rere79 28.06.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Piękna łazieneczka powstaje. Farciaro, trafił Ci się spec. Trzymaj na niego namiary, bo mogę go potrzebować w dalszej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Pięęęęęknie tylko kiedy koniec...no kiedy... kiedy. Ja się już nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.06.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Karolku, Rere, Two, to jeszcze dla Was uściski Rere, a pewnie, że zatrzymam Będę potem miała świetny pretekst żeby Cię zwabić w odwiedziny *** A z nowości? U nas ostatnio już naprawdę czuć, że wszystko ruszyło pełną parą. Codziennie biegamy między pracą a budową, codziennie coś przewozimy, dowozimy, codziennie coś nowego trzeba kupić, znaleźć, załatwić... Myślałam, że większość rzeczy mamy już zorganizowaną, a tu na każdym kroku jakieś wydatki. Eh! Dzisiaj też uzbierało się trochę spraw do ogarnięcia. Z najważniejszych: - zamówiliśmy drzwi wewnętrzne - zrobiliśmy jakieś nieciekawe zakupy techniczno-budowlane i - złożyliśmy na próbę kilka ikeowskich szafek (a właściwie mąż złożył, mnie przydzielono trochę mniej odpowiedzialne zadanie podawania śrubek) Pan tymczasem walczył dzielnie z fugowaniem łazienki. Wstępnie miał nadzieję uporać się ze wszystkim w kilka godzin, ale kiedy już przystąpił do dzieła zapowiedział, że wcale nie będzie tak łatwo. I że pewnie utknie tam na cały dzień (podobno zadanie dość poważnie utrudniały cegiełkowe wypukłości, których ma już chyba przez to coraz bardziej dosyć). Postępów niestety nie uwieczniłam, bo przez łażenie tu i z powrotem okropnie zapaćkaliśmy podłogę. Nadrobię jutro, jak tylko ją trochę odgruzuję. A teraz kochani dobrych snów! I słonecznej soboty! Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.06.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Miłych snów Drop Będę jutro wyglądać nowej porcji fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.06.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Dropki czyli wpadłaś w fantastyczny wir wykończeniowo budowlany Człowiek czuje że żyje Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 No cóż wykończeniówka nas nakręca ...człowiek cieszy się każdą pierdołą jak dziecko!!a później ?to już tylko "nuda ,panie ,nuda":Dczekam z niecierpliwością na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Czekam w takim razie z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.06.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Już jestem, już mam zdjęcia Płytki co prawda brudne, podłoga też ciągle w odpryskach fugi, ale robi się coraz bardziej przytulnie (Uprzejmie nie zwracamy uwagi na rogi, bo nie skończone ). I podłoga - też nie zafugowana jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Och joj! Jak ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.06.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Och Dropi, ale ślicznie jak ja Ci zazdraszam tego glazurnika, mój tak spaprał te mugaty...a fugi to już masakra totalna była:sick: dobrze że chociaż u Ciebie moge oczy nacieszyć mugatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.06.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Pięknie jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Śliczności A co do nawiedzin, kiedyś się wprosze na kawkę żeby podziwiać Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.07.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 WOOOOW... Duch przeszłości w tej łazience zamieszkał. Super jest! Co to za wanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.07.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Drop z 5 razy wracałam do tych zdjęć i nagapić się nie mogłam... Jak Ty skończysz tą łazienkę to nam naprawdę z zazdrości coś złego się stanie, bo szczęka to już na mur do korekty będzie ... Ile MOCY nadają te filarki to szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.07.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Ile MOCY nadają te filarki to szok... święta prawda. Filarki nadały cały charakter łazience. Ślicznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dropku, jestem zakochana w Twojej łazience. A przecież będzie jeszcze piękniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 01.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Drop już jest pięknie, ależ mialyście pomysła z tymi filarkami, układ Twojej łazienki idealnie do tego pasujea wogóle to idziecie jak burza, trzymam kciuki za dalsze bezproblemowe postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 02.07.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 już zaczynam snuć plany dorobienia w mojej łazience takich filarków i łuku....ależ pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.07.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dropku cudnie ta Twoje łazienka wygląda już teraz ... a jak ją wykończycie ... jej nie mogę się doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.07.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) Narendil, Vesi, Anetko, Rere, Aniu, Mugatko, Two, Yoka, Słońce, So, Maju: bardzo, bardzo dziękuję za komplementy pod kierunkiem łazienki Muszę się Wam przyznać, że ogromnie cieszy mnie każdy etap - każda nowa cegiełka, każdy szlif, każdy paseczek fugi... Niby prozaiczne to zadania i niezbyt efektowne, ale zawsze trochę przybliżające nas do ostatecznego efektu. A przynajmniej do kolejnej (jeszcze przyjemniejszej) fazy ustawiania mebli, montowania baterii, oświetlenia... dobierania dodatków.... Trochę żałuję, że grzejnik będzie zwykły, deweloperski, ale może kiedyś uda się zamienić go na inny - ładniejszy i mniej kobylasty. No i ta pralka nieszczęsna ciągle mnie martwi. Niby będzie malutka, ale będzie na wierzchu. A to raczej takiej średniej urody element No chyba, że pooszczędzam jeszcze z 10 lat i kupię sobie takie cudeńko (choć może niekoniecznie w różu): http://bi.gazeta.pl/im/9/9131/z9131429X,Umywalka-wkomponowana-w-pralke-do-prania-firmy-SMEG.jpg Wtedy to niech sobie stoi nawet na środku Edytowane 23 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts