iskanna 31.07.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Ależ ruszyłaś z kopyta Łazienka - wiadomo, ale kominek jest przegenialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.07.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 narendilku, ale fajny pomysł z tym kącikiem komputerowym Szkoda, że u mnie już się taki nie zmieści. Przeniesienie drzwi do sypialni na pewno warte przemyślenia - wszystko będzie znacznie bardziej pod ręką i może w końcu uda mi się zrealizować odwieczne marzenie posiadania tzw. barn doors Inspiracji milion sto: http://modernhomemodernbaby.com/wp-content/uploads/2012/03/Barn-Door-Backdrop-from-West-Elm.jpg http://homesweetblog.files.wordpress.com/2011/03/barn-door-house-beautiful-2.jpg http://www.themodernhome.com/wp-content/uploads/2011/02/diy-barndoor.jpg http://irene-turner.com/wp-content/uploads/meyer-davis-studio-inc-blue-barn-doors-indoor-interior.jpg http://yesprettyplease.files.wordpress.com/2012/01/vintage-sliding-doors.jpg?w=580 http://affairwithcolor.com/wp-content/uploads/2012/04/229346044_FCbyxBXb_c-400x600.jpg http://garrisonhullinger.com/wp-content/uploads/2012/02/Screen-Shot-2012-02-06-at-8.57.46-AM.png http://3.bp.blogspot.com/-xli8q1QTNGQ/ThUI7cfyozI/AAAAAAAADEU/yRlMmeRhzvE/s640/bhgbarndoor.jpg http://justspiffit.com/wp-content/uploads/2012/02/via-country-living.jpg http://seattletimes.nwsource.com/ABPub/2011/03/08/2014435921.jpg http://cdn.indulgy.com/C/o1/oE/252834966549879934dllt02J1c.jpg Kliknięcie w obrazek przekierowuje na stronę źródłową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.07.2012 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Cześć pysiu Po wczorajszo-dzisiejszych przemyśleniach chyba się z Tobą zgadzam. W garderobie przecież i tak zmieści się więcej niż we wszystkich planowanych wcześniej szafach razem wziętych. Niby tracę 1 komódkę w sypialni, ale zyskuję całe nowe pomieszczenie (Aaa, pamiętajmy też, że w przedpokoju powstanie kolejne, całkiem pokaźne szafisko, w którym na pewno jeszcze całkiem sporo uda się upchnąć). iskanno, ależ ja lubię dostawać od Ciebie komplementy http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 31.07.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dropp_Inn - mugaty tez mam, więc po prostu doceniam urodę w Twojej kompozycji. Ale kominek - to wielki ZAZDR, bo początkowo chciałam w pobielonej cegle (otoczkę, nie całość) i dałam się odmówić Panu Kominkowemu (względy praktyczne). A jak patrzę na Twój - to mi żal, że w złym momencie postanowiłam być spolegliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.07.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 narendilku, ale fajny pomysł z tym kącikiem komputerowym Szkoda, że u mnie już się taki nie zmieści. Dropku, głównie chodziło mi o to, żebyś zobaczyła wymiary tej garderoby: 1,5 x 1,5 metra Przeniesienie drzwi do sypialni na pewno warte przemyślenia - wszystko będzie znacznie bardziej pod ręką i może w końcu uda mi się zrealizować odwieczne marzenie posiadania tzw. barn doors O! Fantastycznie! Tylko jak to się ma do marzeń o tapecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.07.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Ale kominek - to wielki ZAZDR, bo początkowo chciałam w pobielonej cegle (otoczkę, nie całość) i dałam się odmówić Panu Kominkowemu (względy praktyczne). A jak patrzę na Twój - to mi żal, że w złym momencie postanowiłam być spolegliwa Mój pan kominkowy oczywiście też nie omieszkał skomentować, że cegła pod wkładem zaraz będzie czarna No trudno, mam już niepraktyczną czarno-białą podłogę, może jakoś zniosę i kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.07.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dropku, głównie chodziło mi o to, żebyś zobaczyła wymiary tej garderoby: 1,5 x 1,5 metra Tak też pomyślałam, bo u mnie kącik do pracy wypadłby pewnie w miejscu korytarzyka. O! Fantastycznie! Tylko jak to się ma do marzeń o tapecie? Haha, no to takie eleganckie barn doors by były (Zoba jaka szósteczka elegancka) A tak serio, jeśli kupimy tapetę to za drzwi pewnie i tak nie będzie miał już kto zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.07.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Haha, no to takie eleganckie barn doors by były (Zoba jaka szósteczka elegancka) A tak serio, jeśli kupimy tapetę to za drzwi pewnie i tak nie będzie miał już kto zapłacić. Fakt, nawet wzór pasuje Wiesz, drzwi nie zając, nie uciekną! Można bez nich pomieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 31.07.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dropko - barn doors - pierwsze słyszę ( widać, ze nieobeznana w temacie... ) ale podobają mi sie bardzo ! u mnie nie wcisne, ale super wszystkie z inspiracji Wątku swojego pewnie jednak nie założę, ale w tematycznych powklejam odpowiednie pomieszczenia - jak już będzie co wklejać Wy na kiedy planujecie przeprowadzkę? aa - i zaraziłaś mnie tym pikowanym zagłówkiem - póki co stare łóżko musi wystarczyc, ale kiedyś... kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.08.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Łał fajowe te drzwi A inspiracje jeszcze piękniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wieczorne buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.08.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Wątku swojego pewnie jednak nie założę, ale w tematycznych powklejam odpowiednie pomieszczenia - jak już będzie co wklejać Dobre i to. Już zaczynam przebierać nóżkami Wy na kiedy planujecie przeprowadzkę? Tak właściwie już dawno powinniśmy być przeprowadzeni Najpierw miało to nastąpić na wiosnę, potem w wakacje, jeszcze potem jesienią, a teraz sobie myślę, że jeśli zdążymy na Święta będzie super. aa - i zaraziłaś mnie tym pikowanym zagłówkiem - póki co stare łóżko musi wystarczyc, ale kiedyś... kto wie Za mną z kolei od jakiegoś czasu chodzi zagłówek ze ściętymi rogami. Taki jak ma Karolek, MagdaZZZ w swoim sklepie i taki jak Two sprawiła mi kiedyś na wizualce. Ale ten mój też w sumie ciągle lubię Łał fajowe te drzwi A inspiracje jeszcze piękniejsze! Dropko - barn doors - pierwsze słyszę ( widać, ze nieobeznana w temacie... ) ale podobają mi sie bardzo ! u mnie nie wcisne, ale super wszystkie z inspiracji Eh, ileż ja się nakombinowałam gdzie by je u siebie wcisnąć Najbardziej chyba zależałoby mi na czymś takim w salonie (wiem, że to dziwne, ale jakoś nigdy nie przepadałam za zupełnie otwartymi pokojami. Jeśli to możliwe wolę jednak mieć jakieś awaryjne zamknięcie, szczególnie kiedy pomieszczenie spełnia kilka funkcji). Niestety u nas nie ma tam w ogóle mowy o drzwiach przesuwnych - układ ścian na to nie pozwala Wieczorne buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dropko - sama już się doczekać nie moge, kiedy jakieś "ludzkie" fotki pstryknę na razie wszędzie 100 kilo pyłu :/ Ten brzeg z odcietych cegiełek został zagipsowany i w sumie całkiem ok to wyglada - na pewno lepiej niz z jakimis listwami metalowymi etc... Ogólnie płytkowanie na wykończeniu i zadowolona w sumie jestem, oprócz jednej rzeczy - chyba do skucia będzie na szczęście mały fragment - płytki 10x10 4x5 rządków. Strasznie grube fugi wyszły. Ja miałam nadzieję na przeprowadzkę pod koniec listopada, ale teraz nie wiem... strasznie dużo przed nami jeszcze - i to najważniejsze - dechy na podłodze i schody. Do tego wszelkie prace samodzielne w asyście dwójki urwisów - lekko nie ma Kolor do łazienki wybrany? u mnie bedzie z mieszalnika na bank, bo te gotowe za ciemne - jak na mój gust. Chce taki delikatny, świetlisty ten szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.08.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Hej Dropku co słychać oprócz tych pięknych inspiracji? Miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.08.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam z rana:) Dropku - wiesz, że taki tapicerowany zagłówek dość łatwo zrobić samemu? W necie jest tona tutoriali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Dzień dobry Znalazły się może jakieś dodatkowe centymetry? Dropku - wiesz, że taki tapicerowany zagłówek dość łatwo zrobić samemu? W necie jest tona tutoriali:) Ale z tego co zrozumiałam, to Dropka ma już łóżko. Chyba, że będzie demontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.08.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Kolor do łazienki wybrany? u mnie bedzie z mieszalnika na bank, bo te gotowe za ciemne - jak na mój gust. Chce taki delikatny, świetlisty ten szary Jeszcze nie, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wreszcie coś wybierzemy A Ty masz już jakieś konkretne typy? Z czego będziecie mieszać? Hej Dropku co słychać oprócz tych pięknych inspiracji? Miłego dnia:) Wnętrzarsko niestety nie za wiele. Zastój w pracach trwa i ma się dobrze, budżet się kurczy, perspektywa przeprowadzki oddala... Dobrze, że przynajmniej podłogę udało nam się wreszcie zamówić, bo był to jeden z większych wydatków jakie nam zostały. A! Jest jeszcze jeden pozytyw. Możemy ze spokojem jechać na urlop, nie martwiąc się, że nie będzie miał kto w tym czasie doglądać panów fachowców Dropku - wiesz, że taki tapicerowany zagłówek dość łatwo zrobić samemu? W necie jest tona tutoriali:) Ale z tego co zrozumiałam, to Dropka ma już łóżko. Od kiedy sobie tutaj z Wami plotkuję już to wiem Tyle, że jest dokładnie tak jak mówi narendil. Łóżko kupione (nówka sztuka) i trochę szkoda byłoby je tak od razu rozbebeszać Co innego za jakiś czas, kiedy już się opatrzy i wysłuży. Wtedy z wielką ochotą poddam je przeróbkom Dzień dobry Znalazły się może jakieś dodatkowe centymetry? Na razie żadnych, ale popracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 04.08.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Dropko - my własciwie zdecydowani byliśmy na Fluggera, ale dostałam info, że dobre sa farby Para ( chyba nie pomieszałam nazwy ) i sie musze z tematem zmierzyć w każdym razie Zolowa łazienka skończona ( jesli chodzi o płytkowanie ) i cudna jest. a kolor chce taki jasny szary, świetlisty choć na próbnikach nie ogladałam jeszcze. W każdym razie ona gotowa do malowania jest. Tylko czy dzieciaki pozwolą :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.08.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Też gdzieś kiedyś podczytałam, że Para dobra. Chyba nawet tutaj - na naszym forumowym podwórku U nas w kwestii farb będzie raczej oszczędnie - niewykluczone, że skończy się na zwykłym Duluxie. Normalnie pewnie kombinowałabym jak przemycić coś z wyższej półki. Jednak jeśli niższa choć trochę zwiększy szansę na wymarzoną tapetę, sięgnę tam bez żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.08.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Dropku ja powiem Ci szczerze nie wiem czy przepłacanie za farby ma sens. Sama się władowałam we Fluggera (i teraz muszę brnąć, bo odcienie...), ale Dulux wydaje mi się wystarczająco dobry. Brałąbym Duluxa + tapetę, którą chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts