Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Dzięki, dzięki :D

Bałam się, że może będą trochę małe (wiecie jak to u mnie jest z ogarnianem wymiarów)(:rolleyes:), na szczęście jest okej. Pasują :yes:

Mirelko, to dokładnie te same co na mojej pseudo-wizualce sprzed kilku stron.

Kupione w rodzimym sklepie, za przyzwoitą sumę.

Zaraz podrzucę Ci namiar.

sypialnia%2520wklejka1.jpg

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W sprawie farb postanowione (wreszcie!) - malujemy Beckersem :wiggle:

Łazienkę na pewno, a resztę jeśli dobrze pójdzie :rolleyes:

Wypatrzyłam 2 ładne kolory z gotowców - Star Dust i Misty Grey. Wstępnie bardziej skłaniam się ku pierwszemu, ale dla pewności spróbuję jeszcze przetestować oba.

Ah, jak dobrze, że to już odhaczone :D

ciekawe, czy ja nie mam tez tej próbki... bo sie zagubiłam już, hehe

Czekam na zdjęcia próbek !

ja dziś na giełdzie klamotów zakupy poczyniłam atrakcyjne :) Fotel bujany ( do przemalowania) i ramę od obrazu ( na lustro do górnej łazienki ) :) To na pocieszenie, ze nic w domku robić nie mogę, bo poparzyłam rękę...

Witaj Drop Inn - dzięki wielkie za poradę dotycząca fototapety do kuchni z butelkami mleka...

jeszcze się nie zdecydowałam na nią, bo nadal walczę z pomysłem na pokój córki...

ach nie jest to łatwe zadanie gdy rodzic za wysoko stawia sobie poprzeczkę i chce żeby kącik maleństwa był och i ach!

Ale za to mam już wybrane kafelki do łazienki dużej :) - obym się nie rozmyśliła do października - bo wtedy wkracza do nas kafelkarz :)

Niebawem je wrzucę.

Czekam na zdjęcia próbek !

Całkiem możliwe, że zamiast próbek będzie próbka - jedna :rolleyes:

Większość sklepów jakie dziś obdzwoniłam ma Star Dust, ale żaden nie ma Misty Grey. Dobrze chociaż, że to ten, który mniej mi się podobał.

ja dziś na giełdzie klamotów zakupy poczyniłam atrakcyjne :) Fotel bujany ( do przemalowania) i ramę od obrazu ( na lustro do górnej łazienki ) :) To na pocieszenie, ze nic w domku robić nie mogę, bo poparzyłam rękę...

'Yay' dla fotela i ramy, 'aj' dla poparzenia (mam nadzieję, że to nic poważnego:hug:).

Ja znalazłam kiedyś świetny bujak na allegro. Biały, także nawet nie trzeba by malować. Niestety u nas nigdzie się już taki nie zmieści.

Witaj Drop Inn - dzięki wielkie za poradę dotycząca fototapety do kuchni z butelkami mleka...

Do usług :)

A na miły początek jeszcze: :welcome:

Dropku kinkiet jest boooooooooooooooski!!!!!!!!!!!!!!

Kinkiet - OSOM, a cena jeszcze bardziej

:wiggle:

Mam jeszcze coś z wczorajszej wycieczki :)

Jak się okazuje w miejscach użyteczności publicznej też można położyć ładne płytki.

W toalecie jednej z przydrożnych stacji benzynowych znalazłam takie:

DSC00362a.jpg

(Zdjęcie z telefonu, przy fatalnym świetle)

Aż miałam chęć wypytać pracowników o model ;)

Dropko - całkiem przyjemne te płytki z drogi ;) i na pewno cena lepsza od Palazzo, hehe. choć widziałam je na żywo -i do wielkiej łazienki idealne są.

co do ręki - wystrzelił mi gorący dżem - dość bolesne, ale raczej nic poważnego, niemniej moczyć za bardzo nie można i detergentami podrażniać...

u mnie fotel to prawdziwa gratka - całe 87 zł :) a rama 10 ;) też nie wiem, gdzie się zmiesci, ale gdzieś wcisnę, zawsze marzyłam o takim

z próbkami farb wiem, że lipa - u nas też niestety mają bardzo słaby wybór albo wcale :/

Dropinko,

Ale mam zaległości okropne :(. Za rok nigdzie nie wyjadę, bo tyle się dzieje ;).

Cieszę się ogromnie, że będziesz miała wymarzoną garderobę. Ania miała fenomenalny pomysł, a jej wizualizacje są już chyba legendą na FM :).

Garderoba to fenomenalna sprawa.

Kinkiety bossskie :yes:.