vesila 18.06.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Słońce, tam w środku granatowej płytki nie ma nic, dlatego tak widac to cięcie, ale faktyczniehttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a055.gif moge wcisnąć tam białą i markerem zamaziać, dzięki edit: ooo albo lakierem do paznokci, kiedys miałam taki granatowy Edytowane 18 Czerwca 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.06.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jak tam spontaniczny weekendzik minął? Kciuki forumowe widzę, że pomogły teraz niech się pan ładnie uwija bo będziemy na efekty czekały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 I jak idą prace? Czyli na pierwszy rzut poszła łazienka A weekend? odpoczęliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 19.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dropi ależ ja się cieszę, że wykończeniówka u Ciebie ruszyła trzymam kciuki za szybkie, bez problemowe i efektywne prace, czekamy na fotki fajnie, że wybrałaś tę samą baterię co ja, cudna jest słońce ja do tych baterii wybrałam tę deszczownicę http://img408.imageshack.us/img408/57/zestawprysznicowygiulin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.06.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ah, weekend udał się wspaniale Byliśmy w podtatrzańskich termach, dokładnie w Białce. Trochę się popluskaliśmy, trochę poopalaliśmy, trochę wymasowaliśmy w cieplutkim "bulgotniku". Znajomi znajomych właśnie wykańczają pensjonat w tych okolicach, także dostaliśmy pachnący nowością pokój z genialnym widokiem na góry Dawno już nie miałam okazji żeby sobie tak beztrosko poleniuchować. A mąż już dawno nie miał tak fajnego pomysłu wyjazdowego Dobrze, że mieszkamy w miarę blisko - będzie można tam jeszcze kiedyś wrócić. Prace idą chyba całkiem sprawnie. Pan wyrównał już wszystkie wystające fragmenty, zmajstrował zabudowę wokół wanny i jutro - jeśli wszystko pójdzie dobrze - mógłby zacząć kłaść płytki. Przeciął 1 mugata, nawet całkiem ładnie mu to wyszło, ale i tak się martwi, że jeśli będziemy kafle na filarki ciąć po obu stronach (zostawiając 15-centymetrowy środek), może się zrobić trochę więcej odpadu. W sensie ryzyko, że coś odpryśnie jest wtedy 2 razy większe (po 1 razie na stronę), a tym samym więcej płytek może być do wyrzucenia. Radził rozwiązać to tak żeby tylko jeden bok był skrócony. Jutro ma mi pokazać jak by to miało wyglądać, bo z dzisiejszego tłumaczenia na odległość nie za wiele zrozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.06.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aha, baterie to rzeczywiście Giulini Giovanni - trafiony zatopiony, Aga Deszczownicy nie chciałam, bo mam z nią same złe wspomnienia. Nie lubię ani czyścić, ani korzystać z Ale ta Twoja, Monisiu, bardzo ładna Jeszcze raz dzięki za wszystkie kciuki i pozytywne myśli Idę do Was trochę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.06.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aha, baterie to rzeczywiście Giulini Giovanni - trafiony zatopiony, Aga Wiedziałam:lol2: Mam ten zestaw deszczownicy co Monisiaaa- sprawuje się bez zarzutu od 2 lat:yes: Zazdroszczę fajnego weekendu- super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 20.06.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ja też tak po cichu zazdroszczę tych term, świetnie, że odpoczęliście i zrelaksowaliście agawi fajnie słyszeć pozytywną opinię o tej deszczownicy, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.06.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Ale mieliście super weekend zazdroszczę. Przydadzą Wam się świeżo podładowane akumulatorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dropku fajnie że wekendzik udany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.06.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Mam w końcu pierwszą fotkę z placu boju Jak widać po lewej na ścianie zaczęły już układać się mugaty. Zdjęcie jest sprzed kilku godzin - teraz położone są już wszystkie rządki wraz z dekorami, niestety mąż nie obfocił Filarki jednak zrobimy po mojemu. Pan miał na to trochę inny pomysł, ale ostatecznie dał się przekonać. Upewnił się tylko czy w razie potrzeby pomogę mu w szlifowaniu Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.06.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ruszyła machina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.06.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Noooo,Kochana , wpadłam nadrobic zaległosci i widze, ze dobrze trafiłam:yes: Gratulki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.06.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ojoj Dropku widzę ze działacie ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.06.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Brawooo... zaczęło sie wykańczanie i nie oszczędzaj nam fotek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.06.2012 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Dropku, sesja idzie, więc nie wyrabiam na zakrętach. Wpadam na forum i wypadam, ale muszę się wypowiedzieć - zapowiada się bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.06.2012 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Drop super że weekend się udał (po cichu zazdroszczę ) I nareszcie się dzieje:wave::wave:. I fotek jak najwięcej, z każdego etapu - ja uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.06.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Fajna ta wnęka na wannę, już mi się podoba Dropku gdzie kupowałaś mugaty? w necie czy w jakimś stacjonarnym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Dzięki, dzięki Fotki będą, obiecuję, tylko najwcześniej jutro. Dziś czeka mnie praca aż do wieczora, a wszystkie przerwy jakie mam są za krótkie żeby tam pojechać. Mąż co prawda czuwa na posterunku, ale o aparacie zapomniał Two, wszystkie płytki mamy z internetu. Główną partię zamawialiśmy w planetadom.pl, a kolejną - do wiatrołapu w domu z bajki. Trochę się bałam czy nam się nie potłuką w transporcie, na szczęście ocalały Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Doczytałam u Zet Zetki że masz problem z kinkietem, nie wiem o co kaman ale standardowo wiszące w górę zawiesza się na wysokości 1,80 cm od podłogi i te wiszące w dół 1,90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts