Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Joannko :welcome: Cieszę się, że jesteś :)

Ja firmy też nie znałam :no: Baterie znalazłam zupełnie przez przypadek, szukając czegoś w wyszukiwarce grafiki. Koniecznie chciałam mieć model z mieszaczem, a wśród takich niełatwo było znaleźć coś w stylu retro. Całe szczęście w porę natknęłam się na GG.

Drop - przesłałam baterię umywalkową Mężowi - i jestem w szoku bo mu się podoba...:wiggle: a on z reguły sam lubi wyszukiwać takie rzeczy. I dodatkowo stwierdził że zestaw natryskowy jest świetny.... Jak dobrze że pokazałaś te baterie - DZIĘKUJĘ

No to się bardzo cieszę :hug: Gdybyście się zdecydowali mogę Wam podać namiar na sklep, w którym mają je w dobrej cenie :)

Dropku 2 metry to wys. mocowania czy dołu klosika? Bo jeśli klosik, to trochę wysiko

Raczej o mocowaniu myślałam. Klosik mógłby wtedy zachodzić lekko na lustro, jak tu:

dubbla%2520handfat%2520idag%25204.jpg

Lampy będą u mnie w pon.:wiggle: Także spodziewaj się przesyłki na dniach:hug:

Superowo! :D To ja zaraz sklecę maila z danymi do wysyłki, co bym nie zapomniała później :rolleyes:

Rewelacyjnie się zapowiada ta Twoja łazieneczka:hug: Piękny etap przed Tobą

:hug:

Zapowiada się świetnie!

ale się robi :) Super....

:wiggle:

Drop dzięki na namiary na sklepy, zawsze lepiej zamawiać ze sprawdzonego

Do usług :)

Chodzę sobie tak po waszych galeriach i dochodzę do wniosku, że jeden dom to za mało:yes:.

Bo jak patrzę na pocZątki twojej łazienki Drop- Inn, to z chęcią bym sobie urządziła domek w takim stylu. Ach, żeby tak mieć możliwość urządzenia chociaż skromnej garsoniery w retro klimatach i do tego weekendowego domku tak jak ZojaArt. :D.

Rere: Pan płytkowy na razie radzi sobie sam :D

Ale kto wie kiedy zabraknie mu cierpliwości :lol2:

Jana: Fajnie, że i do mnie trafiłaś :welcome:

Z wnioskami w pełni się z Tobą zgadzam. Sama też zgromadziłam całkiem sporą listę rzeczy, które chciałabym mieć, a dla których zabraknie mi już miejsca. Albo takich, które mimo, że ładne, nie do końca pasowałyby do reszty. Może w kolejnym domu gdzieś się zmieszczą... :rolleyes:

Witam serdecznie!

Piękne plany, a i łazienka prezentuje się coraz lepiej :)

Gratuluję wtapu urzadzania!

Też mam listę rzeczy, które chciałabym mieć gdyby nie coś... gdyby nie brak miejsca, gdyby nie inne elementy, aż wreszcie, gdyby nie brak kasy...

Cóż, życie to sztuka wyboru, prawda?