barbe-cue 19.01.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Heheh ja napisy uwielbiam, zwłaszcza kawowe :D:D. A taką chcesz? Tzn. linka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Drop skąd takie piękne szkło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.01.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Wow Drop_Inn absolutnie wszystko z tych Twoich ostatnich zakupów bardzo bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a mi się wieszaczek baaaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Cześć Dziewczyny! Miło mi strasznie to słyszeć. Wszystkie nabytki są ze ScandiHome (http://www.scandihome.pl/). Bardzo przyjemny sklepik. Naprawdę bardzo! Jest kolorowo, przecierkowo i mają sporo fajnych, skandynawskich mebli, których nie spotkałam nigdzie indziej. Chyba właśnie za te meble najbardziej ich lubię, choć za meblowe ceny już niekoniecznie. W ogóle cenowo u nich bardzo różnie - są ramki na zdjęcia za grubo ponad 200 zł, ale są i drobiazgi za kilkanaście (jak dobrze, że chociaż te drobiazgi;)). Jeśli o wieszak chodzi, to jest dosyć duży - mniej więcej na szerokość drzwi (gdyby ktoś potrzebował czegoś mniejszego, widziałam też wersję mini - z 3 haczykami). Teoretycznie miał być biały, ale mam wrażenie, że bardziej to krem niż biel. Dla mnie w każdym razie idealny - dokładnie taki odcień, jaki lubię. A dla bardziej spragnionych kolorów są jeszcze dwie "mocniejsze" wersje: róż i turkus. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 19.01.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Drop bardzo fajna strona, nie mają dużo towaru i niektóre propozycje bardzo drogie. Mnie zainspirowała półka na talerze i postaram się taka sobie zrobić za pomoca stolarza of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.01.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 wiesz, że wczoraj oglądałam i chciałam kupić? A wiesz, że ja też? O ile nie znoszę napisów typu HOME, LOVE, BATHROOM i tego typu literkowców , o tyle ten ma w sobie coś mocno fajnego. Dobrą kawę bardzo sobie cenię, więc może taką tabliczkę postawię przy ekspresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Drop bardzo fajna strona, nie mają dużo towaru i niektóre propozycje bardzo drogie. Mnie zainspirowała półka na talerze i postaram się taka sobie zrobić za pomoca stolarza of course No właśnie te ceny. Niektóre, moim zdaniem, zupełnie niepotrzebnie zawyżone. Dobrze, że człowieka choć na wazonik stać. ;) O ile nie znoszę napisów typu HOME, LOVE, BATHROOM i tego typu literkowców , o tyle ten ma w sobie coś mocno fajnego. Dobrą kawę bardzo sobie cenię, więc może taką tabliczkę postawię przy ekspresie? Takich napisów 3D też nie lubię, ale tabliczki bardzo. Wszelkie linki zatem mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Yokasta, specjalnie dla Ciebie szyld Z Almi Decor, ten który kupiła Drop też tam jest http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/22503.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Fajne zakupy. Ekstra wieszaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.01.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Takich napisów 3D też nie lubię, ale tabliczki bardzo. Wszelkie linki zatem mile widziane. W tej kategorii jest sporo ładnych replik tabliczek reklamowych. Może coś Ci podpasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) joliska: Szyld miodzio. I wygląda na to, że chyba właśnie zaoszczędziłam 4 zł. karolek: Dzięki! Ten zakup lubię zdecydowanie najbardziej. barbe-cue: O, super! No to idę trochę pobuszować. A jeśli już o starych reklamach mowa, jakiś czas temu, mieszkając przez chwilę w UK, trafił mi się w salonie piękny szklany szyld Coca-Coli. Wysłużony był już trochę bidulek i obdarty, ale i tak strasznie się wtedy nakombinowałam jakby go tu ze sobą przemycić. (Happy endu oczywiście nie było - walizka nie ogarnęła takiego gabarytu i szyld musiał zostać). Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.01.2012 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ten z kawą bardzo by mi się u mnie widział Tylko, że mam małą ścianę a pomysłów na nią zdecydowanie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.01.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Co do tego sklepu internetowego - ceny rzeczywiście niezłe. Ale przynajmniej można czerpać pomysły i szukać realizacji gdzieś indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 20.01.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 kurcze bylam ostatnio W Almi, i nie bylo takich szyldow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.01.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dziewczyny, jest sprawa. Czy jakimś niezwykłym zbiegiem okoliczności nie spotkałyście gdzieś kiedyś takiej tapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 20.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Nie jest identyczna, ale może Ci się spodoba: link znajdziesz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.01.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Że też nie mogli jej trochę rozciągnąć wszerz... byłaby prawie taka, o jaką mi chodzi. Ale tak też jest nieźle. Dzięki za namiar barbe-cue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.01.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczyny, jest sprawa. Czy jakimś niezwykłym zbiegiem okoliczności nie spotkałyście gdzieś kiedyś takiej tapety? Ile ja się takiej naszukałam:rolleyes: Też zwariowałam na jej puncie jak ją zobaczyłam;) Edytowane 21 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Drop- nie mam siły szukać, ale tu jest zagłębie tapet i sprowadzą Ci wszystko co chcesz;)http://www.tapety-artfunk.ig.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts