Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olu, super, że Ci się podoba :D

Madziu kochana, nawet nie wiesz jak miło mi jest czytać to co napisałaś.

Aż kolorów nabrałam z przejęcia http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif Naprawdę.

Kamilciu, ja też jestem zadowolona z wykonania. Jednak nie należało w pana wątpić :)

Mugatko, pięknie dziękuję! :hug:

Chociaż tak całkiem sama tego nie wymyśliłam. Trochę zgapiłam z pewnej białej łazienki, którą kiedyś podrzuciła mi Yokasta :)

Yoka, widzisz jak mi skutecznie zrewolucjonizowałaś łazienkowe plany? Gdyby nie filarkowa fotka pewnie jeszcze długo głowiłabym się jak rozwiązać połączenie płytek przy wannie z tymi w pozostałej części łazienki. Jeszcze raz dziękuję za świetną inspirację :hug:

Narendilku, Adme, no to mam piękne komplementy do przekazania panu :D

Hazelku, cmok http://www.matrax.net/forum/images/keny/calus1.gif

Dropi cóż to za cudo powstaje :jawdrop:, z uwidocznioną podłogą robią wrażenie te mugaty i filarki :), robi się po prostu pięknie :)

świetny fachowiec się Wam trafił (w promieniu ilu kilometrów on działa? chętnie bym go do nas przygarnęła ;))

już się nie mogę doczekać następnych fotek

Narendilku, no faktycznie, nie przytuliła. Ale za to uśmiechnęła się do Ciebie szeroko :D

A przytulasy z przyjemnością nadrabia dzisiaj :hug:

Aguś, Anetko, dziękuję kochane :) Robota rzeczywiście żmudna, ale pan o dziwo nie narzeka. No, może oprócz dekorów i teraz podłogowych oktagonów. Nie wiem czy tylko mnie się takie trafiły, czy one zawsze takie są, ale w miejscu cięcia odpada trochę lakier. Na szczęście da się wszystko potem naprawić szlifowaniem, tylko pracy przy tym trochę więcej.

Monisiu, dzięki wielkie! Kolejne fotki (mam nadzieję już z fugą i podłogą) będą pewnie dopiero w piątek. Dziś niestety znów praca do wieczora, bez szans na wyrwanie się gdziekolwiek :(

A z tym przygarnięciem mówisz serio? Bo jeśli tak to mogę zapytać, tylko napisz mi na priv o jaką okolicę chodzi :)

Soniu, jej, miło mi strasznie, że tak myślisz :hug: