nemi 05.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 arrass a może przez http://imageshack.us/ będzie Ci łatwiej - wgrywasz fotkę z komputera, klikasz "prześlij teraz", a później wrzucasz link, który pokaże Ci się, przy napisie "kod forum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 05.01.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) nie daje mi spokoju... próba - kolejna zresztą jesli się uda to waszym oczom ukarze się krzew, który chciałabym posadzić w ogrodzie. Widziałam go przypadkowo, cyknęłam zdjęcie (listopad 2011) a teraz zastanawiam sie gdzie roślinkę znaleźć i co to jest? Edytowane 5 Stycznia 2012 przez arrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 05.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Kobiety, dzieki za podpowiedzi.Poczytałam,że z picaso tak jest, raz zdj wchodzą , raz nie. dopiero się uczę, więc może sama coś mieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 05.01.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 witam, mam ten sam problem - chcę wstawić zdjęcia z picassa, ale jak .....? jak już opanujesz to proszę podziel się wiedzą powodzenia może zrobię drugie podejście to podzielenia się z Wami moimi wnetrzami powyżej magda1412 podpowiedziała mi jak to zrobić i działa. U mnie zamiast właściwości wyświetla się - pokaż inform o obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 05.01.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) tapeta http://www.johnlewis.com/230886443/Product.aspx?SearchTerm=RecentlyViewedList może do kuchni,może do jadalni? a taką juz kupiłam http://www.johnlewis.com/230561275/Product.aspx też jeszcze nie wiem w jakim celu chyba jakiś syndrom wicia gniazdka, ale to chyba charakterystyczne dla kobiet w ciąży Edytowane 5 Stycznia 2012 przez arrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 O widzę, że znajome sklepy i strony odwiedzasz . Johna Lewisa lubię, choć tani nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 06.01.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 O widzę, że znajome sklepy i strony odwiedzasz . Johna Lewisa lubię, choć tani nie jest Dlatego szukam okazji. Boję się tylko żeby nie nachomikować zbyt wielu rzeczy, które później okażą się niepotrzebne lub nie pasujące do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 06.01.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Migawki z obecnego mini mieszkania. Czerwonych dodatków pozbywam się powoli...przejadły się Reszta kolorów chyba pozostanie bez zmian i będzie przeniesiona do oliwki ponieważ : 1. Dobrze się czuję w ich otoczeniu czuję. 2. Zmienia się humor - wystarczy wymienić kilka kolorowych dodatków i wnętrze zmienia wygląd 3. Nie ma większego znaczenia na jaki styl wnętrza postawisz, te kolory są dobrym wyborem dla większości z nich. czy się mylę? Nie zdecydowałam jeszcze czy pasy, kwiatki, kropki a może zebra? Jakiś wzorek by się przydał, no i dadatkowy kolor: błękit, musztarda albo odrobina różowego. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez arrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 06.01.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Będę podglądać, bo też buduję Oliwkę...i jestem na tym samym etapie:)...super, pewnie coś podglądnę i się zainspiruję...pozdrawiam oliwkowiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 06.01.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Będę podglądać, bo też buduję Oliwkę...i jestem na tym samym etapie:)...super, pewnie coś podglądnę i się zainspiruję...pozdrawiam oliwkowiczkę Bardzo sie ciesze, napisz co słychać na budowie? Dużo zmian w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 06.01.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) to kilka inspiracji zbieram pomysły mając nadzieję, że uda się coś podobnego stworzyć w oliwce, chociaż kuchnia w niej malutka http://media-cdn.pinterest.com/upload/225954106274208059_cKnkS88x_c.jpg WOW SZARE krzesła z musztardą - mnie się podoba Edytowane 6 Stycznia 2012 przez arrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Widzę moje klimaty kuchenne (tj. moje inspiracje ). Z miłą chęcią będę zaglądać Aż jestem rządna informacji - jak duża będzie kuchnia, co na podłodze, skąd ta kuchnia, jakie planujesz oświetlenie ? Edytowane 6 Stycznia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 06.01.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witaj Sylwio! - imienniczko mojej małżonki. Piękna ta Oliwka z ytonga. Czy możesz napisać jaką macie grubość ścian tj. betonu komórkowego?, a może to energo 36,5 ?, jaki strop (nadproża wyglądają na "gotowce") - OGÓLNIE CZYŚCIUTKIE MURY MACIE! - i co na dach planujecie: blaszka czy dachówka?My jesteśmy na etapie zakupu materiału i jeśli pogoda pozwoli zaczynamy od lutego więc teraz same dylematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 06.01.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 yokasta - witam i proszę o pomoc w wyborach Podłoga kuchnia, jadalnia, przedpokój - chciałabym szare kafle (nie kwadratowe) lub biało czarne, ale to mniej realna opcja - szukam kafli, praktycznych w utrzymaniu czystości salon a raczej salonik - ciemna deska - nie wiem jaka i jak ciemna? Kuchnia - studio mebli kuchennych - studio wybrane, kuchnia nie, a muszę się z tym pospieszyć bo kolejne decyzje czekają na podjęcie (tzn elektryka) oświetlenie - kolejna niewiadoma, nie mam pojęcia !!! zwołaj kobietki z zaprzyjaźnionych wątków, może pomożecie, POMOŻECIE? Czytając wasze fora zrozumiałam jak ważne jest oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Oświetlenie jest ważne, ja mam jedną nietrafioną lampę ale pasuje i da się żyć, był to jakiś kompromis miedzy marzeniami a tym co było pod ręką i ilością pieniędzy w portfelu. Kochana, musisz sama zawołać kobietki bo mam teraz łącze internetowe jak przez telefon i ledwo widzę jak mi się literki rysują. Kafle szare - fajny wybór ale zależy od wzoru/odcienia etc. Czarno-białe są ciężkie od utrzymania czystości (co oczywiście nie przeszkodziło mi w posiadaniu karo w łazience ). W każdym razie znacznie łatwiej utrzymać czyste białe kafle niż czarne . Przy ciemnych deskach nie pomogę bo oprócz tego, że nie lubię to kompletnie się nie znam . Już podłoga na trzecim zdjęciu wydaje mi się ciemna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 06.01.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witaj Sylwio! - imienniczko mojej małżonki. Piękna ta Oliwka z ytonga. Czy możesz napisać jaką macie grubość ścian tj. betonu komórkowego?, a może to energo 36,5 ?, jaki strop (nadproża wyglądają na "gotowce") - OGÓLNIE CZYŚCIUTKIE MURY MACIE! - i co na dach planujecie: blaszka czy dachówka? My jesteśmy na etapie zakupu materiału i jeśli pogoda pozwoli zaczynamy od lutego więc teraz same dylematy. witam w oliwce? Co do ytonga zgadłeś 36.5 energo długo się nad tym zastanawialiśmy no i wybralismy ytong strop terriva Nadproża ???? wiem, że część na pewno lana i jakiś styropian szedł też do środka Dachówka Nescampel Dużo kasy poszło na mury, dach, okna. Oszczędności będę szukać przy wybieraniu mebli itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Fajnie, że się już zdjęcia wklejają Twoje inspiracje są moimi inspiracjami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 06.01.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Fajnie, że się już zdjęcia wklejają Twoje inspiracje są moimi inspiracjami;) oglądałam, podglądałam - pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 06.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) spokoju mi nie dają te błękity, chyba ich odrobina pojawi się w oliwce podłoga ciemna jak wyżej - w salonie, a kuchnia i cała reszta podłogi na dole chyba szara http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2009/03/30/dp-grubb-wh-bk-kitchen-s4x3_lg.jpg Edytowane 6 Stycznia 2012 przez arrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam się i mam pytanie o karnisz w obecnym mieszkaniu ten czarny-skąd jest? :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts