julianna16 09.06.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ale fajne wyklejanki . Napiszę z pełnym przekonaniem - jest super . Ta subtelna wielobarwność podłogi będzie atutem wiatrołapu I jak pięknie pasuje do foteli. Trzymam kciuki by się zmieściły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 09.06.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Mnie płytki się bardzo podobają, wyglądają jak kamień. Jeszcze dokładnie nie doczytałam, muszę poszukać ich nazwy i sobie zapisać , bo zastanawiam się nad nimi też do mnie, Może się nie pogniewasz? Tylko czy na większej powierzchni będą dobrze wyglądać? Ja chciałabym zrobić kuchnię, jadalnię i przedpokój w jednakowych płytkach. Muszę nad nimi jeszcze pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.06.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Two, Narendil, Julianko, znowu uściski dla Was KasiuC, witam Cię serdecznie (bo chyba jeszcze nie miałam okazji? czy miałam?) Płytki to Vives Gobi Marengo. I oczywiście, że się nie pogniewam. Wręcz przeciwnie, chętnie zobaczę jak będą się prezentować u Ciebie (jeśli się zdecydujesz, rzecz jasna) Myślę, że na dużej powierzchni ten model sprawdzi się nawet lepiej niż na małej. Im więcej miejsca, tym większe możliwości żeby zagrać kolorami. Dla przykładu załączam zdjęcie. Nie są to co prawda te same płytki, ale też cieniowane, jak Gobi. Może pomoże Ci w podjęciu decyzji http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-g/imitation-terracotta-porcelain-stoneware-tile-european-eco-label-518538.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 09.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Drop no i super wyszło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 09.06.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Właśnie nie pamiętam czy już pisałam kiedyś tutaj, czy to pierwszy raz, więc się poprawiam i witam. ( to przez fascynację płytkami zapomniałam o dobrych manierach ) Ja chciałabym w trzech (tak jakby ) otwartych pomieszczeniach te same płytki, i nie chciałabym żeby było zbyt monotonnie, więc myślę że byłyby ok, jak jeszcze mówisz że na większej powierzchni jeszcze lepiej... Ale jeszcze jedno, w przedpokoju będzie jedna ściana ceglana, jeszcze nie wiem dokładnie jaki odcień, i nie wiem czy nie będzie wtedy z tymi płytkami za pstrokato? Ehh te ciągłe wybory ... dobrze że jest internet, bo gdybym miała jeździć za wszystkim i oglądać całymi dniami, to pewnie wzięłabym w końcu coś na odczepne "pierwsze lepsze" , tylko potem pewnie żałowałabym tego. Edytowane 9 Czerwca 2012 przez KasiaC79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.06.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Dropi, i było sie martwic?? wszystkim płytki sie podobają, bez wyjątku,ciekawie zapowiada sie wiatrołap:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.06.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Kasiu, jeśli cegłę też chciałabyś "ciapatą" to zestawienie z kolorowymi kaflami faktycznie może być ryzykowne. Ale przy jednolitym odcieniu czemu nie? Myślę, że nie będą się gryzły Jeśli chcesz mogę przyłożyć płytki do moich kominkowych cegieł i pstryknąć zdjęcia. Tylko, że moje są cieniowane (trochę czerwone, trochę szare, trochę białe), także efekt prawdopodobnie będzie odwrotnie proporcjonalny do pożądanego Daj znać jeśli mimo wszystko mam obfocić. Vesilko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Cześć Droku widzisz jaki zgodny chóreka wiesz ze jak patrzę na inspiracje katalogową to dochodzę do wniosku że moi znajomi chyba maja te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.06.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 O, serio? I jak to u nich wygląda? A kolor mają ten co ja, czy ten ze zdjęcia producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 wrzucę na sekundę bo mam jakaś fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 na sekundkę wrzucam to wygląda jak od producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dropku kasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.06.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 to chyba tylko ja widiałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 to chyba tylko ja widiałam;) Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.06.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No faktycznie trochę jak tamte, tylko chyba w większym formacie (brązy były dostępne w dwóch rozmiarach, moje tylko w jednym - mniejszym). Z drugiej strony tutaj różnice w odcieniach wydają się sporo większe niż tam, ale może to też kwestia światła. Sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.06.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzięki Karolka, ja też zdążyłam, tylko mi zwierz opóźnił nieco pisanie posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Tak czy siak znajomi są bardzo zadowolenie z tych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.06.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 I to jest bardzo dobra wiadomość U mnie wszyscy od razu chwalą fakturę - że dobra, bo nie będzie widać kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 10.06.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 I to jest bardzo dobra wiadomość U mnie wszyscy od razu chwalą fakturę - że dobra, bo nie będzie widać kurzu koleżanka mówi to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.06.2012 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nie tylko nie jest źle... na wyklejance z fotelami wygląda naprawdę super Też tak myślę I jak do tego super się użytkuje to są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts