Józia S. 28.07.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Ale fajnie, że tak wam na sercu leżą moje drzwi No to ile urwać i jak wycenić straty. Tzn. mają mi zwrócić za farbę czy za straty moralne? Już zaczynam mięknąć - urwę im najwyżej 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Józiu - nie mięknij - trzeba być twardym a nie miętkim (jak mówi mój mąż ). Pomyśl czy za 300 zł jesteś w stanie naprawić te drzwi? A dla nich to będzie nauczka - drugi raz nie popełnią takiego błędu. Sami pozwalamy na niszczenie naszych rzeczy (nie ma znaczenia czy są drogie czy nie ale są nasze) nie karając tych co je zniszczyli, więc im tam rybka bo wiedzą, że jak coś zniszczą to i tak nie poniosą żadnych konsekwencji. Mnie też ciężko przyszło walczyć o moje bo żal mi się ich zrobiło (że niby takie bidaki) że im nie zapłacę ale pomyślałam, że na te moje drzwi też ciężko zapracowałam, wybrałam take jakie chciałam i dlaczego mam drugi raz za nie płacić ze swojej kieszeni w końcu to nie ja je zniszczyłam - i chłopaki wyjechały ode mnie uboźsi o 1600 zł (bo tyle ma kosztować wymiana drewna w moich drzwiach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.07.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Mnie też ciężko przyszło walczyć o moje bo żal mi się ich zrobiło (że niby takie bidaki) że im nie zapłacę ale pomyślałam, że na te moje drzwi też ciężko zapracowałam, wybrałam take jakie chciałam i dlaczego mam drugi raz za nie płacić ze swojej kieszeni w końcu to nie ja je zniszczyłam - i chłopaki wyjechały ode mnie uboźsi o 1600 zł (bo tyle ma kosztować wymiana drewna w moich drzwiach). Właśnie tak zrobię - masz rację, Maluszek, nie ma się co litować. Niech się uczą odpowiedzialności - w końcu to duże chłopaki Podkreśliłam ten fragment, który do mnie przemówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.07.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Brawo Józiu Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.07.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Józia - dawaj zdjęcia tych kolorków na ścianach i to szybko proszę mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.07.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Czupurek, będą na poniedziałek, bo Józio pracuje na II zmianę, a ja sirota nie umiem obsłużyć kamery i przerzucić zdjęć do kompiutera. Ale za to będzie więcej kolorków. Tylko moje dzieci (podobnie jak twoje) preferują "zdecydowane" kolory, to przygotuj się na szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 chcę wreszcie tego szokuminął miesiąc i co? a tak na marginesie, kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.08.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 A może Józia się już przeprowadziła i dlatego taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 może być, że już na swoim, to i nas zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.10.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Józia? Co jest? Gdzie dalszy ciąg? Gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.10.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Oooo, jesteście? czekacie? No trzeba coś napisać? Moje kochane, poczekajcie ociupinkę, już się biorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Józiu - oczywiście, że czekamy Pisz i pstrykaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.11.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Kurcze Józia miesiąc minął a Ty ciągle nic. Ile mozna czekać?Fotki, fotki i jeszcze raz fotki!Mnie szczególnie interesuje elewacja. Wyczytałam gdzieś, że masz zieloną, też o takiej myślę. Pokaż jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dziękuję wiernym czytelnikom za wytrwałość.Założyłam album http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=34246&q=Spec25&k=2 oglądajcie, oceniajcie, krytykujcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 ja już obejrzałam - bardzo odważne kolorki wrażenie bardzo fajne, bardzo mi się podoba. Mojej straszej córce szczególnie przypadł do gustu pokój niebieski to jej barwy Widzę że będzie inspiracją Kuchnia bardzo ładna zdradź jakiej firmy i ile kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 01.02.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Józiu gratuluję!!!Czy to może APS - 91? (przepraszam może gdzieś to pisałaś a ja przeoczyłam...)Pozdrawiam i życzę wiele radości z nowego domkuMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.02.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Jak fajnie....Cisza, cisza i nagle Bum! Mieszkamy! Też bym tak chciała... Fajny domek, rzeczywiście bardzo kolorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Aga J.Gznasz serial "M jak Miłość"? Zwróć uwagę, że tam wszystkie mieszkania i domy są pomalowane zdecydowanie (delikatnie ujmując) i przestałam się bać kolorów. Powiem więcej - dobrze się w nich czujemy wszyscy. Kuchnia wyniosła mnie 4.800,00 - same meble + ok. 6.000,00 sprzęt (bez lodówki). Lodówka stoi w spiżarni. To jeden z moich lepszych pomysłów, choć stolarze starali się mnie od tego odwieść.Wykonywał lokalny stolarz. Projekt robił pod moim czujnym okiem. Chciałam za wszelką cenę uniknąć szafek wiszących, bo twierdziłam wtedy, że dość się "namiałam" w bloku, ale teraz powiesiłabym dwie po bokach okapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Józiu - ależ kolorowo u Ciebie Bardzo mi się podoba niebieski pokoik Teraz tylko do szczęścia brakuje nam opowieści o tym jak Wam się mieszka w nowym domeczku - pisz kochana szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Monika,tak, to jest APS 91. Dom powierzchniowo nieduży, ale bardzo funkcjonalny. Moje dzieci mówią, że aż za bardzo. Połączenie garażami sprawia, że nie odczuwa się sąsiedztwa, a jest cieplej. Dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts