shoogunn 04.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam Nie jestem architektem, ale postanowiłem pomoc moim rodzicom w odzyskaniu przez mieszkanie funkcjonalności. Generalnie mieszkanie znajduje się w około stuletnich po niemieckich szeregowcach. Do mieszkania została dobudowana dobudówka, zrobiłem rysunki. Myśle nad wstawieniem ścianek działowych. Jest to mój pierwszy post na forum, proszę więc o wyrozumiałość. Forum jest naprawdę bardzo rozbudowane, a ja nie jestem wielkim znawcą zagadnień architektonicznych. Gdyby ktoś chciał mi pomóc, lub chciał rzucić okiem na plan mieszkania to proszę o kontakt na email [email protected] PozdrawiamShoogunn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Postaraj się wrzucić tu Twoje rysunki, to z pewnością pojawią się głosy i propozycje. Obawiam się, że na maila może nikt nie odpisać (a może się mylę?). Wśród użytkowników Forum dominują osoby, które mają własne doświadczenia z budowy, remontu, przebudowy, aranżacji. Nie są architektami i wielkimi znawcami, ale z pewnością mogą coś doradzić . Co dwie głowy... Zachęcam więc do rozwinięcia tematu i podania więcej szczegółów w postaci rzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts