Drop_Inn 21.08.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 O, super, że z fotkami się udało Cegiełki - wiadomo, kocham, z Twoimi nie może być inaczej Ale jakie te kibelkowe fajne Masz może jakieś zbliżenie? Zaintrygowała mnie bardzo ich faktura. Co to za kolor po prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 21.08.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dropko - mam zbliżenie, ale na drugim kompie, stacjonarnym, a on wyłączony, bo zaraz na budowę zmykamy ten kolor po prawej to własnie Beckersa Satin blue - i na niego malujemy. Niby niebieski, ale odcien w turkus i taki przygaszony lekko. Sporo bieli w tej łazience bedzie - mam nadzieję, ze z tym kolorem nie bedzie zbyt "niebowo" a z płytkami w czesci kibelkowej to przeboje były, bo tam kazda płytka z innej parafii podstawa to 10x10 białe z opoczna, cienki pasek i grubszy zwieńczający to jakieś wycofane już chyba z Opoczna też, a ten pasek z fakturą to z Paradyża - Ton bianco struktura A ( tylko na stronie dali złe zdjęcie - to faktura taka jak w pozostałych kolorach serii A ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.08.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam nadrabiam zaległości i widzę że temat szarości na ścianie ciągle w toku Spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe Nie wiem czy pomogę czy bardziej namieszam bo wybrałaś już Beckersa ale jestem baaaaaaardzo zadowolona z mojej szarości więc się wtrące i polecam Dulux Night Jewels nr 4 (mieszalnik), mieszałam na bazie białej farby przeznaczonej do kuchni-lazienki Kolorek jest taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.08.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 W tym roku bliziutko, bez szaleństw Najpierw Wilno, potem Trójmiasto. A pomiędzy Mazury (zza szyby samochodu) No coś Ty - piękna wycieczka Wam się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 21.08.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 drop_inn sprawdź proszę skrzynkę, bo nie wiem czy zamawiać czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.08.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Kamilciu: kolor wydaje się ładny, pasuje do tych płytek Ja się zastanawiam czy nie zrobić miętowego lustra - jak tu, tylko bez przecierek: http://4.bp.blogspot.com/-ElgQkro3DlY/T8Ixh_Ps-hI/AAAAAAAADPo/23bjrgWVO7I/s640/%25C5%2582azienka+w+mi%25C4%2599cie+008.jpg. Obecny odcień przy mugatach wygląda żółto - taka trochę pożółkła biel. Mugatko: Twój kolor ścian jest jednym z moich ulubionych. Przepięknie współgra z mugatami, eksponuje dodatki... naprawdę trudno o bardziej trafione połączenie (Dobrze widzę, że on lekko wpada w turkus? Czy to tylko moja wyobraźnia?) Aguś: ależ ja nie narzekam wcale Bardzo lubię spacerki po pięknych miastach, bardzo lubię morze... Cieszę się, że uda nam się gdzieś wyjechać mimo wykończeniowego "ciężaru" Monisiu: już puszczam privka I przepraszam, byłam pewna, że odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 22.08.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 dropko - u mnie ten kolor bardziej wygląda na niebieski z odcieniem turkusu niż na miętę - ale wiem skąd on, tzn kto własciciel fotki i mieszkania - baaardzo lubie tam zaglądać i ten kolor na pewno z Mugatami fajnie się skomponuje ja z kolei z ta ramą do lustra zdobyczną mam problem, bo szary na szarej ścianie - zginie, biały jakos tak te detale lustra zaciera - przecierki będa chyba czy jak :/ albo dwukolorowe. za to super szafkę pod blat biurka dla starszaka zrobiłam ! tzn jeszcze nie dokończyłam, ale już mi się podoba też zdobycz z targu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.08.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 No tak, przecież nawet z nazwy jest niebieski Chyba nie powinnam wierzyć mojemu monitorowi - zdecydowanie za wiele odcieni wpada w miętę lub turkus Co do bloga, ja też przepadłam kiedy na niego pierwszy raz trafiłam. Co prawda kuchnia i sypialnia są jak dla mnie trochę zbyt słodkie, ale bardzo lubię łazienkę i przedpokój właścicielki. Mam nadzieję, że metamorfozę Twojej szafki też można będzie gdzieś obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Cześć Dropku nadal szare dylematy niedługo i mnie to czeka więc ciekawa jestem wszelkich szarych odcieni. Jak lustro nie gra kolorem to pewnie, ze przemaluj turkus czy mięta dodadzą charakteru łazieneczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.08.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Drop_Inn Mugatko: Twój kolor ścian jest jednym z moich ulubionych. Przepięknie współgra z mugatami, eksponuje dodatki... naprawdę trudno o bardziej trafione połączenie (Dobrze widzę, że on lekko wpada w turkus? Czy to tylko moja wyobraźnia?) zdecydowanie Twoja wyobraźnia nigdy, w żadnym świetle nie dojrzałam w tym kolorze innych odcieni niż szarość ale może ja jakaś daltonistka jestem dziękuje za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.08.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 No właśnie już doczytałam na ich stronie, że to neutral Wychodzi na to, że mam jakiś mało wiarygodny monitor. U Kamilci też w błękicie dojrzałam miętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.08.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Może Ty widzisz to, co chcesz widzieć I jeszcze nie wiesz, ale tak naprawdę szukasz mięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 22.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Dropko - znakiem tego - jak Ania prawi - trzeba ci czegoś miętowego w domku i już a metamorfoze szafki - jak i innych moich przeróbek na pewno pokaże na blogu MAM PYTANIE - chcę zrobic wieszaczki do łazienki - mam owale z mdh-u do samodzielnego pomalowania, szukam haczyków - czarnych najlepiej, delikatnych dość do przykręcenia do nich - może podczas buszowania w necie gdzieś się Wam rzuciły w oczy? ja na razie szukam bezowocnie Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 O! seteczka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-805783.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.08.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Może Ty widzisz to, co chcesz widzieć I jeszcze nie wiesz, ale tak naprawdę szukasz mięty Dropko - znakiem tego - jak Ania prawi - trzeba ci czegoś miętowego w domku Haha, tak też może być Mięta od początku była w mojej łazienkowej czołówce (tuż po szarości). Widać nie wyszła mi tak całkiem z głowy MAM PYTANIE - chcę zrobic wieszaczki do łazienki - mam owale z mdh-u do samodzielnego pomalowania, szukam haczyków - czarnych najlepiej, delikatnych dość do przykręcenia do nich - może podczas buszowania w necie gdzieś się Wam rzuciły w oczy? ja na razie szukam bezowocnie Tak na szybko mogę Ci polecić sklep Domex. Mają sporo ładnych uchwytów meblowych, może haczyki też O! seteczka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-805783.gif O! Dobrze, że czuwasz No to: http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dj.gif A ja zmykam: http://forum.barcis.pl/images/smilies/pranie.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/prasowanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 22.08.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dzięki - zerknę w wolnej chwili , prasowanie rano przerobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 O! Dobrze, że czuwasz Nie tylko czuwam ale i sama sobie poleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.08.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dropku - szukałam swojego łóżka sypialnianego i znalazłam. Na te nieszczęsne skosy szukam kinkiecików (usunę):http://img651.imageshack.us/img651/8126/dscf5733p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.08.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Two: http://forum.barcis.pl/images/smilies/okdouble.gif Mirelko: Wybacz, że dopiero teraz, ale jestem totalnie do tyłu z przygotowaniami. Przed pracą prasowanie, po pracy prasowanie... uff Co do lamp tak szczerze Ci powiem, że nie wiem czy one sprawdzą się na tych skosach. Wysunięte będą Ci świecić pewnie jakoś w brzuch, zasunięte stracą cały swój urok. Można ewentualnie rozsunąć i skręcić trochę klosik, ale wtedy światło może bić prosto w twarz. Kurcze, no nie wiem co Ci doradzić. Jeśli chcesz sprawdzę jak długie są po rozłożeniu, to sobie spokojnie przymierzysz (wspominałaś, że masz harmonijkowe lustro - może ono Ci zwizualizuje sytuację) Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.08.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Uff, chyba zdążyłam na setke http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-731315.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts