i z chęcią pomacam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 O fajna lampka i cena też fajna Jak dla mnie to do łóżka pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.05.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Bardzo podoba mi się ten kinkiet z rozkładanym ramieniem do sypialni Dropku wg mnie te kinkiety jak najbardziej pasują do takiego łóżka O fajna lampka Jak dla mnie to do łóżka pasuje Eh, mogłam tyle nie rozmyślać tylko brać. Kosztowała zaledwie 139 zł Ja w sprawie okapu- po wyklikaniu pokazują się takie- może znasz? Najbardziej podobny do tego, który pokazałaś jest chyba Teka, ale nie wiem jak rozmiarowo. Dzięki Aguś, że ich szukałaś dla mnie Zerknę tam jutro na spokojnie, bo dziś tylko na chwilę wpadłam. Zaraz muszę gasić kompa. To ja się powtórzę, bo mam coś do powiedzenia w kwestii kinkitów nad łóżko... w swojej ofercie będę miała takie: http://i3.fmix.pl/fmi2968/1e7b6a2d000217594fbca8f5/zdjecie.jpg Nawet zamówiłam pojedynczy na próbę na ekspozycję... Jak Ci nie podpasuje - mów - usuwam:hug: Magda, nie usuwaj Będę się przyglądać i namyślać A w ogóle gdybyś miała jeszcze jakieś inne pasujące do mieszkania mego to się bardzo chętnie zapoznam (o szczegółach pisałam kiedyś u adme, ale nie wiem czy widziałaś) Bardzo poważnie rozważam też tę łazienkową lampkę, którą sobie ostatnio u Ciebie upatrzyłam. Jeśli zbliżające się zakupy podłogowe całkiem mnie nie wykończą może niedługo zrobimy pierwszy deal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.05.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Zapomniałabym. W moim gąszczu chwastów zwanym ogródkiem zakwitły maki Cuuudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.05.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A kotu zdjęto druty Biedny dochodzi jeszcze do siebie po narkozie, ale najważniejsze, że wszystko pięknie się zrosło i skończyło dobrze. OK, kończę już gadać, idę spać. Dobrej nocy kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts