Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Witam serdecznie!

Piękne plany, a i łazienka prezentuje się coraz lepiej :)

Gratuluję wtapu urzadzania!

Dalile, witam Cię równie serdecznie i dziękuję za garść miłych słów na dzień dobry! :welcome:

(Bardzo ładny masz nick, wiesz?)

Też mam listę rzeczy, które chciałabym mieć gdyby nie coś... gdyby nie brak miejsca, gdyby nie inne elementy, aż wreszcie, gdyby nie brak kasy...

A właśnie - mnie brak kasy też już niejednokrotnie pokrzyżował plany. No i może jeszcze parę razy mąż, swoim "nie podoba mi się" :rolleyes:

Dropinku ależ się ta Twoja łazieneczka świetnie zapowiada :) będę podglądać, kibicować i cieszyć się z postępujących prac :)

No to ja już się cieszę na kolejne odwiedziny :hug:

do jakiej wysokości będą sięgać płytki na ścianie umywalkowej?

120 cm (11 rządków płytek i 2 dekory).

Eeeej, co tak mało :p

Chciałam więcej, ale pan w ferworze pracy ciągle wcinał mi się w kadr :lol2:

Dziś ma wolne, to się będę mogła powyżywać trochę skuteczniej (fotograficznie oczywiście) :yes:

Drop - nie mogę doczekać się finału:) Pan płytkarz świetnie sobie radzi z tymi płytkami, u nas nasz Pan się uczył ich kłaść i tzw fartuszek kuchenny za pierwszym razem wyszedł mu beznadziejnie:)

Muszę przyznać, że jestem z pana bardzo zadowolona. Takich płytek też nie układał nigdy wcześniej, a od samego początku świetnie sobie radzi. Wszystko dokładnie wylicza, planuje, właściwie o nic nie muszę się już martwić (początkowo miałam w planie sama wszystko rozrysowywać). Narzekał jedynie na dekory - że wygięte i ciężko je przez to ładnie dociąć. Na razie zepsuł jeden, robiąc próbę. Mam nadzieję, że przy kolejnych już mu się to nie zdarzy, bo dużego zapasu nie mam ;)

Dropinko, ale się cieszę, bo Twój fachowiec idzie jak burzaaa :)

W sumie nie wiem jak mu to wychodzi przy tej ilości pogawędek, które sobie z nami ucina (właściwie głównie z mężem - on tam teraz najczęściej bywa). No, ale dopóki efekty są, nie ma się co czepiać. Dla mnie i tak najważniejsze, że jest równo ;)

Edytowane przez Drop_Inn

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj

z przyjemnością "przeleciałam" przez Twój wątek - z braku dostatecznej ilości czasu niestety nie wszystko dałam rade przeczytać, ale mocno kibicuję ! klimaty bardzo "moje" i nawet się zbiegamy w terminach wykonania - u mnie jak dobrze pójdzie łazienka cegiełkowa ruszy na początku lipca. Tylko wybrałam matową wersję Vives Zola. Oby to był dobry wybór... Czekam niecierpliwie na dalsze zdjęcia z "placu boju"

dzieje się, dzieje u Ciebie Dropku...super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszczę

Szkoda tylko, że nie mogę bywać tam częściej i na bieżąco podglądać efektów.

Mąż nie musiałby co chwilę przesyłać mmsów ;)

Wow ,Twój fliziarz rzeczywiście idzie jak burza :o.Mój 2 miesiące wykładał 2 łazienki płytkami 30x60 i 60x60 ;) jakbym miała takie ja Twoje ,to zeszłoby mu się z 2 lata

Hehe, ja byłam przygotowana, że przy samej łazience ze 2 tygodnie będzie dłubał, a tu wygląda na to, że niedługo ułoży wszystko. No chyba, że tak się tylko na początku rozpędza... :rotfl:

Dropku pięknie i bardzo szybko

Dziękuję :hug:

ślicznie się zapowiada ten kącik na wanne :)

w ogóle jaaaaaaa kocham mugaty od paru lat więc Twoją łazienkę siłą rzeczy też już kocham :)

Dzięki mugatko! :hug:

Miło usłyszeć takie słowa z ust posiadaczki jednej z najpiękniejszych mugatowych łazienek na forum :)

No pięknie Dropi,

wiesz że ja swoje mugaty już wywaliłabym w cholere, ale jak patrze co tworzysz to jednak okropnie sie mi podoba i doczekac sie finału nie moge :D

Dziękuję vesi! :hug:

Ale wywaliłabyś ze względów wizualnych czy praktycznych?

I jak tam w ogóle Twoje samopoczucie? Wczoraj nie zdążyłam Cię już odwiedzić, ale dziś na pewno się wybiorę :hug:

Piękna będzie ta łazienka :wiggle: a panu kafelkarzowi szybko i sprawnie idzie praca :yes:

:hug:

Oby tylko filarki wyszły ładnie, oby wyszły... :rolleyes:

Dziękuję vesi! :hug:

Ale wywaliłabyś ze względów wizualnych czy praktycznych?

I jak tam w ogóle Twoje samopoczucie? Wczoraj nie zdążyłam Cię już odwiedzić, ale dziś na pewno się wybiorę :hug:

Myje sie je łatwo pomimo tych faz, myślę że wywaliłabym je, żeby już nie słuchać narzekań na te płytki;

jeszcze wczoraj szwagier stwierdził, ze najlepiej urządzać dom tak jak wszyscy czyli nie w konkretnym stylu, bo jedna niepasującą rzeczą można całość zniweczyć i będzie kiszka, nie wiem czy to była aluzja do mojego domu.?? pewnie tak...

I dziekuje:hug:, czuję sie ok, tak jak przedtem tylko odechciało sie mi tego domu ;)