agawi74 29.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jeśli ktoś rzuca drewnem z metra do kominka to mu lecą iskry Nie- lecą wtedy, kiedy jest dobry ciąg i to już z 20 cm:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.05.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Dropku melduję ze i do ciebie zaglądam, uśmialam się z tych latających iskier, na pewno coś sensownego wymyślisz a kinkiety te wysuwane jakie planujesz w sypialni widziałam w czerwcowej werandzie, właśnie nad łóżkiem, fajnie może to wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Cześć Olu pięknooka! Rozgość się i wpadaj jak najczęściej. Będzie mi bardzo miło. @Julianna: Prawda? W ogóle cudne są takie otwarte paleniska, ale ja chyba drżałabym za każdym razem kiedy miałby pojawić się w nim ogień @Beauty: Haha, styl rustykalny jak wiesz bardzo lubię, ale powypalane dechy przy kominku to chyba jednak nie to o co mi chodzi @Kasia: A ja miłego dzionka! @Agawi, Yokasta: Dzięki za opinie Swoje wrażenia dorzucę za rok, bo na razie doświadczeń brak. Paliłam kiedyś w starym piecu kaflowym, ale to chyba nie to samo Cześć Słonko Muszę zatem dopaść tę Werandę i podglądnąć co tam ciekawego wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Pokażę Wam jeszcze jakie listwy mi się podobają Przypodłogowe: Przysufitowe: lub ewentualnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.05.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Cześć Dropku Fajnie że poruszyłaś temat szkła/blachy przed kominkiem U mnie wyszedł problem bo w zakładzie w którym wzięłam kamień na kominek nie ma takiego kawałka (bo wszystko ma rysy i pęknięcia) który bym mogła położyć przed Podoba mi się pomysł z szybą - ale jak to się kładzie? Bezpośrednio na drewnie? bo blachę dziewczyny pisały że na drewno - i w okresie jak się nie pali można usunąć. Gdzie szukać takiej blachy? Ja potrzebuję prostokąta o sporych wymiarach - długiego na 146 cm i szerokiego na 50 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.05.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ładnie wygląda ta ostatnia listwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Aguś ze szkłem niestety nie pomogę, bo nigdy nie widziałam takiego rozwiązania na żywo. Może bardziej doświadczone forumki coś doradzą A jeśli o blachę chodzi, znalazłam wczoraj sporo sklepów sprzedających kawałki w różnych rozmiarach. Nie przeglądałam jeszcze dokładnie ofert, ale przynajmniej wiem, że można ją dość łatwo dostać. Edytowane 30 Maja 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.05.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Cześć Dropi, ładne listwy pokazałaś, z sufitowych te pierwsze oczywiście bardziej sie mi podobają, ale czy ty chcesz takie malutkie 4cm? odnośnie blach, to w naszej mieścinie wycinają z blach wg wzoru klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 31.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Droppku,mnie tez sie podoba pierwsza listwa, szczegolnie,ze sama mam ja w kuchni Moim zdaniem nie jest za mala, jest fajnym delikatnym,acz znaczacym akcentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.05.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ciekawe jak to z tym szkłem. Chyba by trzeba go idealnie uszczelnić, zeby pod niego się syf nie dostawał. Ale czy się tak da do drewna ?? Drążcie temat . Skorzystam może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.05.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Vesi, mnie też bardziej podobają się 1 Jeśli w ogóle zdecyduję się na 2, to tylko do łazienki i sypialni. Co do wielkości, założenie jest, że ma być skromnie U mnie na włościach dominują raczej małe przestrzenie - w sam raz dla takiej właśnie czwóreczki Tak myślę A z blachą dobrze wiedzieć. Może w naszej mieścinie też tną Kasiu, tak mi się właśnie wydawało, że to ta sama (były 2 podobne i trochę się już zamotałam, którą wybrałaś). Z tych - ładnie rzecz ujmując - korzystniejszych finansowo, CB510 jest moim zdaniem najładniejsza A jak po przyklejeniu? Dobrze 'leży'? Zadowoleni jesteście? Mirelko, przejrzałam dziś kilka fotek z szybą przy kominku i tafla za każdym razem wyglądała jakby ktoś ją po prostu położył na podłodze. Pisano nawet, że w sezonie letnim szkło znika i ląduje na strychu - tak jak blacha. Nie wiem, może sprawa rzeczywiście jest taka prosta, a może kryje się za tym wszystkim jakaś tajemnicza technologia, o której użytkownik nie wspomniał. Trzeba by poszukać dokładniej Ale pomogłam, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Listwy pikne wybrałaś ,bardzo mi się podobają .Musisz przemyśleć sprawę blachy ,bo musi być to coś ,co nie jest zbyt kłopotliwe. Upodobania palenia w kominku sa różne ,np.my paliliśmy wczoraj;)mimo ,że po sezonie...więc lepiej żeby to było coś na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.05.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 @Ola: O i to jest konkretna informacja Szczególnie, że nie dalej niż wczoraj znalazłam foto takiej właśnie kozy na szkle zachwalanej jako świetne rozwiązanie. Widać nie do końca praktyczne jednak. @Beauty: Tylko żeby się potem nie skończyło jak ta historia z kozą - w sensie, że w szpary powchodzą mi paprochy i nic nie będę mogła z nimi zrobić. Ruchomą blachę zawsze można podnieść i wyszorować z każdej strony No nie wiem, tak sobie na razie głośno myślę Zdecydowanie muszę poszukać jakichś opinii na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.05.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A na Westwing były dzisiaj dywany w koniczynkę Niestety wszystkie poszły. I to chyba już z samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Piękny dywanik:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Dywanik ma świetny wzór, ale kolor jak dla mnie już nie teges:rolleyes:A ostatnio widziałam u kogoś w okolicy kostkę zewnętrzną w taki sam wzór jak na dywanie- wyglądała czadowo:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.05.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja kiedyś miałam takie płytki podłogowe w łazience (Potem był remont, rodzice kazali skuć i skończyło się na zwykłych, kwadratowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.06.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ładne listwy wybrałaś Dropku Szkoda ze rodzice nie zachowali płytek teraz byłyby vintage i na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.06.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dropku fajne te listwy całkiem podobne do moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.06.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dzięki Two A ze zniszczenia płytek to ja się głupia wtedy cieszyłam. Miałam naście lat i bardzo chciałam żeby było nowocześnie - jak w pięknych nowych domach znajomych. Potem trochę wydoroślałam i jakaś taka bardziej sentymentalna się zrobiłam. No i teraz już wolę stare niż nowe Karolku, ale do podłogowych czy sufitowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts