Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy ma ktoś pompę powietrze-woda w okolicach rybnika?

bartoszczaku

Recommended Posts

A ja chce prowizję z dobre wprowadzenie ale za 4500 brutto i jeszcze rabat to chyba już dla mnie nic nie zostanie. Arturo daj znać jak tam już będzie po montażu. Chyba nam Chiny na potęgę rosną. A w europie kryzys hmmm no cóż musimy dbać o daleki wschód bo kto ma kasę ten rządzi. Ja już nie chcę oglądać tego filmiku który masz na myśli. Jeśli chodzi o 200 - S i pochodne to stacją samochodową też się to fajnie uruchamia. :-). Czyli jeżeli chodzi o 160 to cennikowa leci 7700 i chyba 8600 a z rabatem to może i mniej. Ja i tak uważam że warto taką pompę kupić niż kolektory.

Z tego co napisał Arturo to chodziło mu o pompę do co i cwu a nie do cwu :)

Co do chin to powiedz tak szczerze wszystkim na forum gdzie jest robiona większość bebechów do pomp ciepła każdej marki od tej na X do tej na V?

Gdzie produkuje się teraz rury, kształtki, materiały instalacyjne, zawory itp???

Gdzie jest produkowana armatura zaworki do kibli, wylewki, krany itp..

Większość tzw. europejskich producentów pakuje albo składa te ustrojstwa w europie daje cenę razy 4 i do hurtu..

Potem dostaniesz 40% upust na coś i myślisz że Pana boga złapałeś za nogi ;)

Wiesz ile kosztuje klimatyzator w chinach o mocy 3,5kW chłodząco / grzejący ??

Max 50 dolarów z transportem ( pod warunkiem że kupisz kontener ) :)

Tak jest z pompami - nawet agregatem do Vitodensa 200 ( gdzie airwell ma fabrykę ?? -Shenzen Chiny )

Jak masz kasę to zrobią wszystko nawet instrukcję po polsku, logo twoje itp..

Tak to działa i będzie działało :)

Pozdrawiam kolegę