maksiu 20.03.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Brawo Józia za rozpoczęcie pisania, czekam na ciąg dalszypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Józiu pisz...pisz.....czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.03.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 teraz to dopiero mnie zżera ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.03.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Brawo Józiu dla kolejnych budowniczych, chętnie poczytam. Widzę, że ściana zachodnia mocno szyki zwiera, możesz z pewnością liczyć na pomoc dziewczyn. My z dalszej perspektywy, Wasze sukcesy będziemy obsrewować. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.03.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 gratuleszyn dla Józi. co tam problemy techniczne, nie widziwiaj, tylko stukaj w klawisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.03.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 o Józia nie tylko wystukała, ale i wkleiła fotki brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.03.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Uff, dzięki za uznanie, ale nic by z tego nie było, gdyby nie nasz kochany Maksiu. Jesu, jak mnie zmęczyło to pisanie. Historycznie opowiadać chyba nie potrafię. Dziennik prowadzi się lepiej, bo oddaje prawdziwe odczucia i wychodzi HISTERYCZNIE Ale co na to poradzę. Jak skończę budowę, to popracuję NAD SOBĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 22.03.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Bardzo pomysłowy ten Twój dziennik, przyjemnie się czyta i ogląda Niech się mury pną do góry!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvik 22.03.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Józiu, a powiesz mi dla jakiego domku ten Twój kosztorys 120.000? I na ile realny jak już ruszyliście z budową? Z góry wielkie dzięki za informację, Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Józia - gratulejszyn! Buduj, buduj - będzie co czytać - hihihi.Pozdrowionka dla kolejnej INWESTORKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.03.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Sylvik,moje początkowe liczenie było bardzo powierzchowne i świadczące o tym, że nie miałam pojęcia o budowie. Emailem przesłałam ci program, który zrobiliśmy z mężem, aby liczył wydatki - już uzupełniony. Pierwsza wersja pokazywała ~120 tys. Dzisiaj mam nadzieję, że dom z wykończeniem, białym montażem i kuchnią murowaną z kuchenką i zmywarką, wyniesie nas ok. 150 - 160 tys. zł. (wariant optymistyczny). Ale żadnych cudów nie będzie. Czas pokaże ile jeszcze wydatków przeoczyłam. Acha, jest to koszt bez działki i bez przyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvik 23.03.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Józiu WIELKIE DZIĘKI! Bardzo mi się przyda ten program. Jesteście wielcy, trzymam za Was kciuki I pisz, pisz na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.03.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Józia ale ty zaiwaniasz tempo Czupurka dwa tygodnie temu zaczęła a dzisiaj chata stoi co budujesz? Co do kosztorysu. Miałam to samo. Namawiałam męża na budowę tylko 120 tys. po dokładnych analizach wyjdzie coś koło twojej cyferki pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.03.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Józia ale ty zaiwaniasz tempo Czupurka dwa tygodnie temu zaczęła a dzisiaj chata stoi co budujesz? Co do kosztorysu. Miałam to samo. Namawiałam męża na budowę tylko 120 tys. po dokładnych analizach wyjdzie coś koło twojej cyferki pewnie. Magi, muszę zaiwaniać, bo jestem bezdomna, a 30 czerwca mam opuścić lokal buduję bliźniaka z "nowego Domu" z Onetu, coś LUA 1102 Liczę na kosz ok. 150tys. bo wykończeniówkę z białym montażem zrobimy sami. Wszystko bym zrobiła sama, gdybym umiała, ale niestety jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.03.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 widziałam fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 witaj Józiu w gronie piszących juz nie mogę doczekac się na cd.... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 23.03.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Nooo Józiu...............nie ma to jak kobity, twarde sztuki - zawsze sobie poradzą. Trzymam za Was kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.03.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dzięki wam dziewczyny, Magi Ivonesca, Groszek 3 i moje drogie koleżanki z Grupy Szczecińskiej. Wiem chyba w czym tkwi ten magnetyzm forum: wszyscy podnosicie na duchu, dzięki wam czuje się wiatr w żaglach i wszystkie problemy są do pokonania. Kiedyś bym się śmiała z takiej wirtualnej przyjaźni, ale dzisiaj wiem, że pod tymi pseudonimami i emblemacikami kryją się żywi ludzie. Uhmm.. powinnam skończyć filozofię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Józia - niektórzy moi znajomi to przed moim wyjazdem na spotkanie do Warszawy albo ostatnio przed spotkaniem u mnie pukali sie w głowę A ja wcale nie uważam że mam mniej oleju przez to że poznałam takich przesympatycznych ludzi - wręcz odwrotnie !! Korzystam z ich rad i wskazówek i sama tez się chętnie dzielę .....i jestem gdzieś z półtora roku na forum, a jeszcze mi się nie znudziło ....i mimo że już mieszkam to nie zamierzam stąd uciekać .....tu jest zbyt fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.03.2004 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 No prosze, jakie wirtualnie wyznanie wiary , ale macie racje.. na forum jest poprosu fajnie i dlatego chetnie tu wracamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts