Drop_Inn 12.07.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.07.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Madziu, przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłam, że przez ekscytację wizkami nie odpisałam na Twój przemiły post http://emoty.blox.pl/resource/oups.gif Na początek - cieszę się, że nadal zaglądasz. I dzięki za podłogę Niedawno pan skończył układać brakujący fragment, teraz jeszcze tylko fugowanie i gotowe O zdjęciach myślałam, a jakże. Niestety kinkiet mam nadal w częściach, a trzymanie ich do kupy przy lustrze i pstrykanie fotek jednocześnie przekracza trochę możliwości manualne moich rączek (no i nie wiem czy tak naprawdę chciałybyście oglądać zdjęcia z łapami w roli głównej) Dobra wiadomość jest taka, że niebawem planujemy łazienkowe malowanie, także jeszcze trochę i przedstawię Wam oba nabytki w miejscu docelowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 12.07.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dropko - ja czekam z niecierpliwością na dalsze odsłony łazienki A kuchnia kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.07.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Oj nie wiem, bo mąż właśnie przyniósł wiadomość, że na dalszy ciąg prac będziemy musieli trochę poczekać Płytki niby już są, ale została jeszcze do zrobienia zabudowa komina, dość istotna w realizacji kolejnych etapów. Pewnie skupimy się teraz na łazience - tam wszystkie kolejne zadania możemy uskutecznić sami. Jutro przyniosę też foto kominka. Postępy w większości nadzorował mąż, także sama jestem ciekawa jak to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.07.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 sama jestem ciekawa jak to wyszło My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 13.07.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, że dom zapowiada się świetnie, co już widać po kuchni i łazience, a sądząc po inspiracjach będzie bajka. Oczywiście będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.07.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 A jaką masz fugę u siebie w kuchni - jasną, ciemną? Mam jasnoszarą fugę na podłodze, ale miala być ciemnoszara,no cóż mówi sie trudno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.07.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Drop , Two jest niesamowita:), prawda? Sama nie wiem co bym wybrała......... A masz już wybrane mebelki? łóżko? Jaka jest odległość miedzy lampami gdyby miały być 2 sztuki na suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.07.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, że dom zapowiada się świetnie, co już widać po kuchni i łazience, a sądząc po inspiracjach będzie bajka. Oczywiście będę podglądać. Pendraczku, poznawanie gości to dla mnie zawsze wielka radość, także witam Cię z uśmiechem i zapraszam częściej. Drop , Two jest niesamowita, prawda? Prawda Nasz forumowy dobry duszek Sama nie wiem co bym wybrała......... A masz już wybrane mebelki? łóżko? Mam łóżko. A takie chciałabym mieć kinkiety: Nad resztą nadal myślę... Jaka jest odległość miedzy lampami gdyby miały być 2 sztuki na suficie? Kochana, sprawdzę jutro na planach. Albo w realu zmierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.07.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Dropciu jak tam łazieneczka, już zafugowana, pomalowana? oj śliczniutko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.07.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Zafugowana, ale nie pomalowana I tak pewnie na razie zostanie. Pan sobie poszedł, a mąż jutro wyjeżdża w interesach. Wcześniej niż za tydzień nie ruszymy... Edytowane 19 Listopada 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.07.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Aha, przytargałam w końcu obiecane foto kominka. Dajcie znać co myślicie, ja tymczasem zmykam odsypiać wczorajsze weselne tańce Do jutra! Edytowane 16 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.07.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) Dropko - a na jaki kolor malujecie łazienkę? na szaro? pewnie znowu przegapiłam :/ ceglana obudowa kominka mnie osobiście się podoba, bo ja ostatnio mam "fazę na cegłe". ale to zalezy, co dodatkowo będzie w pokoju - choć znając Ciebie na pewno wszystko ładnie "zagra" Edytowane 16 Lipca 2012 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.07.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ja też mam fazę na cegłę, więc jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 16.07.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jak ja kocham cegłę, Drop proszę nie kasuj tego wątku zanim ja nie wybuduję domu (czyt. przez co najmniej 10 lat), będę kopiować bezwstydnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.07.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Drop, kominek bardzo oryginalny i z mojej ulubionej cegły - bardzo fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 16.07.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ja myślałam, że inspirację kominkową wkleiłaś I to mówi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.07.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ja myślałam, że inspirację kominkową wkleiłaś I to mówi samo za siebie no ja tez najpierw tak myślałam dopiero wnikliwie przejrzałam, że wokół budowlany bałagan, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.07.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ja myślałam, że inspirację kominkową wkleiłaś I to mówi samo za siebie dokładnie to samo przeszło mi przez myśl... Drop jak zwykle powalasz piękny ten mhmmm piec -kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 piękny kominek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts