Kamilcia 25.06.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Myje sie je łatwo pomimo tych faz, myślę że wywaliłabym je, żeby już nie słuchać narzekań na te płytki; jeszcze wczoraj szwagier stwierdził, ze najlepiej urządzać dom tak jak wszyscy czyli nie w konkretnym stylu, bo jedna niepasującą rzeczą można całość zniweczyć i będzie kiszka, nie wiem czy to była aluzja do mojego domu.?? pewnie tak... I dziekuje:hug:, czuję sie ok, tak jak przedtem tylko odechciało sie mi tego domu no wiadomo - temu, co wykonuje zawsze lepiej "jak wszyscy" - wszędzie kładzie wielkie kafle, łatwo i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dropku witam się u Ciebie! Matko , ja dopiero dziś odkryłam, że Ty masz swój wątek....Zapowiada się cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.06.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Matko, jak pięknie:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.06.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Adme, oj cieszę się bardzo, że pan płytkowy się sprawdza, szczególnie, że jest u nas trochę przez przypadek. Najpierw miał być ktoś inny, potem jeszcze inny, ale czekanie zaczęło się przeciągać w nieskończoność i w końcu obu panom podziękowaliśmy. Obecnego fachowca wzięliśmy trochę w ciemno - niby z polecenia zaufanej osoby, jednak nie widząc wcześniej żadnych próbek jego możliwości. Na szczęście się nie zawiedliśmy, choć dreszczyk niepewności był Vesi, ale u Ciebie jest przecież bardzo spójnie. Ani mi się waż przejmować takim gadaniem http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif Kamilciu, często też chyba jest tak, że komuś trudno wyobrazić sobie jaki będzie efekt końcowy. Mnie pan ostatnio przekonywał że z ciemną fugą na podłodze będzie brzydko, a kiedy pokazałam mu zdjęcie od razu zmienił zdanie. Cześć Anetko! Cieszę się bardzo, że dotarłaś Dziękuję Nelli! I witam Cię cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.06.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 no wiadomo - temu, co wykonuje zawsze lepiej "jak wszyscy" - wszędzie kładzie wielkie kafle, łatwo i przyjemnie Kamilka, ja juz mam położone dawno mugaty, tylko każdy kto je zobaczy to ma wizje katorżniczej pracy przy ich myciu;) no i tak staroświecko co niektórym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.06.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ale z którą Mirelko? Tą z Garden Trading? tak. Czekasz czy zrezygnowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.06.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Vesila - wiem, wiem - widziałam Twoja łazienkę Ja planuję cegiełki i nie pomyslałam, ze to będzie problem przy myciu, powiem szczerze... może źle, hmmm... a staroświecko lubię akurat choc wiadomo - większość lubi "jak wszyscy" Dropko - no pewnie, wiele rzeczy trudno sobie wyobrazić laikowi - w tym celu właśnie oglądam tysiące inspiracji Ale tez czasem "dobre rady" fachowców i miny jakie robią kiedy im się mówi, jak ma być są... no bezcenne są... i oczywiscie... tak się nie da albo... każdy robi jak uważa z podtekstem " ale ja bym tak nie zrobił, bo to kicha " Owszem- czasem rady natury czystko technicznej mogą być trafione, ale to chyba nie dotyczy rad odnośnie gustu i róznic pomiedzy gustem tego, co płytki kładzie, a tego, u którego są kładzione Swoją drogą ciekawe, jak u Was słupki Pan obuduje - bo to troche problematyczne jest, a jak dotąd radzi sobie doskonale Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.06.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 ślicznie się zapowiada łazienka, łuki fantastyczne, uwielbiam wszelkie zakrętasy we wnętrza . Zresztą to Hundertwasser powiedział że "żyjemy w dżungli linii prostych które nie są liniami twórczymi". Czekam na efekt końcowy:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.06.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 tak. Czekasz czy zrezygnowałaś ? Zrezygnowałam Na stronie GT piszą, że nie ma ich na stanie - pewnie dlatego mu nie wysłali. Szczerze mówiąc nawet mi to trochę na rękę, bo ostatecznie zamiast nich w łazience ma być kinkiet od Magdy. Musiałabym szukać dla nich innego miejsca. Swoją drogą ciekawe, jak u Was słupki Pan obuduje - bo to troche problematyczne jest, a jak dotąd radzi sobie doskonale No właśnie trochę się tym oboje stresujemy (ja i pan, w sensie). Płytki trzeba skracać z dwóch stron, a to oznacza dwa razy większe prawdopodobieństwo, że cięcie się nie uda. Całe szczęście mam spory zapas cegiełek ślicznie się zapowiada łazienka, łuki fantastyczne, uwielbiam wszelkie zakrętasy we wnętrza Super mróweczko, że Ci się podoba Ja się tych łuków trochę bałam, ale ostatecznie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dalile 25.06.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dalile, witam Cię równie serdecznie i dziękuję za garść miłych słów na dzień dobry! (Bardzo ładny masz nick, wiesz?) Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 26.06.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Drop_Inn bardzo podoba mi się pomysł na Twój dom, choć sama zmierzam ku nowoczesnym wnętrzom, to podobają mi się różne style zarówno retro, jak i glamour, czy lofty. Najlepiej byłoby móc mieć kilka domów, tak aby każdy był w innym stylu:) Nie mogę doczekać się kolejnych zdjęć z realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.06.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ah, weekend udał się wspaniale Byliśmy w podtatrzańskich termach, dokładnie w Białce. Trochę się popluskaliśmy, trochę poopalaliśmy, trochę wymasowaliśmy w cieplutkim "bulgotniku". Znajomi znajomych właśnie wykańczają pensjonat w tych okolicach, także dostaliśmy pachnący nowością pokój z genialnym widokiem na góry Dropku nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę takiego wypadu! Łazieneczka zapowiada się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No piękne początki:yes: Jak idzie Dropku dalej? Trzymam kciukihttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/run.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.06.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Cześć Monia! Ja mam z upodobaniami to samo I coś czuję, że przez te ciągoty do kilku stylów będzie u mnie lekki miks różności. Pysiaczku, Wy chyba macie w tamte strony kawał drogi (startujecie z wybrzeża, prawda?) Mam nadzieję, że mimo wszystko uda Wam się kiedyś wybrać. Bardzo polecam Aga, dzięki, dzięki (za komplementy i za kciuki). Dalej idzie chyba nie najgorzej, zaraz Wam zresztą pokażę Edytowane 19 Listopada 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.06.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Przede wszystkim powstały przywannowe filarki (Z cięciem podobno nie było tak źle jak się obawialiśmy, dobra maszyna i wprawna ręka pana załatwiły sprawę) Powoli zaczyna też tworzyć się podłoga. Do jutra ma być cała i jak tylko będzie już można po niej chodzić - fugujemy I jeszcze widok z szerszej perspektywy... Edytowane 23 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.06.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Kochana - zapowiada się CUDOWNIEhttp://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/sillylove.gifNo po prostu BOSKOhttp://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/sillylove.gifI ta podłoga... i te filarki... no matko - już dawno nic na mnie takiego wrażenia nie zrobiło:o Jedno wielkie wow:o I powiem Ci, że już na zdjeciach widać, ze trafił Ci się świetny fachowiec - genialna robota:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.06.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Filary wyszły bardzo dobrze wg mnie całość zapowiada się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.06.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dropciu PIĘKNIE !!! Miałam gdzieś taką inspirację z tak obudowaną wanną i tymi filarkami świetnie to wymyśliłaś, podglądam z zapartym tchem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.06.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 I dzięki komu te filarki, dzięki komu? Pięknie Dropku, pięknie wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.06.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dropku, widok od strony wejścia Te filary robią WOW Twojej łazience! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts