MagdaZZZ 15.06.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ale super:hug:Teraz to dopiero u Ceibei się zacznie:lol: Baterie łeeeleganckie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.06.2012 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Drop no to :wave: za poniedziałek Co do baterii - ja nie przepadam za takimi bardzo retro - ale ta umywalkowa jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 16.06.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 z wielka glowa:rotfl: rozwaliło mnie baterie bardzo fajne, strasznie podobaja mi sie porcelanowe raczki i te sprytne kuleczki na koncach. doloze do Admete za poniedziałek. trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.06.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Dropku poduchy fajne, baterie też :yes: ale te płytki :jawdrop: szalenie mi się podoba ta kolorystyka ( a miały być tylko w brązach ???????????? dobrze zrozumiałam ????? ) oczywiście trzymam kciuki za poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.06.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Jaaa, z tyloma zaciśniętymi kciukami to już chyba nic nie może pójść źle Mam nadzieję, bo teraz czeka mnie jeszcze trudny moment przekazania wszystkich moich wizji panom. Najchętniej siedziałabym tam cały dzień, precyzowała, wyjaśniała (i patrzyła przy okazji na rączki), ale przez moją pracę nie ma niestety na to szans. Dla panów to na pewno lepiej - nie będą musieli ciągle słuchać upierdliwej baby biegającej za nimi z linijką Chciałam jeszcze dziś do Was zajrzeć, ale pewnie nie zdążę. Postanowiliśmy zrobić sobie z mężem spontaniczny wypad w góry - taki mały relaks przed mieszkaniową rozpierduchą. Właśnie kończę pakowanie i jeśli nie chcę żeby pojechał beze mnie muszę się już powoli z Wami żegnać Słonecznego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.06.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 ale te płytki :jawdrop: szalenie mi się podoba ta kolorystyka ( a miały być tylko w brązach ???????????? dobrze zrozumiałam ????? ) Kochana, odwrotnie - myślałam, że będą w szarościach, a przyszły też beże i brązy Na szczęście już mnie do siebie przekonały. Fajnie, że Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.06.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Jaaa, z tyloma zaciśniętymi kciukami to już chyba nic nie może pójść źle To jeszcze moje dorzuć Udanej wycieczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 16.06.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 aaaaaaaaaaaaa......w szarościach miały być......ale ten misz masz jest znakomity Postanowiliśmy zrobić sobie z mężem spontaniczny wypad w góry uwielbiam takie akcje !!!!!! z pewnością będzie fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 A poniedziałek już... jutro . Dołączam do trzymania kciuków i cieszę się, że udało Wam się urwać na chwilkę wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.06.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No i zadziałało - sympatyczny pan zjawił się o poranku i walczy teraz dzielnie z łazienką Płytki pochwalił - że ładne (czy dobre do cięcia ma dopiero testować). Jestem dobrej myśli, chyba mogę wracać do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.06.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Mój glazurnik też chwalił mugaty, że ładne, a potem klną przy układaniu na te fazy więc ja trzymam kciuki za pomyślne płytowanie łazienki http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.06.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jak dobrze, że wpadłaś Vesi, właśnie miałam iść do Ciebie po prośbie Byłaby szansa żebyś pstryknęła dla mnie foto Twojego filarka z mugatów? (A może masz już jakieś w swoich zdjęciowych zbiorach?) Najbardziej zależy mi na zbliżeniu fragmentu, w którym stykają się ściany. Pan już dziś zapowiedział, że przy 15-centymetrowym słupku może być problem z ładnym wyszlifowaniem brzegów - głównie w miejscu gdzie płytka "zjeżdża w dół. Jutro ma próbować, ale być może trzeba będzie filar powiększyć do 20, czyli tak jak u Ciebie. I w ogóle ich wtedy nie ciąć. Zerknęłabyś na to w wolnej chwili? Proszę, proszę! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Już ide poszperać w setkach swoich fotek budowlanych.... zaraz wracam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.06.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Super, będę czekać na Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 mam takie fotki łazienkowe: fot1 fot2- wewnętrzny narożnik i zewnętrzny narożnik fot3 i fot4 - ścianka prysznicowa,tak było najpierw fot5 , fot6 , fot7-ścianka prysznicowa poprawiona oraz w toalecie jeśli potrzebujesz jeszcze jakiegoś zbliżenia, to nie ma problemu, jutro Ci obfoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.06.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 O, jak dużo Myślę, że to mi wystarczy, dziękuję Ci bardzo Ja sobie wstępnie założyłam, że w rogach w ogóle nie będziemy zaczynać od całych, ale nie wiem czy to się uda. Nie tak łatwo rozplanować mugaty żeby pod względem symetrii wszystko grało. Szczególnie kiedy ciągle jest jakiś zakręt albo wypust - jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 vesi nie obraź się ale na fot.6 widać jak Ci fachowiec trochę spierdzielił. czemu ta listwa wykańczająca nie jest cała? te płytki wycinane w środku też niezbyt, ale rozumiem że faza musiała pasować do tej 20 cm ścianki Drop ty już nie kombinuj, zostaw tę ściankę 15 cm i obcinaj fazy w płytkach będziesz miała na gładko a do kantu majster dotnie pod kątem 45* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.06.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 vesi nie obraź się ale na fot.6 widać jak Ci fachowiec trochę spierdzielił. czemu ta listwa wykańczająca nie jest cała? te płytki wycinane w środku też niezbyt, ale rozumiem że faza musiała pasować do tej 20 cm ścianki a wiesz że nie zwróciłam uwagi na tą listwe?? a może zauważyłam, olałam i zapomniałam http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif a płytki wycinane w środku sa okey, tylko ta granatowa sie odcina i muszę czymś ten środek załatać- przydałoby mi sie parę gramów granatowej fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Cześć dziewuszki:bye: Ale tutaj się dzieje:eek:Dropku, baterie PIEKNE! CZy to Giulini Giovanni? Bo ja mam takie same tyle, że w starym zlocie:yes:Trzymam kciuki za powodzenie akcji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.06.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) nie obraziłaś się to dobrze, fugi to już tam nie wciśniesz, z resztą wiesz jakie one mają kolory, nawet porządnej czarnej nie ma może marker granatowy(jest taki:confused:) by pomógł u mnie też płytki na tapecie i z tego wszystkiego zapomniałam pochwalić baterie, oczywiście boskie juz nawet podglądałam skąd są i szukałam deszczownicy do kompletu ale chyba nie ma Edytowane 18 Czerwca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts