admete 27.06.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Filary wyszły Widać że świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dropku, gratuluję postepów:hug: juz jest na czym oko zawiesic:yes: Stylowo i ślicznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.06.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Olu, super, że Ci się podoba Madziu kochana, nawet nie wiesz jak miło mi jest czytać to co napisałaś. Aż kolorów nabrałam z przejęcia http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif Naprawdę. Kamilciu, ja też jestem zadowolona z wykonania. Jednak nie należało w pana wątpić Mugatko, pięknie dziękuję! Chociaż tak całkiem sama tego nie wymyśliłam. Trochę zgapiłam z pewnej białej łazienki, którą kiedyś podrzuciła mi Yokasta Yoka, widzisz jak mi skutecznie zrewolucjonizowałaś łazienkowe plany? Gdyby nie filarkowa fotka pewnie jeszcze długo głowiłabym się jak rozwiązać połączenie płytek przy wannie z tymi w pozostałej części łazienki. Jeszcze raz dziękuję za świetną inspirację Narendilku, Adme, no to mam piękne komplementy do przekazania panu Hazelku, cmok http://www.matrax.net/forum/images/keny/calus1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.06.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Żebym to ja sama wymyśliła to nawet byłabym dumna a tak po prostu się cieszę, że tak ładnie będzie u Ciebie! Jedna z ładniejszych łazienek zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.06.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dropku,odlotową łazienkę wyczarowałaś ....dawno mnie tak nic nie zachwyciło!!! Filarki pierwszorzędne!!W ogóle cała idea mi się bardzo podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.06.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 :jawdrop: super, filary naprawdę robia wrazenie. bedziesz miała piekna łazienke:yes: widac jak na dloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.06.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Yokasta, wystarczy, że w odpowiednim czasie znalazłaś odpowiedni obrazek. A potem mnie Beatko, bardzo mi miło, że tak myślisz, bo w czarowaniu to Ty już przecież jesteś specjalistką Edi, dziękuję Fajnie, że jeszcze zaglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.06.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Edi, dziękuję Fajnie, że jeszcze zaglądasz. zagladam prawie regularnie choc nie zawsze sie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.06.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Matko jedyna ale retro łazieneczka, niczym nie skażony oryginalny styl.... po prostu WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.06.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Edi, nic się nie martw - mała Ala w pełni Cię usprawiedliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.06.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Vesi, (ale Was dziś wyprzytulałam:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.06.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Nooo Dropku zaszalałaś:jawdrop:Filarki boskie i całość zaczęła nabierać kształtów:yes: Też twierdzę, ze dobry glazurnik Ci się trafił- to widać. Z otwartą buzią czekam na łazienkowy finisz, a to że będzie pięknie to już wiem dzisiaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.06.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 A mnie nie przytuliła Sama nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Pięknie się zapowiada ta łazienka:yes:ona już jest piękna! A fachowca Masz niezłego bo wszystko wygląda idealnie, no i to układanie tych płytek to troszkę jak "koronkowa robota"...ach cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 28.06.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dropi cóż to za cudo powstaje , z uwidocznioną podłogą robią wrażenie te mugaty i filarki , robi się po prostu pięknie świetny fachowiec się Wam trafił (w promieniu ilu kilometrów on działa? chętnie bym go do nas przygarnęła ) już się nie mogę doczekać następnych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 28.06.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Na tym forum jest mnóstwo ślicznych łazienek, ale Twoja jest prześliczna ( a co to będzie jak ją wykończysz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 28.06.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 a ja tam wiedziałam:yes: że wyjdzie ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.06.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Narendilku, no faktycznie, nie przytuliła. Ale za to uśmiechnęła się do Ciebie szeroko A przytulasy z przyjemnością nadrabia dzisiaj Aguś, Anetko, dziękuję kochane Robota rzeczywiście żmudna, ale pan o dziwo nie narzeka. No, może oprócz dekorów i teraz podłogowych oktagonów. Nie wiem czy tylko mnie się takie trafiły, czy one zawsze takie są, ale w miejscu cięcia odpada trochę lakier. Na szczęście da się wszystko potem naprawić szlifowaniem, tylko pracy przy tym trochę więcej. Monisiu, dzięki wielkie! Kolejne fotki (mam nadzieję już z fugą i podłogą) będą pewnie dopiero w piątek. Dziś niestety znów praca do wieczora, bez szans na wyrwanie się gdziekolwiek A z tym przygarnięciem mówisz serio? Bo jeśli tak to mogę zapytać, tylko napisz mi na priv o jaką okolicę chodzi Soniu, jej, miło mi strasznie, że tak myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.06.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Mróweczko, dziękuję! To pewnie dzięki tym pozytywnym fluidom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.06.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dropu Dropku cóż ja tu ujrzałam http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifale lecicie z koksem:yes: zapowiada się fantastyczna nietuzinkowa łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts