czupurek 06.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Józia - to, ile te osb kosztowały? bo, coś mi nie pasuje a wanienkę jaką zakupiłaś? z hydro? walcz i nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.07.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Czupurek,OSB 18mm - ponad 90zł. za szt., to wychodzi ok. 29zł/m2 Wanienka zwykła, akrylowa, 160cm, z obudową i jakimś korkiem(?) Kafle za to kupiliśmy takie, jakie nam się podobają. Nie będziemy później patrzeć latami na jakieś badziewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 szkoda, że tyle. bo, ja w indeksie 25mm kupiłam po 27,80 zł/m2. duża wanienka - montuj szybko i relaksik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.07.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 szkoda, że tyle. bo, ja w indeksie 25mm kupiłam po 27,80 zł/m2. duża wanienka - montuj szybko i relaksik No właśnie, szkoda, że wcześniej nie spytałam. A co do relaksiku w wanience.. Obawiam się, że po tej całej budowie będę musiała oszczędzać na wodzie i nici z relaksiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 nie przesadzaj. nałapiesz deszczówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 łoj Józia za mordę ich, bo faktycznie wychodzi, żeś dojna, za dobre masz serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.07.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 nie....tak źle myślę nie jest ...prosze tu dziewczyny nie dołować ;-)Józia - trzymamy kciuki za resztę (już niewielką) wykańczania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.07.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Dzięki dziewczyny,postanowiłam - nie dam się wydoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.07.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 nie dołuję, a napewno nie było to, moim zamiarem. po prostu wiem, że trzeba nimi o jakiś czas potrząsnąć i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 nie dołuję, a napewno nie było to, moim zamiarem. po prostu wiem, że trzeba nimi o jakiś czas potrząsnąć i tyle aaaaa, potrząsnąc to tak...zgadzam się również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 28.07.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 I rąbnij a co jak nie szanują cudzej własności to niech płacą może to ich czegoś nauczy a najbardziej ich zaboli kara finansowa ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.07.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józiu - nie daj się Po pierwsze odlicz sobie koszt drzwi (ja tak zrobiłam i wcale się tym nie przejmowałam bo na początku im zapowiedzialam, że jeżeli zniszczą drzwi albo okna to dobiję sobie to na nich) i przeznacz te pieniążki na ich wymianę (może da się tylko wymienić samo drewno to bedzie taniej) a po drugie na pewno nie daj się namówić na to, że niby oni Ci te drzwi naprawią bo będzie to jeszcze gorzej wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dzięki dziewczyny za wsparcie.Tylko jest problem - koszt robocizny za daszek nad schodami jest niższy od ceny drzwi. Musieliby jeszcze dopłacić. A teraz co poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.07.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józia z tym rąbaniem to sie wstrzymal, albo bez świadków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 kurcze no to nie wiem.jeżeli nie jest tak strasznie i nie trzeba drzwi wymieniać to, za daszek nie płać, a z usterką się pogódźa jeżeli trzeba drzwi wymienić? tu pomysłów brak, bo nie sądzę żeby ci odszkodowanie zapłacili, chyba że dasz do sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Drzwi z zawiasów nie wypadają, dziury na wylot nie ma. Trudno, pogodzę się. Kiedyś najwyżej sama przeprowadzę renowację. Urwę im za to 300 - 500zł. Podpowiedzcie ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.07.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józiu, urywaj facetom ile i co się da Może się nauczą jak zaboli No i nie daj się. Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 jak napisała AgnesK urwij ile się da tzn. wpierw wyceń straty a potem luuu ich po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.07.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 ręce z gaciami opadająnormalnie boję się tego wykańczaniaa ja myślałam, że najgorsze za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.07.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Józia - najpierw dowiedz się u producenta czy można wymienić w Twoich drzwiach tylko tę część drzwi, która jest zniszczona (u mnie tak można zrobić więc nie muszę kupować całych nowych drzwi) i ile to kosztuje a potem tą kwotą lub ciut większą, żeby sobie odbić straty moralne obciąż ekipę tzn. nie płać im i już. Ja tak zrobiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts