Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Józi S.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Józiu - nie mięknij - trzeba być twardym a nie miętkim (jak mówi mój mąż :D). Pomyśl czy za 300 zł jesteś w stanie naprawić te drzwi? A dla nich to będzie nauczka - drugi raz nie popełnią takiego błędu. Sami pozwalamy na niszczenie naszych rzeczy (nie ma znaczenia czy są drogie czy nie ale są nasze) nie karając tych co je zniszczyli, więc im tam rybka bo wiedzą, że jak coś zniszczą to i tak nie poniosą żadnych konsekwencji.

Mnie też ciężko przyszło walczyć o moje bo żal mi się ich zrobiło (że niby takie bidaki) że im nie zapłacę ale pomyślałam, że na te moje drzwi też ciężko zapracowałam, wybrałam take jakie chciałam i dlaczego mam drugi raz za nie płacić ze swojej kieszeni w końcu to nie ja je zniszczyłam - i chłopaki wyjechały ode mnie uboźsi o 1600 zł (bo tyle ma kosztować wymiana drewna w moich drzwiach).

Mnie też ciężko przyszło walczyć o moje bo żal mi się ich zrobiło (że niby takie bidaki) że im nie zapłacę ale pomyślałam, że na te moje drzwi też ciężko zapracowałam, wybrałam take jakie chciałam i dlaczego mam drugi raz za nie płacić ze swojej kieszeni w końcu to nie ja je zniszczyłam - i chłopaki wyjechały ode mnie uboźsi o 1600 zł (bo tyle ma kosztować wymiana drewna w moich drzwiach).

Właśnie tak zrobię - masz rację, Maluszek, nie ma się co litować. Niech się uczą odpowiedzialności - w końcu to duże chłopaki :) Podkreśliłam ten fragment, który do mnie przemówił.

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...

ja już obejrzałam - bardzo odważne kolorki :lol: wrażenie bardzo fajne, bardzo mi się podoba. Mojej straszej córce szczególnie przypadł do gustu pokój niebieski to jej barwy :lol: :lol: :lol: Widzę że będzie inspiracją :)

Kuchnia bardzo ładna zdradź jakiej firmy i ile kosztowała :)

Aga J.G

znasz serial "M jak Miłość"? Zwróć uwagę, że tam wszystkie mieszkania i domy są pomalowane zdecydowanie (delikatnie ujmując) i przestałam się bać kolorów. Powiem więcej - dobrze się w nich czujemy wszyscy.

Kuchnia wyniosła mnie 4.800,00 - same meble + ok. 6.000,00 sprzęt (bez lodówki). Lodówka stoi w spiżarni. To jeden z moich lepszych pomysłów, choć stolarze starali się mnie od tego odwieść.

Wykonywał lokalny stolarz. Projekt robił pod moim czujnym okiem. Chciałam za wszelką cenę uniknąć szafek wiszących, bo twierdziłam wtedy, że dość się "namiałam" w bloku, ale teraz powiesiłabym dwie po bokach okapu.