Józia S. 02.02.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Jagna, rzeczywiście, dla Was - obserwatorów z forum - zamieszkałam dosyć nieoczekiwanie. Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że z następnej budowy będzie na bieżąco robiona kronika. Mam nadzieję, że nastąpi to już w tym roku. Trzymaj kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Maluszku,dziękuję za miłe słowa. Niebieski pokoik rzeczywiście wygląda przyjemnie - również w naturze. Chociaż, jak malowałam, to było niebiesko, aż w oczy kłuło. Ale teraz efekt jest dobry. Zresztą najważniejsze, że Ali się podoba - twierdzi, że wygląda dokładnie tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Józiu - jak to nowa budowa Zamierzasz budować nowy domek a co z tym? Ja mam niebieską sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Józiu - jak to nowa budowa Zamierzasz budować nowy domek a co z tym? Ja mam niebieską sypialnię Tą zamierzam sprzedać. (O matko Kozłowska, dopomóż, żeby się udało). Nowy domek zdala od złych ludzi. Maluszku - sypialnia ma być gorąca i rozpalająca zmysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 02.02.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Józiu, zapytałam o projekt bo ja w takim domku niedługo mam nadzieję zamieszkać. Nasz bliźniak został wybudowany przez dewelopera i kupiliśmy go w stanie surowym otwartym. Teraz trwają prace wykończeniowe. Cieszę się, że uważasz domek za funkcjonalny bo to rokuje, że będzie nam tam dobrze.PozdrawiamMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 02.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Józiu, zapytałam o projekt bo ja w takim domku niedługo mam nadzieję zamieszkać. Nasz bliźniak został wybudowany przez dewelopera i kupiliśmy go w stanie surowym otwartym. Teraz trwają prace wykończeniowe. Cieszę się, że uważasz domek za funkcjonalny bo to rokuje, że będzie nam tam dobrze.PozdrawiamMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Józiu - to trzymam kciuki za sprzedaż i nowy domek A nie będzie Ci smutno pozbyć się tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Józiu - to trzymam kciuki za sprzedaż i nowy domek A nie będzie Ci smutno pozbyć się tego? Nie Maluszku, bo "tam dom twój gdzie serce twoje" a moje serce pomknęło "do tych pól malowanych..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 A masz już nową działeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Jeszcze nie na własność, tylko na oku. W ciągu 2 m-cy ma się odbyć przetarg. Mam nadzieję, że nie będą mocno podbijać ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Józiu - podziwiam Cię Nie wiem, czy dałabym radę jeszcze raz wybudować dom, zwłaszcza po tak krótkim czasie. Trzymam kciuki za przetarg i tym razem informuj nas na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.02.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Ja też trzymam kciuki...Oj powiem,że masz zaparcie kobieto! I dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.02.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Ojej, no to nieźle sobie najbliższe lata planujesz...Brawo!W takim razie trzymam mocno kciuki, żeby się wszystko powiodło jak najlepiej. I sprzedaż i kupno i budowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.02.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Dziewczyny, jak ma się nie udać, jak mam takie wsparcie A w tajemnicy wam powiem, że lubię budowanie. To jedna z prac, które dają dużą satysfakcję. Może mniej bym lubiła, gdyby mi kazano np. mieszać beton albo zaprawę i przewieźć taczką jakieś 10 betoniarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Józia to trzymam kciuki zeby wszystko poszło dobrze A w kolorach już moje dziewczyny są zakochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plotkarka 19.02.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Ja na razie nie buduję. Na razie, z ciekawości, oglądam projekty. Natomiast mój mąż marzy o domu. Delikatnie mówiąc jest fanatykiem tematu budowania - czyta, ogląda, pisze, rysuje i... gada gada gada... Czuję, że nie skończy się na studiowaniu tych tematów na sucho i w końcu wypróbujemy w praniu to jego wieloletnio zdobywane doświadczenie Józiu, właśnie przeczytałam Twój dziennik budowy i obejrzałam fotki - bardzo ładny i kolorowy masz domek, szkoda, że go sprzedajesz... Prawie rok temu wspomniałaś coś o programie do liczenia wydatków, który zrobiłaś wraz z mężem. Jestem bardzo ciekawa co to takiego. Byłoby miło gdybyś mogła mi go przesłać na maila Podrzucę mężowi. Na pewno bardzo się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 23.04.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Józia superowy domeczek masz, taki nieduży i taki kolorowy, też bym chciała móc zbudować swojej rodzinie nasz wymarzony domek. Ale mam świadomość, że nie można mieć wszystkiego, moim bogactwem są moje wspaniałe dzieci, kochający mąż i rodzice, zdrowie, niestety pieniędzy nigdy nie było w naszej rodzinie za dużo i już tak chyba pozostanie, bo nie są one dla nas najważniejsze. Pozdrawiam serdecznie i życzę szczęśliwego życia w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Józiu - no właśnie przeczytałam, że ruszasz z nową budową. Trzymam kciuki, żeby tym razem to był Wasz wymarzony domek A teraz szybciutko opowiadaj gdzie jest działeczka, jaki projekt wybraliście i kiedy zaczynacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Józia widze że dopielaś swego trzymam mocno kciuki I pisz pisz na bierząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts