Drop_Inn 13.08.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Fajowe plytki- osobiście przypominają mi kolekcję Zienia- Palazzo http://www.romax.waw.pl/images/djcatalog/20110325_164927_amand1_l.jpg O, faktycznie przypominają Tylko "stacjowe" trochę mniejsze niż "zieniowe". I środek mają chyba inny. co do ręki - wystrzelił mi gorący dżem - dość bolesne, ale raczej nic poważnego, niemniej moczyć za bardzo nie można i detergentami podrażniać... Eh, a wiesz, że na mnie w ciągu ostatnich dni wystrzelił 1) kompot, 2) karma dla psa (!) Na szczęście opatrunek nie był potrzebny, raczej prysznic u mnie fotel to prawdziwa gratka - całe 87 zł a rama 10 No co Ty mówisz! Normalnie za dychę to nawet ramkę na zdjęcie ciężko dostać Dla mnie te od Zienia mają zaburzone proporcje. I im dłużej patrzę na te wybrane do mojej malej lazienki tym bardziej je kocham http://i1.fmix.pl/fmi1545/b1ddbae40022d4644f32d979/zdjecie.jpg O tak, przepiękne są. W ogóle świetne masz oko do płytek Dropinko, Ale mam zaległości okropne . Za rok nigdzie nie wyjadę, bo tyle się dzieje Mnie za 3 tygodnie czeka to samo. No chyba, że deszczysko tak nas zaleje, że cały urlop spędzę w hotelu, z laptopem Cieszę się ogromnie, że będziesz miała wymarzoną garderobę. Ania miała fenomenalny pomysł, a jej wizualizacje są już chyba legendą na FM Oj, naszą Anię to ja z wdzięczności chyba na śmierć zaściskam Kinkiety bossskie Kinkiety tak szczerze mówiąc też trochę dzięki Ani () Dropi, Superowy kinkiet kupiłaś już dumam czy by dzieciakom do pokoju pasowały:D Moim zdaniem do dzieciaków będą świetne A, i jeśli chcesz, to przy jutrzejszych poszukiwaniach kibelka mogę rzucić okiem, czy nie ma próbki Twojej farby. Rzuć, rzuć proszę Potrzeba mi tylko Misty Grey, ten drugi ma jutro zdobyć mąż. Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.08.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dropku, wpadłam sie przywitac i nadrobic zaległosci:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.08.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Cześć hazelku Ja też muszę się w końcu do Ciebie wybrać, bo niedługo utonę w zaległościach http://www.matrax.net/forum/images/smilies/blush.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dropku,przecudne kinkiety upolowałaś!!!! gratulacje, i super, że dzielisz się namiarami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.08.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Cześć Sharlotko, fajnie, że zwabiła Cię moja kinkietowa miłość A dzielenie się z Wami to czysta przyjemność, szczególnie, że ze mną też się wcześniej podzielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.08.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Macie może jakieś sprawdzone impregnaty do fug? Najlepiej takie łatwo dostępne - do kupienia w markecie. Muszę się zabrać za to wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 14.08.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja używam od zawsze SANN profi - dostepne w kazdym "leroju". Dają radę, i jest całkiem wydajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.08.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dropku -witam się, ja jestem właściwie twoją cichą podglądaczką, ale parę stron musiałam odrobić Poproszę więc o kartę stałego pobytu. Bo strrrasznie dużo masz cudownych rzeczy- piękna podłoga w wiatrołapie, ma wspaniałe odcienie i zawadiacki rozmiar kominek w ukochanej przeze mnie cegle bardzo ociepla wnętrze:yes: łazienka ach, ale jestem nieobiektywna, bo dla mnie wszystkie białe kafle są przepiękne:lol2: łóżko super, namiar na kinkiet zapisany, może gdzieś znajdę na niego miejsce, nie rozumiem tylko skąd narzekania na jego cenę ( czy to były zachwyty) A pomysł na garderobę jest strzałem w 10!!!! brawo Ania! No pomyśl, w sypialni taka olbrzymia szafa? Niby to takie podniecające? A i w sprawie farb, chyba że już kupiłaś. Ja słyszałam, że te 2 firmy wchłonął Polifarb Dębica. I ponoć ich Śnieżka teflonowa jest bardzo dobra. I wiesz co u ciebie jest cenne? Ze szukasz pazura, pokazujesz, że retro nie musi być nudne i może wspaniale połączyć się z nowoczesnymi akcentami. Cmok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.08.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 cześć Dropku po wakacjach będę częściej zaglądać chętnie pomalowałabym też swoją łazieneczkę, na jakiś delikatny szary, bo teraz jest za biało. niestety mąz nie chce na razie słuchać o malowaniu, będę podglądać Twoje doświadczenia z odcieniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.08.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja używam od zawsze SANN profi - dostepne w kazdym "leroju". Dają radę, i jest całkiem wydajny. Dzięki. Sprawdziłam konkurencyjne forum - inni też polecają Będę wiedzieć czego szukać na półkach. Dropku -witam się, ja jestem właściwie twoją cichą podglądaczką, ale parę stron musiałam odrobić http://emoty.blox.pl/resource/th_WelcomeSign.gif Poproszę więc o kartę stałego pobytu. Bo strrrasznie dużo masz cudownych rzeczy- piękna podłoga w wiatrołapie, ma wspaniałe odcienie i zawadiacki rozmiar kominek w ukochanej przeze mnie cegle bardzo ociepla wnętrze:yes: łazienka ach, ale jestem nieobiektywna, bo dla mnie wszystkie białe kafle są przepiękne:lol2: Jej, jakie miłe ujawnienie, aż poczerwieniałam cała http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif namiar na kinkiet zapisany, może gdzieś znajdę na niego miejsce, nie rozumiem tylko skąd narzekania na jego cenę ( czy to były zachwyty) W zamiarze miały być zachwyty. Aż tak źle wyszło? A i w sprawie farb, chyba że już kupiłaś. Ja słyszałam, że te 2 firmy wchłonął Polifarb Dębica. I ponoć ich Śnieżka teflonowa jest bardzo dobra. To samo powiedział mi ostatnio pan w Casto I że gdyby miał brać farbę do siebie byłby to albo Beckers albo ta Śnieżka właśnie. Sprawdziłam nawet jak ona się przedstawia cenowo, ale Beckers jednak pod tym względem korzystniejszy. I wiesz co u ciebie jest cenne? Ze szukasz pazura, pokazujesz, że retro nie musi być nudne i może wspaniale połączyć się z nowoczesnymi akcentami. Mam tylko nadzieję, że nie namieszam za bardzo i mój "retro kącik" rzeczywiście będzie miał coś z retro cześć Dropku chętnie pomalowałabym też swoją łazieneczkę, na jakiś delikatny szary, bo teraz jest za biało. niestety mąz nie chce na razie słuchać o malowaniu, będę podglądać Twoje doświadczenia z odcieniami Czyżby mąż nadal męczył się z mugatami? Ja szczerze mówiąc mam już trochę dość tych "farbianych" dylematów. Liczę na to, że pierwsza próbka okaże się super, kupimy, pomalujemy i temat w końcu będzie można uznać za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.08.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam się w środę A pod tym, co napisała Natalka, to się podpisuję wszystkim kończynami! I wiesz co u ciebie jest cenne? Ze szukasz pazura, pokazujesz, że retro nie musi być nudne i może wspaniale połączyć się z nowoczesnymi akcentami. PS. W jednym z trzech () moich hipermarketów próbki nie było. Jutro zajdę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.08.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Cześć Dropku, nadrobiłam Cieszę się że pomysł z garderobą jest aktualny , zobaczysz same plusy tej przeróbki Temat farb przeczytałam dokładnie i też dostałam mętliku Niby też u mnie ma być jasno/biało, ale gdzieniegdzie chcę szarości czy beże i też pewnie będę miała problemy z wyborami tak jak ostatnio z fugami My zdecydowani jesteśmy na FLUGGERA , ale to dlatego że Marciny nie chcą malować Parą, dopiero co wymalowali dwa domy naszych znajomych . I mamy znajomego przedstawiciela, więc może dostaniemy dobry rabat Problemem będą tylko kolory Pokaż tą swoją próbeczkę szarości Kinkiet jest boski Buziaki zostawiam http://i1.fmix.pl/fmi1545/b1ddbae40022d4644f32d979/zdjecie.jpg Świetne te płytki. Nie trafiłam na nie wczesniej Pasowały by mi do dolnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.08.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 narendilku: Dzięki za te kończyny. A z próbkami u nas w hipermarketach też posucha. Dużo łatwiej coś dostać w mniejszych sklepach, takich tylko z farbami. adme: Witaj znowu urlopowiczko! Relacja z testowania będzie, obiecuję, tylko pewnie nie wcześniej niż w weekend. Jutro mam nadzieję uda mi się położyć Star Dust + ewentualnie jakiś inny, jeśli będą. Obfocę w sobotę lub niedzielę, już "na sucho". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.08.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 To ja już przebieram nóżkami na teściki farbami:lol:Co do impregnatów fug, to my robiliśmy jakimś marketowym (niestety nie pamiętam już nazwy) ale zmywa się go bardzo dobrze, chociaż fugi i tak się trochę brudza:mad: chyba jedynym wyjściem na czyste fugi jest myjka parowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dropku wpadłam na chwile, by nie narobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.08.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (Zdjęcie z telefonu, przy fatalnym świetle) Aż miałam chęć wypytać pracowników o model ale jazda. Te płytki oglądam na ścianie WC u moich rodziców już od 10 lat chyba ten model niestety wyszedł już z oferty Ale rzeczywiście są ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.08.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Aga: O myjkach parowych słyszałam dużo dobrego Bardzo poważnie rozważałam nawet zakup takiej. Teraz - wiedząc, że polecasz - będę rozważać jeszcze poważniej Natalko: Two: Noo, to już wiadomo po kim ten dobry gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.08.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Hej, hej! Wpadłam poczęstować urodzinowymi bąbelkami... ...i zmykam załatwiać sprawy W planach fryzjer, testowanie koloru na ścianach i ostatnie przedurlopowe zakupy. A wieczorem pewnie jakiś spontan. Do później! Niech to dla nas wszystkich będzie fajny piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.08.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 W sprawie farb postanowione (wreszcie!) - malujemy Beckersem Łazienkę na pewno, a resztę jeśli dobrze pójdzie Wypatrzyłam 2 ładne kolory z gotowców - Star Dust i Misty Grey. Wstępnie bardziej skłaniam się ku pierwszemu, ale dla pewności spróbuję jeszcze przetestować oba. Ah, jak dobrze, że to już odhaczone Dropku od razu melduję, że ja mam Star Dustem pomalowaną ścianę w kuchni i kibelek, a wcześniej miałam również sypialnię (co akurat możesz sobie zobaczyć na początku mojego wątku, bo czy w kuchni się ten kolorek załapał to nie pamiętam) Bardzo lubię ten kolorek I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 17.08.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Drop_InnNajlepszego:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts