Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Dziewczyny! Miło mi strasznie to słyszeć. :D

Wszystkie nabytki są ze ScandiHome (http://www.scandihome.pl/). :)

Bardzo przyjemny sklepik. Naprawdę bardzo! Jest kolorowo, przecierkowo i mają sporo fajnych, skandynawskich mebli, których nie spotkałam nigdzie indziej. :yes:

Chyba właśnie za te meble najbardziej ich lubię, choć za meblowe ceny już niekoniecznie. W ogóle cenowo u nich bardzo różnie - są ramki na zdjęcia za grubo ponad 200 zł, ale są i drobiazgi za kilkanaście (jak dobrze, że chociaż te drobiazgi;)).

Jeśli o wieszak chodzi, to jest dosyć duży - mniej więcej na szerokość drzwi (gdyby ktoś potrzebował czegoś mniejszego, widziałam też wersję mini - z 3 haczykami). Teoretycznie miał być biały, ale mam wrażenie, że bardziej to krem niż biel.

Dla mnie w każdym razie idealny - dokładnie taki odcień, jaki lubię. :) A dla bardziej spragnionych kolorów są jeszcze dwie "mocniejsze" wersje: róż i turkus.

Edytowane przez Drop_Inn

Drop bardzo fajna strona, nie mają dużo towaru i niektóre propozycje bardzo drogie. Mnie zainspirowała półka na talerze i postaram się taka sobie zrobić za pomoca stolarza of course :)

No właśnie te ceny. :( Niektóre, moim zdaniem, zupełnie niepotrzebnie zawyżone. Dobrze, że człowieka choć na wazonik stać. ;););)

O ile nie znoszę napisów typu HOME, LOVE, BATHROOM i tego typu literkowców :p, o tyle ten ma w sobie coś mocno fajnego. Dobrą kawę bardzo sobie cenię, więc może taką tabliczkę postawię przy ekspresie? :-P

Takich napisów 3D też nie lubię, ale tabliczki bardzo. Wszelkie linki zatem mile widziane. :)

joliska: Szyld miodzio. :yes: I wygląda na to, że chyba właśnie zaoszczędziłam 4 zł. :lol2:

karolek: Dzięki! Ten zakup lubię zdecydowanie najbardziej. ;)

barbe-cue: O, super! No to idę trochę pobuszować. :popcorn:

A jeśli już o starych reklamach mowa, jakiś czas temu, mieszkając przez chwilę w UK, trafił mi się w salonie piękny szklany szyld Coca-Coli. Wysłużony był już trochę bidulek i obdarty, ale i tak strasznie się wtedy nakombinowałam jakby go tu ze sobą przemycić. ;)

(Happy endu oczywiście nie było - walizka nie ogarnęła takiego gabarytu i szyld musiał zostać).

Edytowane przez Drop_Inn

Dziewczyny, jest sprawa. :yes:

Czy jakimś niezwykłym zbiegiem okoliczności nie spotkałyście gdzieś kiedyś takiej tapety? :rolleyes:

tapeta%252520romby.jpg

Ile ja się takiej naszukałam:rolleyes:

Też zwariowałam na jej puncie jak ją zobaczyłam;)

Edytowane przez MagdaZZZ