Drop_Inn 06.07.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Nie, nie Okolice Twojej przyszłej budowy były dziś chyba bezpieczne. My póki co mieszkamy w zupełnie innej miejscowości - mniejszej I właśnie chwilowo straciliśmy prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.07.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ech ta pogoda. Rok w rok to samo się dzieje. Dropku, dobrze, że u Was nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.07.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Dropko - w kuchni tez widać postępy błyskawiczne i płytki w wiatrołapie bardzo fajne na wykończenie kominka czekam )) Ja zamówiłam na podłogi wszędzie ( tzn łazienki, kuchnia, wiatrołap i pierwszy przedpokój 0 oktagonalne i sie teraz zastanawiam, czy nie za nudno będzie... Mam jeszcze szansę na zmiane a dolnej łazience tylko na co... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.07.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Rere, Kami, dziękuję Ja trochę się bałam czy nie znudzą mi się te same płytki w łazience i w kuchni, ale teraz myślę, że to była dobra decyzja. A u Ciebie dolna łazienka to ta gdzie będzie Zola? Czy coś innego masz w planie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.07.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Dropko - Zola będzie w górnej. w dolnej na 90% zwyczajne białe kafle 20x20 - z Castoramy. choć do końca pewności nie mam głównie finanse wchodza tu w gre. w dolnej będzie bardziej "roboczo" - pralka, w szafce ukryty piec ( niestety ), dlatego cegiełki zdecydowałam dać w górnej. Na razie sen z powiek spędza mi wybór podłogi w pozostałej części domku... a u ciebie jakie będą w pokojach ( pisałaś i przeoczyłam czy jeszcze nie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.07.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Czyli możesz trochę zaszaleć z podłogą - do białych kafli sporo można dobrać, właściwie nie masz żadnych ograniczeń kolorystycznych U mnie we wszystkich pokojach (i w przedpokoju) będzie dąb bielony z Brilliance Floor: Właśnie dostaliśmy korzystną wycenę i niebawem będziemy zamawiać. A jeśli już o panelach mowa, dziś przez przypadek wstąpiliśmy do pewnego sklepu z podłogami drewnianymi i naoglądałam się tyyyle pięknych desek! Znalazłam przynajmniej 5, które wzięłabym bez namysłu (No, ale to może kiedyś. Na razie prawdziwe drewno na podłodze musi niestety pozostać w sferze marzeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.07.2012 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dropku nie zaglądała chwilkę, ale myślałam o Tobie i zastanawiałam się co tam u Was się dzieje Znalazłam przynajmniej 5, które wzięłabym bez namysłu Piszesz o jednej konkretnej firmie? czy to sklep z różnymi dechami? Buziaki z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.07.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dropku nie zaglądała chwilkę, ale myślałam o Tobie i zastanawiałam się co tam u Was się dzieje Piszesz o jednej konkretnej firmie? czy to sklep z różnymi dechami? Z róznymi Niestety za wiele z tych wszystkich nazw nie zapamiętałam, jedyna firma jaka utkwiła mi w głowie to Chapel Parket (mieli charakterystyczne, rysunkowe logo). Gdybyś chciała przejrzeć co jeszcze jest w ofercie, zostawiam link do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.07.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dropku - ja właśnie postawiłam na drewno. Poniewaz meble w większości będą z odzysku ( przez nas odnawiane - ale nie antyki ) i przeniesione z teraźniejszego mieszkania, a płytki w łazienkach w wersji mini - czyli tam, gdzie musza być to na podłoge drewniana wyskrobię. ale też problem mam - czy olej czy lakier głównie. Najgorzej, ze im więcej czytam tutaj o zaletach/wadach/pielęgnacji etc tym bardziej głupieję U ciebie kolor paneli super Ja myślałam o czymś nieco ciemniejszym, ale nie bardzo ciemnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.07.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 o matko! coraz piękniej się robiiii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.07.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dropinko PRZEPIĘKNIE wyszły płytki we wiatrołapie i widzę już kominek częściowo w ceglanej sukience . Czekam z przyjemnością na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.07.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 (edytowane) Kami, w kwestii rodzaju dechy niestety nie pomogę, bo kiedy okazało się, że u nas będzie jednak panel nie zagłębiałam się w temat. Wiem tylko jedno - bardzo Ci tego drewna zazdroszczę Dzięki Anetko Wiem, że do zrobienia jest jeszcze całe mnóstwo rzeczy, ale dla mnie to już zaczyna być ten etap kiedy 'budowa' powoli przekształca się w 'dom'. Ostatnio złapałam się na tym, że kiedy tylko stamtąd wracam, od razu chciałabym pojechać znowu. To chyba dobry znak, co? Ewuś, no tak, w końcu i ja doczekałam się cegiełek Byłam dziś obejrzeć zmiany w kolorze spoiny. Na szczęście wszystko idzie zgodnie z planem - fragment, który powstał w czwartek ma już ładny szary kolor. Ten z piątku jest jeszcze na etapie dosychania - w nieco ciemniejszym odcieniu, ale niedługo pewnie wszystko się wyrówna. A i dziękuję za podłogę Edytowane 23 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.07.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Dropku przychodzi własnie taki cudny czas kiedy zamiast na budowe jezdzimy do domu...na etapie wykonczeniówki każdy drobiazg cieszy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 08.07.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Drop_Inn wyśmienite wnętrza się u Ciebie tworzą! łazienka super, kuchnia i ta podłoga w wiatrołapie.. patrzę na nią i od razu przenoszę się w wyobraźni na plażę w Italii kominek też mnie zachwycił.... oj dużo się dzieje...baardzo dużo. .. i jak pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.07.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Dropko - a jaki kolor fugi masz na podłodze do oktagonalnych i do mugatów na ścianie? muszę zdecydować się szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Łojezu Dropku, jak ślicznie wyszła ta kuchenna szachownica:jawdrop: Bardzo mi się podoba:yes: Kominek też zapowiada się pięknie- bardzo lubię cegłę. A fuga jak nie będzie taka jasna jak wyschnie, to nawet lepiej, bo się strasznie brudzi. Dobrze ją zaimpregnujcie.Fajną podłogę znalazłaś- rzeczywiście wiele odcieni Ci pasuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.07.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Dropku, matko.... jak u Ciebie pieknie:jawdrop: jaaaaaaa:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.07.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ojaaaaaaa ale ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.07.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Nareszcie powstaje kominek byłam ciekawa jak wyjdzie i zapowiada się super Podłoga w kuchni już nadaje klimatu Fajnie wszystko szybko się zmienia, ja też odkąd w domku mamy podłogi jakoś cieplej myślę o tym moim miejscu na ziemi. Zrobiło się właśnie tak 'domowo' i już nie mogę się doczekać kiedy na ścianach pojawią się pierwsze kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.07.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ale gapa ze mnie.... Odwiedzam dzisiaj Twój wątek i patrze, a tu same szczeny na podłodze. Przesuwam wyżej i nic nie widzę. Wróciłam do poprzedniej strony i dopiero zauważyłam, żeś dała nowe fotki, a ja tu o pogodzie wyjeżdżam. Możesz mnie teraz http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif Dropku, powstaje cudny kominek, a w kuchni jest śliczna podłoga. No kurcze podoba mi się, choć wiesz, że to nie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts