yokasta 10.01.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jakie tam szybkie tempo U nas od wbicia łopaty w ziemię po raz pierwszy do zamieszkania z urządzonym w większości dołem minął rok i 4 miesiące . A można było szybciej gdyby środki pozwalały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 11.01.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 KUPIONA teraz zastanawiam się na którą ścianę? jeszcze taka mi się podoba... więc salon, jadalnia czy sypialnia gości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 11.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 ale ładna - widzę ją w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 11.01.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 jakieś pomysły - co by waszym zdaniem pasował:rolleyes:o do takiej tapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 11.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.01.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Sypialnia gościnna , ta pierwsza ładna, druga mi się nie podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ja też obstawiam sypialnię gości, ewentualnie jadalnię, najmniej salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 13.01.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 do tych niebieskawych kwiatków (może w jadalni)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 13.01.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 czarne, ale chyba będą białe. Projekt kuchni będzie ok 3 lutego. zbieram inspiracje i nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Inspiracje świetne, szczególnie lampki. P.S. Czyli decyzja odnośnie tapety jeszcze nie podjęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 14.01.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 no nie .... jeszcze nie zdecydowałam, albo jadalnia albo sypialnia na dole ? Może koncowy projekt kuchni pomoże mi podjąc decyzje co do reszty. Wszystko obgadane z koleżanką, która ma studio mebli kuchennych i duuuze doświadczenie. Nie mogę się doczekać...kiedy mym oczom ukaże się - kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 17.01.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) kuchennych inspiracji cd... Edytowane 17 Stycznia 2012 przez arrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 19.01.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 w weekend wstawię najnowsze zdj domku:) Ładny....Kuchnia już się projektuje (więcej na ten temat w lutym)a póki co kilka pytań:- jakie fronty polecacie?- co sądzicie o lakierowanych?- kuchenka indukcyjna ? za i przeciw Mam juz pomysł na dolną łazienkę (UWAGA !może ulec zmianie) - czarno biała:))) chciałabym zeby była łatwa w utrzymaniu czystości, porady mile widziane. szukam też jakiejś foto tapety do tej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 - kuchenka indukcyjna ? za i przeciw Sama dałam się na indukcję namówić, choć trudno mi cokolwiek powiedzieć z własnego doświadczenia, bo na razie wszystko jest dopiero w planach. Argumenty, które mnie przekonały to: - koszty eksploatacji ponoć porównywalne do gazowej - łatwa do utrzymania w czystości, brak tłustych oparów - bezpieczna dla dzieci - po ściągnięciu garnka płyta jest zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja chcę szybko wykończyć swoją elektryczną, którą szoruję dwa razy dziennie i zmienić na indukcję żeby nie czyścić . Ponoć z tymi kosztami to zależy ile kto gotuje. Dzieci sięgające rękoma do kuchenki też już powinny być nauczone, że się nie dotyka bo gorące więc dla mnie najważniejsza kwestia to czyszczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 20.01.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 czytałam gdzieś na forum , że koszty expl indukcji są znacznie wyższe a ja uwielbiam gotować ! No i nie wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 20.01.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Najnowsze zdj dotarły więc wklejam Nad wejsciem będzie jeszcze daszek osadzony na dwóch słupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 21.01.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) CZARNA umywalka w łazience - co tym sądzicie, jak się spisuje w praktyce? Może macie jakieś doświadczenia?Za lub Przeciw ? Edytowane 23 Stycznia 2012 przez arrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arrass 24.01.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Elektryk zaczął robotę. Dobrze, że facet podpowiada co i gdzie, podrzuca pomysły. Kuchnia się projektuje, a ja wiem tylko tyle, że ma być biała, blaty czarne - reszta bliżej niesprecyzowana więc pewnie decyzję częściowo podejmie za mnie CENA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zdecydowanie przeciw, wszystko będzie na niej widać. Kacha.crac chciała czarny kibel, bardzo oryginalnie ale chyba pisała że drugi raz by nie kupiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts