Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Józi S.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Maluszku,

dziękuję za miłe słowa. Niebieski pokoik rzeczywiście wygląda przyjemnie - również w naturze. Chociaż, jak malowałam, to było niebiesko, aż w oczy kłuło. Ale teraz efekt jest dobry. Zresztą najważniejsze, że Ali się podoba - twierdzi, że wygląda dokładnie tak jak powinno.

Józiu, zapytałam o projekt bo ja w takim domku niedługo mam nadzieję zamieszkać. Nasz bliźniak został wybudowany przez dewelopera i kupiliśmy go w stanie surowym otwartym. Teraz trwają prace wykończeniowe. Cieszę się, że uważasz domek za funkcjonalny bo to rokuje, że będzie nam tam dobrze.

Pozdrawiam

MM

Józiu, zapytałam o projekt bo ja w takim domku niedługo mam nadzieję zamieszkać. Nasz bliźniak został wybudowany przez dewelopera i kupiliśmy go w stanie surowym otwartym. Teraz trwają prace wykończeniowe. Cieszę się, że uważasz domek za funkcjonalny bo to rokuje, że będzie nam tam dobrze.

Pozdrawiam

MM

• 3 weeks później...

Ja na razie nie buduję. Na razie, z ciekawości, oglądam projekty. Natomiast mój mąż marzy o domu. Delikatnie mówiąc jest fanatykiem tematu budowania - czyta, ogląda, pisze, rysuje i... gada gada gada...

Czuję, że nie skończy się na studiowaniu tych tematów na sucho i w końcu wypróbujemy w praniu to jego wieloletnio zdobywane doświadczenie :)

Józiu, właśnie przeczytałam Twój dziennik budowy i obejrzałam fotki - bardzo ładny i kolorowy masz domek, szkoda, że go sprzedajesz...

Prawie rok temu wspomniałaś coś o programie do liczenia wydatków, który zrobiłaś wraz z mężem. Jestem bardzo ciekawa co to takiego. Byłoby miło gdybyś mogła mi go przesłać na maila :D

Podrzucę mężowi. Na pewno bardzo się ucieszy :D :D :D

• 2 months później...
Józia superowy domeczek masz, taki nieduży i taki kolorowy, też bym chciała móc zbudować swojej rodzinie nasz wymarzony domek. Ale mam świadomość, że nie można mieć wszystkiego, moim bogactwem są moje wspaniałe dzieci, kochający mąż i rodzice, zdrowie, niestety pieniędzy nigdy nie było w naszej rodzinie za dużo i już tak chyba pozostanie, bo nie są one dla nas najważniejsze. Pozdrawiam serdecznie i życzę szczęśliwego życia w nowym domu.

• 1 month później...