Drop_Inn 19.08.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Kamilciu, u nas z tym Beckersem jest tak, że hipermarkety mają inną serię, reszta inną. Star Dust i Misty Grey widziałam w Castoramie, u mniejszych dystrybutorów są te, o których piszesz (niestety Casto nie posiada próbek, albo posiada, ale innych firm). * * * Byłam dziś obejrzeć Stony Grey po wyschnięciu. Niestety nie wyszło dobrze Mogę wręcz powiedzieć, że fatalnie. Szara poświata Duluxa ma ładny, wyrazisty odcień - lekko chłodny, "czysty". Stony Grey jest jakiś taki szarobury, nijaki, prawie jak wystająca jeszcze przy drzwiach wylewka. Wiem, że obiecałam Wam pokazać, ale przez pośpiech aparat w końcu został w domu. Przed urlopem powinnam tam jeszcze być, obiecuję wtedy grzecznie nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.08.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dropko - mnie własnie ten Stony Grey też nie podpasował wcale - oprócz zbyt ciemnego właśnie taki bury - nie wiedziałam, co w nim nie gra, dopiero mnie oświeciłaś a o tym, ze rózni dystrybutorzy mają różne kolory to nie wiedziałam - ja te próbki widziałam w LM i w Obi, więc tez w dużych sieciówkach my wreszcie w środę zaczynamy malowanie na razie dolna łazienka - kolor z Beckersa Satin Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.08.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Drop współczuję przygody z aparatem Najważniejsze że da się naprawić Gdzie będziecie się urlopować? gdzieś zagramanicą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.08.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dropko - mnie własnie ten Stony Grey też nie podpasował wcale - oprócz zbyt ciemnego właśnie taki bury - nie wiedziałam, co w nim nie gra, dopiero mnie oświeciłaś a o tym, ze rózni dystrybutorzy mają różne kolory to nie wiedziałam - ja te próbki widziałam w LM i w Obi, więc tez w dużych sieciówkach Może w takim razie tylko Casto ma inne? Albo to faktycznie jakaś wycofana seria... Chodzi o Vaggfarg Colour. Na stronie sklepu jest, nie ma za to u producenta. Dziwne... http://media.static.castorama.pl/media/catalog/product/cache/1/image/321x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/7/2/722999_1.jpg my wreszcie w środę zaczynamy malowanie na razie dolna łazienka - kolor z Beckersa Satin Blue. Super wieści - jest kolor, niedługo pewnie będą fotki U nas ciągle przestój, żadnych postępów. Są już drzwi, ale żeby je zamontować musimy najpierw mieć podłogę. A podłoga dopiero w drodze, pewnie jeszcze na trasie producent - dystrybutor. Drop współczuję przygody z aparatem Najważniejsze że da się naprawić Trochę szkoda, że dopiero po urlopie, ale lepiej wtedy niż wcale Gdzie będziecie się urlopować? gdzieś zagramanicą ? W tym roku bliziutko, bez szaleństw Najpierw Wilno, potem Trójmiasto. A pomiędzy Mazury (zza szyby samochodu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.08.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dropko - ważne, że w ogóle my w tym roku zrezygnowali przez budowe z urlopu i wiem, że to nie była jednak dobra decyzja... zmęczeni jesteśmy, a jak człowiek zmeczony to wolniej myśli i wolniej pracuje... no ale teraz to już się zmienić nie da - za 2 tyg szkoła się zaczyna. Co do farb to wg mnie to są jakieś stare wycofane - na naszych próbkach w Casto były daty ważności sprzed kilku miesięcy kupiłam jedna, nie pomyślałam, ze tak może byc - po otwarciu lała się woda i tylko na śmieci się nadawała... Uważaj na te farby - może być tak samo. co do zdjęc łazienki mojej... taaaa. - po malowaniu jeszcze i tak sporo roboty Moge ci na chwilę wrzucic tu zajawke, ale fotka kiepska - nie wiem, cyz nie zaszkodzi zamiast pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.08.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Nasz urlop też do ostatniej chwili stał pod znakiem zapytania, ale cieszę się strasznie, że jednak się gdzieś wyrwiemy. Choćby na chwilę. Na farby na pewno zwrócę uwagę. Mam nadzieję, że to nie jakaś stara partia, bo Star Dust u pysiaczka wygląda bardzo fajnie. Bez porównania lepiej niż Stony Grey A, no i pewnie, że wrzucaj fotki Bardzom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.08.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dropku smutna sprawa z aparatem ale dobrze, że wszystko się pozytywnie wyjaśniło, no i może jest szansa, że serwis naprawi Urlopik fajnie się zapowiada, nałapiecie słoneczka i odetchniecie morską bryzą będzie więcej sił na przeprowadzkę A Wilno też bym z chęcią zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Wilno? Super! Piękne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.08.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Fajne Więcej TU. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.08.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dzień Dobry ... wpadłam przywitać się po urlopowo ... widzę,że urodzinki koleżanka miała, w takim razie bardzo spóźnione, ale bardzo szczere życzonka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.08.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dropku -buziaczki zostawiam i dużo słonka na wakacjach życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.08.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ależ by mi się dzisiaj taka dziura przydała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 20.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Spóźnione życzenia! I powodzenia z farbami - mi się przez przypadek udało kupując białą farbę (bo się bałam porażki z szarością) otrzymać finalnie idelaną szarość (karma!). Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Iskanno - z pigmentem kombinowałaś? Dropko - fotek chyba nie będzie, bo ja myslałam, że tutaj te małe to można bezpośrednio z kompa wrzucic, ale wszedzie w instrukcjach mam przez serwer wewn podane, a ja nie lubie się w to bawić, wrrr... miałam konto na Tinypic kiedyś, ale sie teraz dostać nie mogę, wrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.08.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Kamila, ależ możesz bezpośrednio z komputera wgrać, tylko zdjecia muszą mieć małe rozmiary, jeśli są za duże skompresuj je gdzieś osobno i wgrasz na pewno:)acha i nie da się wiecej niż 5 fotek wgrać na jeden post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.08.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Maju, bardzo dziękuję Ty po urlopie, a ja się właśnie zbieram. No, w sumie w piątek dopiero, ale coś tam już powoli ogarniam. Natalko, dzięki Pogodowe życzenia i kciuki bardzo nam się przydadzą. Wiadomo jak to na Pomorzu... Aniu, wszystko dobrze? Ja o czarnej dziurze marzyłam w dzieciństwie - po tym jak się naoglądałam Looney Tunes Iskanno, dzięki i... dzięki (za życzenia i kciuki) Faktycznie pisałaś kiedyś, że z bieli niespodziewanie wyszła Ci szarość. Może przyjedziesz do mnie coś wybrać? Hmm? Kamilciu, a nie masz tak, że po kliknięciu ikonki z drzewkiem pojawia się opcja 'from computer'? Sama nigdy nie próbowałam tędy wrzucać, ale powinno działać Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.08.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ło i tu była imprezka no to i ja się dołączam do życzeń choć mocno spóźnionych Najlepszego oraz szybkiej przeprowadzkihttp://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/%C5%9Awi%C4%99ta/Urodziny/001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.08.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Spóźnione życzenia też lubię Dzięki Karolka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 21.08.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) uwaga - próbuje - łazienka górna i druga fotka - część "kibelkowa" w łazience dolnej i próby koloru - zdjęcie baaardzo robocze Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 21.08.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 oczywiście pod koniec dnia usunę, zeby nie zasmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts