Drop_Inn 21.06.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Dzięki za info Venusku U mnie gdzieś na tej wysokości dopiero skończy się lustro. No, może trochę niżej, ale tyle mniej więcej muszę liczyć. Kinkiet będzie skierowany w dół i wstępnie planowałam 2-metrową odległość od podłogi. Czyli jak się okazuje tak prawie standowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.06.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Chciałam się przywitać. łazienka zapowiada się przepięknie (bardzo lubię mugaty:)) i rewelacyjne baterie wybrałaś. Nawet nie znałam tej firmy, ale baterie po prostu mnie zachwyciły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Cześć Joannko Cieszę się, że jesteś Ja firmy też nie znałam Baterie znalazłam zupełnie przez przypadek, szukając czegoś w wyszukiwarce grafiki. Koniecznie chciałam mieć model z mieszaczem, a wśród takich niełatwo było znaleźć coś w stylu retro. Całe szczęście w porę natknęłam się na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.06.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Drop - przesłałam baterię umywalkową Mężowi - i jestem w szoku bo mu się podoba... a on z reguły sam lubi wyszukiwać takie rzeczy. I dodatkowo stwierdził że zestaw natryskowy jest świetny.... Jak dobrze że pokazałaś te baterie - DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.06.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Dropku 2 metry to wys. mocowania czy dołu klosika? Bo jeśli klosik, to trochę wysiko:roll: Wymiary takie: wys. 28,5 cm szer. 17 cm gł. 21 cm Lampy będą u mnie w pon. Także spodziewaj się przesyłki na dniach:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.06.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ach, no zapomniałabym się pozachwycać Rewelacyjnie się zapowiada ta Twoja łazieneczka:hug: Piękny etap przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 21.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Zapowiada się świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.06.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ale się robi :)Super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Drop dzięki na namiary na sklepy, zawsze lepiej zamawiać ze sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.06.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Drop - przesłałam baterię umywalkową Mężowi - i jestem w szoku bo mu się podoba... a on z reguły sam lubi wyszukiwać takie rzeczy. I dodatkowo stwierdził że zestaw natryskowy jest świetny.... Jak dobrze że pokazałaś te baterie - DZIĘKUJĘ No to się bardzo cieszę Gdybyście się zdecydowali mogę Wam podać namiar na sklep, w którym mają je w dobrej cenie Dropku 2 metry to wys. mocowania czy dołu klosika? Bo jeśli klosik, to trochę wysiko Raczej o mocowaniu myślałam. Klosik mógłby wtedy zachodzić lekko na lustro, jak tu: Lampy będą u mnie w pon. Także spodziewaj się przesyłki na dniach:hug: Superowo! To ja zaraz sklecę maila z danymi do wysyłki, co bym nie zapomniała później Rewelacyjnie się zapowiada ta Twoja łazieneczka:hug: Piękny etap przed Tobą Zapowiada się świetnie! ale się robi Super.... Drop dzięki na namiary na sklepy, zawsze lepiej zamawiać ze sprawdzonego Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No proszę to już nie długo zobaczymy łazienkę w pełnej odsłonie ... ech nie mogę się doczekać ( no uwielbiam mugaciki, cóż ja na to poradzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.06.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) Mam nadzieję A tymczasem przynoszę trochę budowlanego bałaganu. W różnych konfiguracjach Ściana umywalkowa: Ściana kibelkowa: Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Piknie Pani, piknie . Drop, szlifujesz z panem płytkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 22.06.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Chodzę sobie tak po waszych galeriach i dochodzę do wniosku, że jeden dom to za mało:yes:. Bo jak patrzę na pocZątki twojej łazienki Drop- Inn, to z chęcią bym sobie urządziła domek w takim stylu. Ach, żeby tak mieć możliwość urządzenia chociaż skromnej garsoniery w retro klimatach i do tego weekendowego domku tak jak ZojaArt. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.06.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Rere: Pan płytkowy na razie radzi sobie sam Ale kto wie kiedy zabraknie mu cierpliwości Jana: Fajnie, że i do mnie trafiłaś Z wnioskami w pełni się z Tobą zgadzam. Sama też zgromadziłam całkiem sporą listę rzeczy, które chciałabym mieć, a dla których zabraknie mi już miejsca. Albo takich, które mimo, że ładne, nie do końca pasowałyby do reszty. Może w kolejnym domu gdzieś się zmieszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dalile 22.06.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam serdecznie! Piękne plany, a i łazienka prezentuje się coraz lepiej Gratuluję wtapu urzadzania! Też mam listę rzeczy, które chciałabym mieć gdyby nie coś... gdyby nie brak miejsca, gdyby nie inne elementy, aż wreszcie, gdyby nie brak kasy... Cóż, życie to sztuka wyboru, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 22.06.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dropinku ależ się ta Twoja łazieneczka świetnie zapowiada będę podglądać, kibicować i cieszyć się z postępujących prac do jakiej wysokości będą sięgać płytki na ścianie umywalkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A tymczasem przynoszę trochę budowlanego bałaganu. W różnych konfiguracjach Eeeej, co tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 22.06.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Drop - nie mogę doczekać się finału:) Pan płytkarz świetnie sobie radzi z tymi płytkami, u nas nasz Pan się uczył ich kłaść i tzw fartuszek kuchenny za pierwszym razem wyszedł mu beznadziejnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.06.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dropinko, ale się cieszę, bo Twój fachowiec idzie jak burzaaa . Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts