Drop_Inn 02.06.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) No i stało się - licznik wystukał 100,000 wyświetleń. :wave: Z tej okazji mam dla Was mały poczęstunek (na sobotni wieczór powinien być jak znalazł): Dzięki, że zaglądacie, proponujecie, doradzacie, a kiedy trzeba stawiacie do pionu. Bez Was urządzanie nie byłoby aż taką frajdą. Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Karolku, ale do podłogowych czy sufitowych? przy sufitowe podłogowych jeszcze nie mam ale mam już wybrany model muszę u siebie wrzucić To co Dropku imprezka http://forum.barcis.pl/images/smilies/knajpa.gif Gratki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Hej Dropi, no to toast za odwiedzających i ciekawy wątek http://emoty.blox.pl/resource/0825.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Poproszę lampeczkę http://display.ubercomments.com/6/2291.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.06.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Hm, to ja też do świętujących się dołączam. krajanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.06.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ja też gratuluje i z Wami poświętuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.06.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 No i stało się - licznik wystukał 100,000 wyświetleń. :wave: Z tej okazji mam dla Was mały poczęstunek (na sobotni wieczór powinien być jak znalazł): Dzięki, że zaglądacie, proponujecie, doradzacie, a kiedy trzeba stawiacie do pionu. Bez Was urządzanie nie byłoby aż taką frajdą. Dropku moje gratulacje, zagladamy, żeby spotkac się z przesympatyczną właścicielka tego watku Congratulation A szampana dzisiaj wieczorem wypiję na to konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 03.06.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Hej Dropku, wpadłam popodziwiać wybory i pogratulować!Kinkiet do łazienki wklejony przez Magdę jest cudowny, ten nad łóżko też...a ja chyba zgapię listwy przypodłogowe:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.06.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Jeszcze raz dziękuję, ściskam i proponuję kolejny toast za odwiedzających http://emoty.blox.pl/resource/drinkwine.gif Należy Wam się Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.06.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) a ja chyba zgapię listwy przypodłogowe:p Madi, znalazłam jeszcze taki model - bardzo podobny, ale sporo tańszy. Jeśli nie znajdziemy nic korzystniejszego (i finansowo i wizualnie) chyba weźmiemy ten. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.06.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dropku, na szampejna sie nie załapałam, bo ja w weekendy jestem na odwyku;) ale oczywiscie gratulki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.06.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Gratulacje . Listwy piękne.Choć ja bym się na nie za nic na świecie nie zdecydowała. mam proste i szlag mnie trafia jak mam je czyścić. Ale u kogoś mi się baaardzo podobają więc będę chwalić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.06.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Spóźnione gratki z okazji okrągłej sumki na liczniku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-421530.gif Listwy łaaadne my pewnie jeszcze trochę poczekamy na swoje. Napiszesz jaka firma ma takie korzystne ceny? może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.06.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dzięki Hazelku Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja Mirelko, ja trochę liczę, że odpowiednie ułożenie ścierki załatwi sprawę szybko i bezboleśnie PS Napisałam kilka dni temu do tego faceta od kinkietów i cholera znów milczy. Trochę się martwię, bo on od początku wydawał mi się jakiś nieodpowiedzialny Dzięki Two Priv już się tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.06.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Aha, zapomniałam Wam powiedzieć... w Home & You mają fajną promocję: Kup 1 rzecz, 2 dostaniesz za 1 zł. W tym tygodniu do wyboru jest głównie pościel, bieliźniarki, kosze i ręczniki. Trafiliśmy tam z mężem wczoraj przez przypadek - mieliśmy tylko pooglądać nowości, a wyszliśmy z torbą wypchaną 2 grubymi, porządnymi narzutami, z czego 1 faktycznie dostaliśmy za złotówkę. Super, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.06.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 O Qurcze, a ja wczoraj w ramach ćwiczenia silnej woli ominęłam H&Y szerokim łukiem A jaki kolorek tych narzut? I jak zwykle przylazłam za późno - A zostało coś jeszcze na dnie? Chętnie wypiję kropelkę za dalszy fascynujący rozwój wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.06.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Dropku GRATULUJĘ stóweczki świetna gospodyni z świetnymi pomysłami to i fajnie się zagląda a jak ruszycie pełną parą z wnętrzami to dopiero będzie się działo http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.06.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Dropku .gratuluję okrągłej sumki!!dobrze wiedzieć o tej promocji ,właśnie potrzebuję fajnej narzuty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Drop wyczyść skrzyneczkę i wstrzymaj się na razie z wizyta w tym sklepie u Ciebie w sprawie moich płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.06.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 U mnie nie ma H&Y A foty bedom? daj nacieszyć oczy nowymi zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts