AniaS79 26.07.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Decyzja już chyba podjęta, ale przyszłam głosować na trójkę i łamane drzwi Rany jak to pięknie na wizkach wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.07.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Wizualki coś pięknego ! Narendil jesteś po prostu niesamowita Ja też co prawda spóźniona ale głosuje za 3 piękna sypialnia będzie i jeszcze praktyczna w dodatku garderoba to super wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.07.2012 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dzięki dziewczyny wcale się nie spóźniłyście - wszelkie uwagi nadal mile widziane Chłonę je uważnie i buduję sobie szczegółową argumentację dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.07.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Drop po pierwsze chciałam się przywitać Podczytuję Twój wątek od kiedy sama zaczęłam remontować dom. Od niecałych trzech miesięcy jestem szczęsliwą posiadaczką garderoby i jest to jedno z najbardziej funkcjonalnych pomieszczeń w domu Ja wbrew większości zagłosuję na wersję nr 1, gdyż w 2 i 3 tracisz sporo miejsca, które zajmuje mini korytarz i drzwi. Ja w domu nie mam szaf dzięki garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 26.07.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 wizualki świetne, jestem za 3:)Nadrnil-szacun wielki:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.07.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Cześć jjana! Fajnie, że się odezwałaś. Zgadzam się, że 2 ostatnie wersje nie są idealne, jednak mimo wszystko znacznie mniej inwazyjne niż 1. Fakt, że trzeba sporo dobudować, ale... nie trzeba burzyć. A po tych niezliczonych zmianach i przeróbkach, które do tej pory przemyciłam, mąż już nie za bardzo chce słyszeć o kolejnych (szczególnie jeśli są skomplikowane i kosztowne) Zresztą ja sama też zaczęłam trochę rozsądniej podchodzić do wydatków od kiedy na nowo zapragnęłam tapety w koniczynkę Asiu, miło Cię znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dropciu wykonczeniówka to sztuka kompromisu pomiędzy piękne a rozsądna cena...to mówię ja ...ta której rozum wrócił rok po przeprowadzce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.07.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 O tak, doświadczam tego boleśnie niemal na każdym kroku Dobrze, że zawczasu zaopatrzyłam się w trochę dekoracyjnych drobiazgów, bo teraz pewnie nie byłoby na nie szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dropku, mąż wrócił? Buziaka dostał? Na garderobę się zgodził? Weź Ty mnie nie strasz z tymi wymiarami! Nie mam teraz dostępu do komputera, gdzie robiłam wizki, ale jutro na bank sprawdzę! To co w tej chwili pamiętam (bo mi się szafki nie chciały zmieścić ), to szerokość garderoby w wersji 3: 160 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dropkuja tez głosuję na trójeczkę sama mam garderobę przy sypialni i jest to REWELACYJNE rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dropciu wykonczeniówka to sztuka kompromisu pomiędzy piękne a rozsądna cena...to mówię ja ...ta której rozum wrócił rok po przeprowadzce;) O tak, Anetka dobrze prawi:yes: Uśmiałam się tylko Dropku będziesz z garderoby mega zadowolona- to jednak nie jest to samo co szafa:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.07.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 No to dorzucę jeszcze jeden argument dla męża: od kiedy są garderoby, ubrania mniej się walają po sypialni, bo zamiast rzucać je na krzesła, odkładamy (w większości przypadków;)) od razu do garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.07.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 No to dorzucę jeszcze jeden argument dla męża: od kiedy są garderoby, ubrania mniej się walają po sypialni, bo zamiast rzucać je na krzesła, odkładamy (w większości przypadków;)) od razu do garderoby Dla mojego męża byłby to argument przeciw Bo jeszcze by się okazało, że żona mu krzesełka w sypialni na portki nie postawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.07.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mój też z tych facetów, co to najchętniej w ogóle bez szafy by się obyli (i tak najwięcej jego ubrań kumuluje się przy desce do prasowania;)), ale z dwojga złego przynajmniej żona mniej marudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.07.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Cześć dziewczyny! Przepraszam, że będzie krótko, pośpiesznie i zbiorowo, ale mam dosłownie chwilę na skorzystanie z kompa. Po pierwsze (i najważniejsze)... udało się - robimy garderobę Prawdopodobnie w wersji 3, ale jeszcze nad tym debatujemy. Wykleiłam sobie też zaczątek sypialni. Podłoga, łóżko i kinkiety będą na pewno. Tapeta ze względu na cenę ciągle jeszcze stoi pod znakiem zapytania. Gdybyśmy wyrobili się w 1 rolce byłoby to znacznie bardziej realne, przy 2 sumka robi się już dość obciążająca. Dziś jedziemy jeszcze raz wszystko pomierzyć, także wieczorem powinnam wiedzieć coś więcej. Pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.07.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Mnie się ten "zaczątek" sypialni podoba I mnie. A pomysł na garderobę rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 29.07.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Taaak, ceny dość często są dobijające :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.07.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 i mnie się podoba i trzymam kciuki aby na 1 rolce się skonczyło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.07.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Mi też "zaczątek" sypialni bardzo siępodoba:yes:Ale w kwestii tapety muszę Cię zmartwić - jak widziałaś zapewne - u mnie na maleńkim fragmencie ściany.. a mimo to w dwóch rolkach to tak na styk się wyrobiliśmy:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.07.2012 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Dropku zaczątek świetny Jak te tapety takie drogie to musimy zwołać skład i zrobić wspólny szablonik http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Ja też miałam nadzieję że na moja ścianę w gościnnym da radę położyć jedną tapetę, Ale u mnie dochodzą jeszcze skosy, dużo odpada , u Ciebie prosto - może będzie na styk ??? Miłego poniedziałku, daj znać jak wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts