Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Super jest! Co to za wanna?

Aniu, wanna to Kaldewei Saniform Plus. Wygląda na porządną, żałuję tylko, że nie wzięliśmy większej - zmieściłaby się i byłoby bardziej symetrycznie. Najwyraźniej wybierając ten rozmiar miałam jakąś inną wizję zabudowy wokół, ale za nic nie pamiętam jaką :rolleyes:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W takiej łazience to będziesz brała kąpiel jak prawdziwa Królowa :yes:

Już widzę Cię w pachnącej piance :D

Mmm... aż się rozmarzyłam... http://emoty.blox.pl/resource/bath2.gif

Najchętniej już bym się w tej piance zanurzyła, a nie w kółko tylko prysznic i prysznic

Jaka śmieszna ta pralka :) w tym różu wygląda jak dla lalki Barbie :lol2:

Haha, no rzeczywiście trochę zabawkowa. Ale są jeszcze kremowe i błękitne - te nie zalatują już tak bardzo Barbie ;)

łazienkę już chwaliłam to teraz czas na pana glazurnika- naprawdę robota pierwsza klasa

O tak, mieliśmy naprawdę dużo szczęścia, że na niego trafiliśmy :yes:

Pracuje szybko, dokładnie, w razie potrzeby znajduje skuteczne rozwiązania. Jak na razie nie znalazłam nic, do czego mogłabym się przyczepić (a dość mocno się starałam) :cool:

Kochana jakie postępy:eek: idziesz jak burza Dropku

Nie tyle ja, co pan ;) Szczerze mówiąc w ogóle się nie spodziewałam, że to wszystko będzie działo się tak szybko. Jeszcze niedawno mieszkanie straszyło gołymi ścianami, a dziś mamy już prawie wykończoną łazienkę.

Yay! :wiggle:

Pralka fajna- sama się nad taką zastanawiałam, ale cena ponad 8 tys to lekka przesada

Eh, chyba już prędzej sama coś podobnego skonstruuję niż te tysiące uzbieram :bash:

Co do kolorów to dostepne są tylko dwie wersje- jak u niemowlaków- różowa i niebieska

Hmm, a mnie wujek google pokazuje jeszcze taką opcję:

http://i00.twenga.com/agd/pralka/smeg50-lbb14p-p_713204vb.jpg

Chyba, że to jakiś wycofany wariant znów?

Oprócz łazienki mamy już płytki w wiatrołapie :wiggle:

Wyszło całkiem fajnie, w przeciwieństwie do zdjęć. Miałam nadzieję, że uda mi się w miarę dobrze oddać ich wielobarwną "urodę", ale dopiero teraz widzę jak bardzo są niefotogeniczne - w realu odcieni jest dużo więcej i przejścia między poszczególnymi kolorami nie są aż tak gwałtowne. Naprawdę o wiele lepiej to wygląda.

Nie wiem, może kiedy uruchomię lepszy aparat efekty też będą lepsze...

Popróbuję jeszcze, a tymczasem pokazuję co mam...

IMG_0046a.JPG

IMG_0051a.JPG

IMG_0052a.JPG

No fantastycznie wygląda ta podłoga w wiatrołapie, tak naturalnie, bardzo, bardzo sie mi podoba,

tyle biadolenia było nad tymi płytkami gdy przysłali :D a wyszło super....

Ty chyba czarodziejka jakaś jesteś, bo pięknie Ci to wykańczanie wychodzi :yes:

Dropi ,a co wy właściwie wykańczacie ? dom czy mieszkanie?

Dziewczyny, cieszę się bardzo, że dostrzegłyście w tych płytkach coś ciekawego, mimo, że zdjęcia wcale temu nie sprzyjają :)

Na żywo to wszystko wydaje się zdecydowanie bardziej stonowane, spokojniejsze. No i ta ich kamienna faktura jest trochę lepiej widoczna. Za nią właśnie lubię je najbardziej - mają idealną moim zdaniem strukturę "ciapatowatości" ;) I rzeczywiście całkiem fajnie kamuflują kurz, chociaż jak widać na pierwszej focie tylko w umiarkowanych ilościach :p

Czesc i czolem :) To teraz ja w rewanzu witam sie u Ciebie :) Jak juz pisalam zerknelam na poczatek i koniec Twojego watku i juz moge powiedziec, ze bardzo mi sie podobaja Twoje inspiracje a jeszcze bardziej ta podloga, ktora pokazujesz ostatnio. Jest pieeeekna :) Bede zagladac ! Stajesz sie moja pozycja obowiazkowa.

Aha i cudne masz okulary w swoim avatarze.