Drop_Inn 05.06.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 A jaki kolorek tych narzut? Śmietankowy i cappuccino (jedyne jasne jakie zostały) I jak zwykle przylazłam za późno - A zostało coś jeszcze na dnie? Chętnie wypiję kropelkę za dalszy fascynujący rozwój wątku Kochana, nawet gdyby nie zostało zawsze można otworzyć drugą butelkę Dropku GRATULUJĘ stóweczki świetna gospodyni z świetnymi pomysłami to i fajnie się zagląda Drop wyczyść skrzyneczkę i wstrzymaj się na razie z wizyta w tym sklepie u Ciebie w sprawie moich płytek Na pewno? Bo mogłabym tam jutro podjechać (Skrzynka opróżniona) Dropku gratuluję okrągłej sumki!! dobrze wiedzieć o tej promocji ,właśnie potrzebuję fajnej narzuty. Dzięki Beatko Jeśli dobrze zapamiętałam promocja trwa do jutra U mnie nie ma H&Y A foty bedom? daj nacieszyć oczy nowymi zakupami Jasne, tylko muszę poczekać na siostrę, która zabrała aparat na wakacje. Próbowałam komórką, ale nic nie wychodzi. Przekłamany i kolor i wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 No to wszystko gra ,,jutro jadę do Warszawki przez Łódź to wdepnę .O ile coś dla mnie jeszcze zostanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.06.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Byłam w h&y 1.06 widziałam cudną narzute czarną, ale cena ponad dwie stówy mnie odstraszyła, a kochana siostrzyczka nie była zainteresowana kupnem narzuty , ale czekam aż dadzą świeczniki w promocji bo wypatrzyłam tam piękne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 06.06.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam się u Ciebie Dropi Właśnie skończyłam czytać twój wątek i już widzę że twoja łazienka będzie dla mnie wzorem do naśladowania. Mabelki z Ikei też mie się bardzo podobają, jestem bardzo ciekawa jak się bedą prezentować u Ciebie. Ja mam nadzieję urządzać łazienke w przyszlym roku, wiec na pewno będę często do Ciebie zaglądać. Podoba mi się baaardzo lustro które wybrałać do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.06.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Beatko, i co, zostało? Vesi, szkoda, że siostra nie dała się namówić. Dobry pomysł miałaś żeby je wziąć na spółę Zoja, witam Cię najserdeczniej w moich (niestety ciągle jeszcze pustych) progach Bardzo mi miło, że podobają Ci się łazienkowe plany Obyśmy tylko zdążyli z realizacją zanim Wy wystartujecie ze swoją (przez to nasze tempo już nawet takiej opcji nie wykluczam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.06.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Dostałam dziś brakujące płytki, w tym te kupione w ciemno - do wiatrołapu No i wszystko byłoby fajnie (faktura i wykonanie rewelacja), gdyby nie to, że prawie każda jest inna - naliczyliśmy około 6 różnych odcieni Opis na opakowaniu się zgadza, także sama już nie wiem czy coś pomylili, czy tak to po prostu ma wyglądać. Dzwoniłam tam kilka razy, ale nikt nie odbiera - pewnie świętują albo siedzą na stadionie Jasne sztuki podobają mi się bardzo i wcale mi nie przeszkadza, że są inne. Te ciemniejsze - wpadające w brąz - już mniej. A Wy co myślicie? (Tylko tak zupełnie szczerze) Może kiedy przyjdzie fuga uda się to jakoś połączyć w ładną całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 08.06.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 dropcia dopytaj, może jutro się dodzwonisz. skoro nie miały być cieniowane, to może ktoś pomylił w magazynie. jak się nie uda to te ciemne dasz pod szafę i będzie git.oby udało Ci się dobrać fugę, ja miałam problem do jednolitych, w końcu pomieszaliśmy dwa kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.06.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) Słoneczko, u mnie żadna szafa się nie zmieści, bo to taki wąski tramwaj trochę (nawet z krzesłami kinowymi poruszanie się może być utrudnione) Jeśli o cieniowanie chodzi, coś mi się niestety wydaje, że tak to właśnie jest w tej serii. Kafle sprowadzali dla mnie na zamówienie (musiałam czekać 3 tygodnie), także jeśli byłaby mowa o pomyłce, to chyba bezpośrednio u producenta. Nie sądzę, że to możliwe (a może jednak?) - tak czy inaczej dopytam. Znalazłam też parę fotek tej podłogi. Kolor co prawda zupełnie inny, ale widać, że faktycznie jest tam lekka rozbieżność. Nie taka wyraźna jak u mnie, ale jest. http://plytki.wykonczymy.pl/media/catalog/product/cache/7/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/_/r.jpg http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-g/imitation-terracotta-ceramic-tile-280015.jpg Edytowane 8 Czerwca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.06.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Faktycznie te płytki różnią sie od tych z realizacji, ale wiesz co Dropi, mnie sie bardzo podobają te co dostałaś, wyglądają tak naturalnie, tak jak kamienne różnią sie odcieniem, Twoje skojarzyły sie mi z kamienną zamkową posadzką- beautiful http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.06.2012 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 hmmmm... mi ciężko się wypowiedzieć, bo nie wiem, gdzie mają być użyte te płytki:oops: Faktycznie bardzo różnią się między sobą kolorystyką... ale to fajnie potrafi wyglądać Tylko nawet nie wiem czy to na podłogę czy na ściany:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.06.2012 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Magda te płytki do wiatrołapu będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.06.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 DropkuJa nie wiem jaką ty masz koncepcję na wiatrołap? jak on ma wyglądać ? Mnie się te twoje płytki zdecydowanie bardziej podobają niż te z inspiracjiTe twoje mają fajne naturalne kolorki i za pewne będą bardzo praktyczne ew wiatrołapieTylko pytanie czy chcesz taki ciapate? czy pasują do reszty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.06.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Dropinko Bardzo byłam ciekawa Twoich płyteczek kupionych w ciemno . Wydaje się jakby połączono dwa warianty jednej kolekcji. Patrząc na zdjęcie z inspiracji, to różnice nie są aż tak wyraźne. Choć w Twoich różnice są znaczne, to płytki współgrają ze sobą i tworzą spójną, choć różnorodną całość . Są ładne i subtelne. Myślę sobie, że moda na szarości zostanie za jakiś czas przełamana beżami, więc Ty będziesz zawsze na czasie . Dwubarwność raczej ułatwi Ci aranżację całości, bo będziesz mogła dobierać i do szarości, i do beżu . Jakie planujesz ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 09.06.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ja też baaardzo czekałam na Twoje płytki do wiatrołapu i powiem, że pomimo tej rozbieżności kolorystycznej są ok, kolorystycznie są bardzo naturalne i ciepłe, przez te beże. Przy fajnym ich wymieszaniu, dobraniu fugi i po całkowitymi zaaranżowaniu wiatrołapu będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Mnie się płytki bardzo podobają Tak jak napisała Vesi wyglądają jak kamienne i ta rozbieżność kolorów dodaje naturalności do tego szara fuga i będzie pięknie A co do tych mocno ciemnych płytek to mi by zupełnie nie przeszkadzały ale dla spokoju sumienia można zadzwonić i dopytać. Jeżeli w pojedynczym opakowaniu są płytki o bardzo rozbieżnych kolorach to oznacza że tak miało być ale jeżeli masz paczuszki w których płytki są w zbliżonych jaśniejszych odcieniach i do tego kilka opakowań gdzie wszystkie płytki są ciemniejsze to coś tu jest chyba nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.06.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Drop mnie się ta mieszanka kolorów bardzo podoba - jak dobrze je ułożysz pod naszym czujnym kolorystycznym okiem - będzie pięknie i niepowtarzalnie, tylko przypomnij co tam jeszcze planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.06.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 będzie pięknie i niepowtarzalnie, tylko przypomnij co tam jeszcze planujesz? Fotele kinowe Dropku, płytki mi się podobają takie pomieszane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.06.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Kochane moje, po tym co napisałyście chyba coraz bardziej się do nich przekonuję (do tych ciemnych właściwie, jasnych nie ma się co czepiać) Ułożyłam sobie też dziś kilka w miejscu docelowym i trochę się uspokoiłam. Całkiem w porządku to wygląda, lepiej niż się spodziewałam. Myślę, że jakoś wpasują się w klimat pomieszczenia Fotek niestety nie zrobiłam, bo za słabe tam mamy światło, ale żeby przybliżyć Wam trochę ogólną koncepcję poczyniłam małe wyklejanki Dla przypomnienia - wiatrołap ma jakieś 3x1 m2, co oznacza, że jest długi, wąski i nieustawny (plus tego układu jest taki, że mamy osobne wejście zamiast wspólnej klatki z sąsiadami). Na ścianach chciałabym położyć białą boazerię, którą z jednej strony ozdobią 2 niewielkie kinkiety, a z drugiej wieszak i słynne już fotele kinowe (jeśli się zmieszczą). Szafa stanie odrobinę dalej - w przedpokoju Powinno to wyglądać mniej więcej tak, choć niekoniecznie w identycznych proporcjach A wracając jeszcze do kwestii cieniowania, każda z paczek ma taką samą zawartość - płytki ciemne, płytki jasne, trochę szarych, trochę beżowych. Odcień rzeczywiście różni się od tych z realizacji, ale to dlatego, że na fotkach z netu położony jest zupełnie inny wariant kolorystyczny. Było ich do wyboru kilka - ja zdecydowałam się na ten w szarościach, który jak się okazuje tak do końca szary wcale nie jest W sklepie jeszcze niczego się nie dowiedziałam, bo pół dnia pochłonęły mi zakupy i koszenie mojej cudnej łąki przy mieszkaniu. Chyba skrobnę do nich później maila z fotką w załączniku - będzie łatwiej wytłumaczyć o co chodzi Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim za komentarze - pomogły mi spojrzeć na sprawę trochę innym okiem. I nawet mąż się przekonał, że nie jest źle Cmok Edytowane 23 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.06.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim za komentarze - pomogły mi spojrzeć na sprawę trochę innym okiem. I nawet mąż się przekonał, że nie jest źle Nie tylko nie jest źle... na wyklejance z fotelami wygląda naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.06.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Nie tylko nie jest źle... na wyklejance z fotelami wygląda naprawdę super Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts