Drop_Inn 02.07.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Super jest! Co to za wanna? Aniu, wanna to Kaldewei Saniform Plus. Wygląda na porządną, żałuję tylko, że nie wzięliśmy większej - zmieściłaby się i byłoby bardziej symetrycznie. Najwyraźniej wybierając ten rozmiar miałam jakąś inną wizję zabudowy wokół, ale za nic nie pamiętam jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.07.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dropinko, W takiej łazience to będziesz brała kąpiel jak prawdziwa Królowa Już widzę Cię w pachnącej piance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.07.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Jaka śmieszna ta pralka w tym różu wygląda jak dla lalki Barbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.07.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 łazienkę już chwaliłam to teraz czas na pana glazurnika- naprawdę robota pierwsza klasa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.07.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 W takiej łazience to będziesz brała kąpiel jak prawdziwa Królowa Już widzę Cię w pachnącej piance Mmm... aż się rozmarzyłam... http://emoty.blox.pl/resource/bath2.gif Najchętniej już bym się w tej piance zanurzyła, a nie w kółko tylko prysznic i prysznic Jaka śmieszna ta pralka w tym różu wygląda jak dla lalki Barbie Haha, no rzeczywiście trochę zabawkowa. Ale są jeszcze kremowe i błękitne - te nie zalatują już tak bardzo Barbie łazienkę już chwaliłam to teraz czas na pana glazurnika- naprawdę robota pierwsza klasa O tak, mieliśmy naprawdę dużo szczęścia, że na niego trafiliśmy Pracuje szybko, dokładnie, w razie potrzeby znajduje skuteczne rozwiązania. Jak na razie nie znalazłam nic, do czego mogłabym się przyczepić (a dość mocno się starałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kochana jakie postępy:eek: idziesz jak burza Dropku Pralka fajna- sama się nad taką zastanawiałam, ale cena ponad 8 tys to lekka przesada:bash: Co do kolorów to dostepne są tylko dwie wersje- jak u niemowlaków- różowa i niebieska:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.07.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kochana jakie postępy:eek: idziesz jak burza Dropku Nie tyle ja, co pan Szczerze mówiąc w ogóle się nie spodziewałam, że to wszystko będzie działo się tak szybko. Jeszcze niedawno mieszkanie straszyło gołymi ścianami, a dziś mamy już prawie wykończoną łazienkę. Yay! Pralka fajna- sama się nad taką zastanawiałam, ale cena ponad 8 tys to lekka przesada Eh, chyba już prędzej sama coś podobnego skonstruuję niż te tysiące uzbieram Co do kolorów to dostepne są tylko dwie wersje- jak u niemowlaków- różowa i niebieska Hmm, a mnie wujek google pokazuje jeszcze taką opcję: http://i00.twenga.com/agd/pralka/smeg50-lbb14p-p_713204vb.jpg Chyba, że to jakiś wycofany wariant znów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.07.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Oprócz łazienki mamy już płytki w wiatrołapie Wyszło całkiem fajnie, w przeciwieństwie do zdjęć. Miałam nadzieję, że uda mi się w miarę dobrze oddać ich wielobarwną "urodę", ale dopiero teraz widzę jak bardzo są niefotogeniczne - w realu odcieni jest dużo więcej i przejścia między poszczególnymi kolorami nie są aż tak gwałtowne. Naprawdę o wiele lepiej to wygląda. Nie wiem, może kiedy uruchomię lepszy aparat efekty też będą lepsze... Popróbuję jeszcze, a tymczasem pokazuję co mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 04.07.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Mi się ta podłaga bardzo podoba. Wygląda tak kamiennie i naturalnie. Kojarzy mi się trochę z Hiszpanią. Świetnie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.07.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dropku, co Ty chcesz od tych fotek, przecież na nich jest piękna podłoga. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.07.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Łaaa śliczna ta podłoga czemu Ty jej wcześniej nie odkryłaś, zanim położyłam podłogę w swoim wiatrołapie. Baaardzo mi się podoba a to cieniowanie jest w niej najlepsze, dodaje takiej naturalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.07.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Super podłoga ...świetnie wygląda i jest na pewno praktyczna ,w ogole nie widac na niej brudu...Mam podobną na parterze,za wyjątkiem kuchni i łazienki ,czego bardzo żałuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.07.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 No fantastycznie wygląda ta podłoga w wiatrołapie, tak naturalnie, bardzo, bardzo sie mi podoba, tyle biadolenia było nad tymi płytkami gdy przysłali a wyszło super.... Ty chyba czarodziejka jakaś jesteś, bo pięknie Ci to wykańczanie wychodzi Dropi ,a co wy właściwie wykańczacie ? dom czy mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.07.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dziewczyny, cieszę się bardzo, że dostrzegłyście w tych płytkach coś ciekawego, mimo, że zdjęcia wcale temu nie sprzyjają Na żywo to wszystko wydaje się zdecydowanie bardziej stonowane, spokojniejsze. No i ta ich kamienna faktura jest trochę lepiej widoczna. Za nią właśnie lubię je najbardziej - mają idealną moim zdaniem strukturę "ciapatowatości" I rzeczywiście całkiem fajnie kamuflują kurz, chociaż jak widać na pierwszej focie tylko w umiarkowanych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.07.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dropi , a co wy właściwie wykańczacie ? dom czy mieszkanie? Mieszkanko W szeregówce, ale tylko w dolnej części segmentu. Góra to już odrębna własność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.07.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 piękna ta podłoga :)a te płytki to w jakim są rozmiarze? takie malutkie 10x10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.07.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dzięki Anetko Trochę większe - 20x20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.07.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dropku, nawet na zdjęciach widać, że się postarałaś Na żywo na pewno wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 04.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Czesc i czolem To teraz ja w rewanzu witam sie u Ciebie Jak juz pisalam zerknelam na poczatek i koniec Twojego watku i juz moge powiedziec, ze bardzo mi sie podobaja Twoje inspiracje a jeszcze bardziej ta podloga, ktora pokazujesz ostatnio. Jest pieeeekna Bede zagladac ! Stajesz sie moja pozycja obowiazkowa. Aha i cudne masz okulary w swoim avatarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.07.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dropciu przypomnij co to za płytki w Twoim wiatrołapie ? i jak myślisz - mogłabym sobie je ułożyć w kuchni pomiędzy szafkami bo BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO mi się podobają ... ich "brudoniewidoczność" jest bardzo kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts