Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu, przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłam, że przez ekscytację wizkami nie odpisałam na Twój przemiły post http://emoty.blox.pl/resource/oups.gif

Na początek - cieszę się, że nadal zaglądasz. I dzięki za podłogę :hug: Niedawno pan skończył układać brakujący fragment, teraz jeszcze tylko fugowanie i gotowe :D

O zdjęciach myślałam, a jakże. Niestety kinkiet mam nadal w częściach, a trzymanie ich do kupy przy lustrze i pstrykanie fotek jednocześnie przekracza trochę możliwości manualne moich rączek (no i nie wiem czy tak naprawdę chciałybyście oglądać zdjęcia z łapami w roli głównej) ;)

Dobra wiadomość jest taka, że niebawem planujemy łazienkowe malowanie, także jeszcze trochę i przedstawię Wam oba nabytki w miejscu docelowym :)

Oj nie wiem, bo mąż właśnie przyniósł wiadomość, że na dalszy ciąg prac będziemy musieli trochę poczekać :( Płytki niby już są, ale została jeszcze do zrobienia zabudowa komina, dość istotna w realizacji kolejnych etapów.

Pewnie skupimy się teraz na łazience - tam wszystkie kolejne zadania możemy uskutecznić sami.

Jutro przyniosę też foto kominka. Postępy w większości nadzorował mąż, także sama jestem ciekawa jak to wyszło ;)

Chciałam się tylko przywitać i powiedzieć, że dom zapowiada się świetnie, co już widać po kuchni i łazience, a sądząc po inspiracjach będzie bajka. Oczywiście będę podglądać.

Pendraczku, poznawanie gości to dla mnie zawsze wielka radość, także witam Cię z uśmiechem i zapraszam częściej.

:welcome:

Drop , Two jest niesamowita, prawda?

Prawda :yes: Nasz forumowy dobry duszek :)

Sama nie wiem co bym wybrała.........

A masz już wybrane mebelki? łóżko?

Mam łóżko.

mateo1432-1633-thickbox.jpg

A takie chciałabym mieć kinkiety:

ES12FAR2-144_small.jpg

Nad resztą nadal myślę... :rolleyes:

Jaka jest odległość miedzy lampami gdyby miały być 2 sztuki na suficie?

Kochana, sprawdzę jutro na planach.

Albo w realu zmierzę :)

Dropko - a na jaki kolor malujecie łazienkę? na szaro? pewnie znowu przegapiłam :/

ceglana obudowa kominka mnie osobiście się podoba, bo ja ostatnio mam "fazę na cegłe". ale to zalezy, co dodatkowo będzie w pokoju - choć znając Ciebie na pewno wszystko ładnie "zagra" :)

Edytowane przez Kamilcia