mugatka 14.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Wygląda przekonywująco podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Mi się wydaje, że pan jest niezłym specem;) Na zdjeciach wyglądają identycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.01.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cegła wygląda super! Panu możesz delikatnie zasugerować, że jak Cię wpuści w maliny, to mu takiej siary narobisz na jednym takim forum, że będzie musiał przerzucić się na handel pietruszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.01.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Drop Witam się u Ciebie :) Twoje klimaty bardzo mi się podobają więc będę często zaglądać . Ja z racji ciągotek mojego J do nowoczesności musiałam iść trochę w inną stronę - ale parę rzeczy uda mi się jednak przemycić - np czarno - białą szachownicę na podłodze w małej łazience . Cegła ma piękny odcień a kominek zapowiada się rewelacyjny - będę podglądać i kibicować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 16.01.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Mnie się bardzo podoba! Świetna cegła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki Dziewczyny! Chyba zatem mogę ze spokojem zdać się na radę pana konsultanta. admete: Miło mi bardzo, że się pojawiłaś. I cieszę się razem z Tobą, że w kwestii podłogi będzie "po Twojemu". Sama od dawna marzę o szachownicy, choć u mnie wybór ostatecznie padł na kuchnię. W ogóle strasznie jestem ciekawa Twoich wnętrz. Klasyka + nowoczesność brzmi jak niezłe wyzwanie, także chętnie podejrzę jak sobie poradziłaś. Na pewno wkrótce złożę Ci wizytę. yokasta: Serdeczne dzięki za zdjęcie! Kiedy przeglądałam Twój wątek zwróciłam uwagę na kominek, ale nazwę cegieł przegapiłam. Bardzo ładnie to u Ciebie wyszło - cegła wydaje się jasna i subtelna, a na takiej właśnie mi zależało. Chciałabym tylko trochę bardziej wyeksponować biel i szarość - mam nadzieję, że ciemna spoina pomoże. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam i Ciebie ateno! I dziękuję za głos w ceglanej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.01.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Spoinę planuję szarą, podobną do tej na pierwszym, "wzornikowym" zdjęciu. Nie chciałabym jednak całkiem ciemnej, takiej niemal czarnej, raczej coś zbliżonego do szarości na cegłach. Z zakupem na wszelki wypadek jeszcze się wstrzymamy, pewnie łatwiej będzie coś dobrać po zobaczeniu cegły. Szczególnie, że tak jak mówisz, partie trafiają się różne. Wystarczy, że na palecie któregoś koloru będzie więcej, a efekt już nie taki. Mnie bardzo zależy na tych najjaśniejszych, tylko coś mi się wydaje niestety, że w porównaniu do czerwonych mało ich. Dlatego tak liczę na szarą fugę. Fajnie, że jest ktoś, kto "przetestował" już ten model. Zawsze to pewniejszy zakup niż w oparciu o rekomendacje sprzedawcy. Też kupowałaś swoje w KMK-Klinkier? Mam nadzieję, że takie pomyłki nie zdarzają im się często. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jeśli zdecydujecie się na impregnację cegła też dodatkowo ściemnieje. My tego nie robiliśmy . :no: Impregnowaliśmy barek i słup ceglany - nic nie ściemniało:no: Impregnaty są rożne wystarczy dobrać odpowiedni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.01.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dobrze wiedzieć, bo o impregnacji jakoś zupełnie nie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dobrze wiedzieć, bo o impregnacji jakoś zupełnie nie pomyślałam. Koniecznie zaimpregnuj Drop, bo inaczej szybko się zabrudzi. Nie pamiętam nazwy naszego impregnatu, ale w każdym markecie znajdziesz takie. Zwróć tylko uwagę, żeby był taki, co nie zmienia koloru. Nasz wyglądał jak mleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.01.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 A czy (poza ewentualną zmianą koloru) impregnat wpływa jakoś na wygląd cegieł? Nie robią się po nim np. świecące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 A czy (poza ewentualną zmianą koloru) impregnat wpływa jakoś na wygląd cegieł? Nie robią się po nim np. świecące? Absolutnie nie robią się świecące:no: Po zaimpregnowaniu, cegła i fuga nie pylą i się nie brudzą- o to głównie chodzi;)Nasz był firmy STEGU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.01.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Dzięki agawi, szczególnie za namiar, bo jak widzisz w kwestii impregnatów zielonam. Jeśli nie ma skutków ubocznych, to chyba i ja się zdecyduję. Niech się kurz trzyma z daleka. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Dzięki agawi, szczególnie za namiar, bo jak widzisz w kwestii impregnatów zielonam. Jeśli nie ma skutków ubocznych, to chyba i ja się zdecyduję. Niech się kurz trzyma z daleka. :rolleyes: Nie ma za co Drop Impregnat na pewno nie spowoduje całkowitego nie brudzenia się, ale o wiele go zmniejszy, a i czyszczenie będzie łatwiejsze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.01.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Cegieł wciąż nie ma niestety, ale dziś dotarła inna przesyłka, chyba nawet jeszcze bardziej wyczekiwana. Przymierzałam się do tych zakupów dość długo, bo ciągle były jakieś ważniejsze wydatki. Ale w końcu są! Są, są, są! Całe i zdrowe. I dokładnie takie, jakie miałam nadzieję, że będą. A oto główny sprawca całego zamieszania: I kilka mniejszych sprawców (co by potem nie płacić ponownie za przesyłkę): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.01.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Piękne te nowe nabytki:jawdrop: Wieszaczek miodzio:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 19.01.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Nabytki super, z allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.01.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Rewelacyjny jest ten wieszak! No właśnie - skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.01.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Wprawdzie ja napisów i sztucznych przecierek nie lubię, więc wieszaczek i tabliczka ale za to niebieskie szkło po prostu prze-cu-dow-ne!!! Edytowane 19 Stycznia 2012 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts