Drop_Inn 23.06.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Witam serdecznie! Piękne plany, a i łazienka prezentuje się coraz lepiej Gratuluję wtapu urzadzania! Dalile, witam Cię równie serdecznie i dziękuję za garść miłych słów na dzień dobry! (Bardzo ładny masz nick, wiesz?) Też mam listę rzeczy, które chciałabym mieć gdyby nie coś... gdyby nie brak miejsca, gdyby nie inne elementy, aż wreszcie, gdyby nie brak kasy... A właśnie - mnie brak kasy też już niejednokrotnie pokrzyżował plany. No i może jeszcze parę razy mąż, swoim "nie podoba mi się" Dropinku ależ się ta Twoja łazieneczka świetnie zapowiada będę podglądać, kibicować i cieszyć się z postępujących prac No to ja już się cieszę na kolejne odwiedziny do jakiej wysokości będą sięgać płytki na ścianie umywalkowej? 120 cm (11 rządków płytek i 2 dekory). Eeeej, co tak mało Chciałam więcej, ale pan w ferworze pracy ciągle wcinał mi się w kadr Dziś ma wolne, to się będę mogła powyżywać trochę skuteczniej (fotograficznie oczywiście) Drop - nie mogę doczekać się finału:) Pan płytkarz świetnie sobie radzi z tymi płytkami, u nas nasz Pan się uczył ich kłaść i tzw fartuszek kuchenny za pierwszym razem wyszedł mu beznadziejnie:) Muszę przyznać, że jestem z pana bardzo zadowolona. Takich płytek też nie układał nigdy wcześniej, a od samego początku świetnie sobie radzi. Wszystko dokładnie wylicza, planuje, właściwie o nic nie muszę się już martwić (początkowo miałam w planie sama wszystko rozrysowywać). Narzekał jedynie na dekory - że wygięte i ciężko je przez to ładnie dociąć. Na razie zepsuł jeden, robiąc próbę. Mam nadzieję, że przy kolejnych już mu się to nie zdarzy, bo dużego zapasu nie mam Dropinko, ale się cieszę, bo Twój fachowiec idzie jak burzaaa W sumie nie wiem jak mu to wychodzi przy tej ilości pogawędek, które sobie z nami ucina (właściwie głównie z mężem - on tam teraz najczęściej bywa). No, ale dopóki efekty są, nie ma się co czepiać. Dla mnie i tak najważniejsze, że jest równo Edytowane 23 Czerwca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 23.06.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 dzieje się, dzieje u Ciebie Dropku...super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 23.06.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dropku pięknie i bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 23.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Witaj z przyjemnością "przeleciałam" przez Twój wątek - z braku dostatecznej ilości czasu niestety nie wszystko dałam rade przeczytać, ale mocno kibicuję ! klimaty bardzo "moje" i nawet się zbiegamy w terminach wykonania - u mnie jak dobrze pójdzie łazienka cegiełkowa ruszy na początku lipca. Tylko wybrałam matową wersję Vives Zola. Oby to był dobry wybór... Czekam niecierpliwie na dalsze zdjęcia z "placu boju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.06.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 dzieje się, dzieje u Ciebie Dropku...super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszczę Szkoda tylko, że nie mogę bywać tam częściej i na bieżąco podglądać efektów. Mąż nie musiałby co chwilę przesyłać mmsów Wow ,Twój fliziarz rzeczywiście idzie jak burza .Mój 2 miesiące wykładał 2 łazienki płytkami 30x60 i 60x60 jakbym miała takie ja Twoje ,to zeszłoby mu się z 2 lata Hehe, ja byłam przygotowana, że przy samej łazience ze 2 tygodnie będzie dłubał, a tu wygląda na to, że niedługo ułoży wszystko. No chyba, że tak się tylko na początku rozpędza... Dropku pięknie i bardzo szybko Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.06.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Cześć Kamilciu Miło mi poznać kolejną przyszłą właścicielkę cegiełkowej łazienki Masz może w planach własny wątek? Chętnie bym zobaczyła co planujesz Edytowane 23 Czerwca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.06.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 I jeszcze szybki fotkowy update. Do ścian bocznych dołączyły kafle w okolicach wanny. A wystający kant przy pralce wzbogacił się o komplet dekorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 23.06.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Cześć Kamilciu Miło mi poznać kolejną przyszłą właścicielkę cegiełkowej łazienki Masz może w planach własny wątek? Chętnie bym zobaczyła co planujesz no właśnie nie wiem, czy mam w planach jakoś zdecydować się nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.06.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 W razie czego masz już pierwszą potencjalną odwiedzającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.06.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Aha, Kamilciu, a jak to jest z dekorami do Zoli? Można dostać jakieś w macie? Czy nie będziesz mieć żadnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 23.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Aha, Kamilciu, a jak to jest z dekorami do Zoli? Można dostać jakieś w macie? Czy nie będziesz mieć żadnych? mam tylko wąski pasek 2cm u góry - jest taki w macie i dolne cokoły - tez matowe, a na podłodze oktagonale z czarnymi kwadracikami łączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 23.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 W razie czego masz już pierwszą potencjalną odwiedzającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.06.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 ślicznie się zapowiada ten kącik na wanne w ogóle jaaaaaaa kocham mugaty od paru lat więc Twoją łazienkę siłą rzeczy też już kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No pięknie Dropi, wiesz że ja swoje mugaty już wywaliłabym w cholere, ale jak patrze co tworzysz to jednak okropnie sie mi podoba i doczekac sie finału nie moge Piękna ta górna listwa wykończeniowa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.06.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Piękna będzie ta łazienka a panu kafelkarzowi szybko i sprawnie idzie praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.06.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 ślicznie się zapowiada ten kącik na wanne w ogóle jaaaaaaa kocham mugaty od paru lat więc Twoją łazienkę siłą rzeczy też już kocham Dzięki mugatko! Miło usłyszeć takie słowa z ust posiadaczki jednej z najpiękniejszych mugatowych łazienek na forum No pięknie Dropi, wiesz że ja swoje mugaty już wywaliłabym w cholere, ale jak patrze co tworzysz to jednak okropnie sie mi podoba i doczekac sie finału nie moge Dziękuję vesi! Ale wywaliłabyś ze względów wizualnych czy praktycznych? I jak tam w ogóle Twoje samopoczucie? Wczoraj nie zdążyłam Cię już odwiedzić, ale dziś na pewno się wybiorę Piękna będzie ta łazienka a panu kafelkarzowi szybko i sprawnie idzie praca Oby tylko filarki wyszły ładnie, oby wyszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.06.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Co zdecydowałaś z lampą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.06.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ale z którą Mirelko? Tą z Garden Trading? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.06.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dropku - łowww jak szybko się płyteczki układają . Pięknie będzie Cieszę się że jesteś z pana zadowolona , bo oj zdarzają się panowie bez pojęcia . Ja odpukać też mam fachurę . W tym tygodniu będą już też pierwsze płytki u mnie http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.06.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dziękuję vesi! Ale wywaliłabyś ze względów wizualnych czy praktycznych? I jak tam w ogóle Twoje samopoczucie? Wczoraj nie zdążyłam Cię już odwiedzić, ale dziś na pewno się wybiorę Myje sie je łatwo pomimo tych faz, myślę że wywaliłabym je, żeby już nie słuchać narzekań na te płytki; jeszcze wczoraj szwagier stwierdził, ze najlepiej urządzać dom tak jak wszyscy czyli nie w konkretnym stylu, bo jedna niepasującą rzeczą można całość zniweczyć i będzie kiszka, nie wiem czy to była aluzja do mojego domu.?? pewnie tak... I dziekuje:hug:, czuję sie ok, tak jak przedtem tylko odechciało sie mi tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts